• El Madrigal
    712
    Što se događa, je li članak na smrdexu konačna odluka? Ili?
  • Droljo
    22.5k
    U 12 je sastanak
  • Noel
    17k

Boban: Mario, reci di je problem, htio bi da ostaneš, bit ću ti podrška, kaj trebaš?

Kovačević: Slušaj Zvone onaaaaaaaj... učimo onaaaaaj, dečki dobro rade onaaaaaj

Boban: (hvata ga bipolarni poremećaj,oči mu se okeću, pokazuje rukom prema vratima)

Kovačević: onaaaaaaaaaj
  • wolfgang14
    3.2k
    hahahahahahahahahahhaha
  • nemapredaje
    6.5k

Nadam se da će Kovačević zakasniti i da će na kraju sastanka reći da mu treba malo vremena da razmisli.
  • OsamŠest
    6.2k

Možda mu još na kraju kaže:

"Ajde, za 7 dana se vidimo. Sjest ćemo tu i onda ćemo se dogovorit.."

Da bi sutradan nazvao njegovog menadžera

"e, samo da javim.. javio sam izvršnom odboru, odluka kluba je da Mario više nije trener, ne mora doć na trening!"
  • recikaj86
    708
    Koji si ti kralj hahahahahahahahahahahha
  • Doktor Kunić
    5.6k

Nakon 7 dana

Mario Kovačević u podcast inkubatoru!
  • wolfgang14
    3.2k
    Jučer smo u puli imali Andya Baru koji ima barem 5 odličnih trenerskih kontakta u mobitelu spremnih odmah za preuzeti kormilo, koji u sekundi okrene Rierin broj, imamo Bjelicu i njegovu ekipu i mi se vratimo u maksimir praznih ruku. To me možda najviše zapeklo
  • NitkoBitan
    32.9k
    koji u sekundi okrene Rierin brojwolfgang14

Kao prvo dosta jbnog Riere, nije dovoljno da nas onaj jedan ludi janez siluje sa njim pa ga mora i dio forumasa spominjat.

Kao drugo Bara je tu nemocan, i sam je rekao da tu stvari najvise ovise o Celju, sto u prijevodu znaci da ga ne zele pustit.

I da, dosta puta se spomenula teza da kakav je domet trenera takav ce i Dinamo postat, pa kao ak je ovom nasem domet SB da ne trebamo puno ocekivat. Koja je razlika sa Rierom? SB i Celje su tu negdje, u gram.
  • Orc123
    13.7k
    Mozda netko strucniji da mi objasni ali kako smo mi mogli na pocetku igrati presing na golmana, presing po izgubljenoj lopti i to barem jedno poluvrijeme, isto tako da smo izlazili s loptom od gomana. Ja sam mislio da sve dalje, sve bolje ce to izgledati, a mi sad ne mozemo presing odigrati ni Vukovaru i Istri? Kako?

Jel to zbog lose odrađenih priprema, jel do trenera, jel do igraca koji ne slijede trenera, jel do plana igre, jel do kondicije? Netko strucan da pojasni.
  • wolfgang14
    3.2k
    Kao prvo dosta jbnog RiereNitkoBitan

:lol:

buraz daj kaj daš!! Bio to trener na R, Bjelica, ne zanima me!! Samo sam htio reć kako smo imali pregršt izbora sinoć, lako se moglo uspostavit kontakte
  • Krizy
    63.4k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/drzi-li-kovacevica-na-klupi-samo-bobanov-ego-dinamu-se-ovo-dogodilo-prvi-put-u-povijesti-hnl-a-15641233

https://www.24sata.hr/sport/alarm-u-maksimiru-kovacevic-moze-srusiti-crni-rekord-dinama-1086996

Nova kopiranja sa ZonaDinamo.
    Čak potpuno ista objava mog komentara na profilu Ofenziva na instagramu :rofl:

(Čekam odluku u 12h, nakon toga neću komentirati do Lillea ako ostane trener)
  • Teofil Kateran
    3.5k
    Ovaj "proces" je po meni ogroman mit. Razumljivo je da će doći do kikseva nakon što se promijeni praktički cijela momčad, ali nema opravdanja za ovakvo sramoćenje kluba i pripisivanje to nekakvom procesu. Nije normalan dio procesa izgubit u kratkom roku od Lokomotive, jedva izvući X protiv oslabljenog Malmoa, izgubit od Vukovara i biti jedina ekipa koja im ne zabije gol, dobiti 3 komada u prvom poluvremenu doma ne od nekog Citya il Barcelone nego od goropadne Celte Vigo. Nakon toga dobit Rijeku nezasluženo golčinom Hoxhe i onda se osramotit protiv Istre gdje te Bakrar spasi od potpune katastrofe drugog poraza za redom u Puli u hendikepu. Potrošeno je 16 milijuna eura na ljeto i razlika mora biti vidljiva protiv svakog u HNL-u, a ne da nije, nego nas je Vukovar pošteno nadigrao i pobijedio, nisu nas pobijedili na neku kontru i na sreću.

Ne vjerujem u proces jer smo na -4 od tovara kojima na stoperu igra Mlačić dok Jakirović nije upisao niti jednu minutu. Ne možemo biti iza momčadi koja dovodi Pajazitija u vezni red u prvih 11 dok mi dovodimo Bennacera. Ne može nas nadigrat Rijeka u kojoj igraju Menalo i Čop koje se odavde tjeralo. Ne možemo ništa doma ne stvorit protiv Osijeka koji je ove sezone očajan i posljednji na tablici i koji dovede Babeca, a mi iskeširamo 3 milijuna za Villara. Ne može nas sramotit Istra kojoj na ljeto oduzmemo dva ključna igrača u vidu Valinčića i Lisice i svejedno nas pobijede i osramote. Ne možemo postati redovna mušterija Lokomotivi koja nas opet pobijedi. A bome ne možemo ni gubit od Vukovara koji igra u Vinkovcima i kojeg predvode igrači koji su prošle sezone igrali 1.NL, dok nas predvode igrači s iskustvom iz Liga 5 i mladi potencijali najvećih klubova na svijetu.

To nije proces, to je ogroman problem. Nadam se novom treneru s kojim možemo dominirati u HNL-u kako to i doliči s obzirom na razliku u kvaliteti, a uz to želim i gledati Jakirovića, Mikića i ekipu cijelu sezonu povremeno u prvih 11, a ne samo ako bi osigurali prvenstvo.
  • Tranzicijski Napad
    855
    Proces ne traje jednu polusezonu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention