• javolimtebejako
    3.4k
    otkud to za sastanak u 12?
  • NitkoBitan
    32.9k
    Inace spomenuo sam i jucer u nekoj temi, spomenut cu i danas.

Dovodenje Kovacevica je bio popularan potez, jedan od "najlajkanijih" na drustvenim mrezama. Nemojte da kasnije bude kako je samo onaj ludi Zvone bio za tamo nekog trenera SBa koji je bljesnuo jednu sezonu.

Probalo se, riskiralo, islo je u pocetku, sada ne ide, a tko zna sta ce bit. Na nama je da navijamo za klub i pobjede bez obzira na okolnosti. Bljuje mi se od ovih koji zazivaju poraze i prazne tribine. Mislim kaj se dobiva time?
  • Jaki991
    540
    proces pokazuje nekakve rezultate nakon 5 mjeseci, igra progresivno bude bolja a ne gora ? Igraci si ebu majku na terenu, to je isto dio procesa ?
  • prefontaine
    4.9k
    Nakon 7 dana

Mario Kovačević u podcast inkubatoru!
    Doktor Kunić

"Boban nije učinio sve da ja, onaj, ostanem. Poslije utakmice protiv Istre me zvao na sastanak. Izgubili smo, onaj, tu utakmicu, ali smo je dobro otvorili i prvih 9 minuta to je, onaj, stvarno bilo dobro, maltene fantastično. Sastanak je bio, onaj, u podne. Bio sam prvi i pričao je da sam kasnio. Jesam, 3-4 minute, javio sam mu prije. Jednostavno sam tu večer spavao malo duže jer su se igrači, onaj, poslije utakmice porječkali i krenuli smo za Zagreb puno kasnije nego što smo trebali.", rekao je Kovačević.

"Ja ne znam tko je započeo tu, ovaj, svađu, jer nisam ništa vidio. Počeli smo razgovor, Zvone mi je rekao da se moram maksimalno spremiti nakon ovakve igre, da sam trener i da me vidi tako, bez obzira što imam, onaj, neke sugestije tko bi i koliko morao igrati. Rekao mi je da nastavim gdje sam stao, a onda se, onaj, ustao i rekao da smo se dogovorili. Rekao sam da 'ako Vam dam ruku, kao da smo potpisali. Dajte mi sedam dana da se odmorim'. Zvoni su se izokrenule oči, evo kao što su sad moje, tako je on izgledao. Imam osjećaj da on ima, onaj, neki polarni, kako li se već to stručno zove, poremećaj. 'Ti nisi siguran da ostaneš? Evo, tamo su ti vrata'. Rekao mi je da se nemam od čega odmarati jer svejedno samo sjedim na klupi i nikako ne ustajem, da to rade moji pomoćnici. A to, onaj, nije točno, jer se ustanem barem dva, barem, a ako ne i tri puta na utakmici. A i ono odijelo što moram nositi je njegovo maslo, i to me sputava u poslu i teško mi je ustajati u odijelu. Ako već moram nositi odijelo i glumiti gospodina onda čemu ustajanje?!"

Nastavio je dalje:

"Tu je krenula rasprava. Napadali su svi moju obitelj i ekipu. Na zonadinamo stanje je bilo alarmantno. Nitko me više nije gotivio, i svi su, onaj, bili protiv mene. Rekao sam da se od svega toga moram odmoriti. Zvone se onda smirio i rekao da se nađemo za sedam dana. Onda je javio sutradan mom menadžeru da je odluka Uprave kluba da ne trebam doći na trening. Ja ne lažem, ne muljam, imam svoj čist obraz i dobar sam čovjek. Pitajte koga god hoćete, svi će vam reći da sam ja, onaj, dobar čovjek, jel'. " završio je Kovačević
  • don
    16.8k
    otkud to za sastanak u 12?javolimtebejako

svaki ponedjeljak se održava ali evo izgleda da ljudi očekuju čudo nažalost.
  • Tranzicijski Napad
    855

Ima jos 23 kola hnl-a, 69 boda za uzet a vi panicarite ko prosle sezone u predzadnjem kolu.

A procesi traju vise od 5 mjeseci cak i 5 godina, dok se sve ne poslozi to traje, cak i sa izborom trenera.
  • Ivdzo11
    8.6k
    Boban, Kovačević i klupske legende se oprostili od ikone Rudija Belina

Nista jos od sastanka
  • Olmic
    5.4k
    ti si za ostanak trenera?
  • javolimtebejako
    3.4k
    onda cu se i ja nadati cudu ovih sat vremena..
  • Jaki991
    540
    ja ne panicarim, uvjeren sam da ce to na kraju bit dobro, al ne sa ovim trenerom, jer njegovi "procesi" su mi za sad blago receno upitni
  • barbax
    565
    Nakon 7 dana

Mario Kovačević u podcast inkubatoru!
    Doktor Kunić

A voditelj Target iz Tram 11. Razgovor teče otprilke u sljedećem tonu:

Target: Kak se zove, zake misliš da te je ovaj, kak se zove, Boban smjenil?

Kova: Onaj, ne znam, radili smo dobro, onaj, svi su zdravi, onaj, bilo je par povreda, onaj, uvijek smo izvukli maksimum, dvije pouke na tjednoj bazi smo izvlačili, onaj, ne znam

Target: Kak se zove, jel misliš da te onaj, kak se zove, Viljar baš ne šmeka?

Kova: Onaj, i Mudražija isto onaj
  • Klenx
    9.2k
    Proces ne traje jednu polusezonuTranzicijski Napad

Tako je,proces ne traje jednu polusezonu.
    To svi znamo.
    Ali isto tako, svi vidimo da je ovaj proces otišao u potpuno krivom smjeru. I to nije stvar "strpljenja", nego realnosti.
    Dok mi glumimo dugoročne planove, procese i izvlačimo pouke, drugi nas u isto vrijeme prestižu. I na tablici, i u razvoju igrača.
    Neću uopće o tovarima, njihovoj bodovnoj prednosti i jezgri igrača i njihovim godinama s kojima nas nadmašuju na tablici.
    Gledajmo sebe.
    Do Vukovara se moglo vjerovati u proces. Od Vukovara nadalje sve ide isključivo na dušu predsjednika. I to treba jasno reći. Nadam se samo da klub neće postati talac ničijeg ega, niti nekakvog "kompleksa mamićevštine".
    To što je Mamić divljao na presicama i smjenjivao trenere kako mu se sprdnulo ne znači da sad sve mora biti suprotno samo zato da bude suprotno. Nećemo se uopće oglašavati, i slijepo ćemo vjerovati treneru.

Ovaj rezultatski pad Kovačević ne može ispraviti. I to je jasno svakome.
    Trener koji na klupi samo što nije zaplakao, igrači koji ga ne slušaju, kasne na treninge, ponašaju se kao razularena družina, kroz medije prigovaraju što ne igraju… To nije proces. To je raspad.
    A ono što se dogodilo jučer, ono ubacivanje Mudražije zadnjih 10 minuta da te spašava iz blata, nakon načina na koji si ga mjesecima tretirao to je meni ljudsko dno.
    To nije vođenje svlačionice, to nije autoritet.
    To nije trener Dinama.
    Nebulozne izjave, pogubljene postavke, pomoćnici koji nemaju pojma što rade… Nema se više što analizirati.

Ovo je posljednji trenutak da se povuče rez. -4 nije tragedija. Do derbija je mjesec dana.
    Ozbiljan trener ovo okrene bez problema.
    Ostaviti Kovačevića sada znači jedno: igrati se s Dinamovim navijačima.
    Glumiti da je ovo sve dio nekakvog višeg plana.
    I zato, ako ga ostavljamo, onda ga ostavljamo do kraja sezone, bez plakanja, bez drame na polusezoni, bez drame ako kihne neki derbi, bez drame ako budemo na -9 za tovarima pred Uskrs.
    Onda idemo sa njim do kraja, pa ćemo na kraju sezone pitati "Bobane, jel to bio taj tvoj proces?"

Do kraja jeseni imamo 9 službenih utakmica.
    Ako ostavimo Kovu, dobit ćemo maksimalno dvije. I to je uključen Karlovac u kupu.
    Ali ako je to proces, onda idemo sa tim procesom do kraja sezone.

Pa ćemo vidjeti gdje će nas dovesti.
  • Tranzicijski Napad
    855

Ako nema bolje alternative, da. A to ce odlucit uprava a ne zona naravno.

Ja sam vise za kaznjavanje igraca, al ko me pita.
  • DinoLeonix
    2k
    Najbolji primjer volje, želje, vizije i znanja je Sunderland. 15 novih igrača. 4. mjesto u premier ligi. Plus igraju sjajan nogomet
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet