• LA BOMBA
    584
    Ja sam već prije napisao da u ovom trenutku Riera nije realna opcija jer on ima ugovor sa Celjem do kraja sezone i izjave koje dolaze iz Celja su u stilu da žele produžiti ugovor, a Riera kaže da neće razgovarati sa nikim ako klub ne prihvati ponude.

Ovdje je treba naglasiti da Celje ima bogate vlasnike koji mogu lagano odbiti sve ponude ako žele Rieru zadržati za svoj projekt i ako im je bitno da on ostaje do kraja sezone. Njima nekih 2 mil ne znači ništa jer su već bacili u Celje desetine miljona eura. Riera je prijatelj sa predsjednikom Celja i već je više puta naglašavao kako je zahvalan Celju za drugu priliku i kako mu novac nije bitan. Tako da ne vidim slučaja u kojem bi Riera počeo praviti galamu tijekom sezone da želi otići pod svaku cijenu.

Možda postoji neka brojka za koju bi Celje bilo spremno prodati Rieru, ako imaju neku plan B varijantu i trenera koji bi ga mjenjao, i Dinamo bi mogao provjeriti i ispitati kako stvari stoje. Međutim vrlo sumnjam da bi Boban bio spreman platiti 2 mil ili više za Rieru. Tako da ni u tom slučaju ne vidim to kao realno. Naravno ako bi ja bio Dinamo pitao bi Celje koliko traži ako je zainteresirano. Ali svakako ga ne bi bilo lako dovesti i nije to pitanje bržeg prsta nego koliko neki klub stvarno želi dovesti Rieru i kad.

Mislim da ti srpski mediji koji pišu da je Riera već sve dogovorio sa Zvezdom nemaju pojma o slovenskom nogometu i misle da je Celje neki mali klubek koji će odmah Zvezdi dati trenera kad se Zvezda pojavi sa kojim milijonom. A u stvari vlasnici Celja imaju više novca od Zvezde i ne treba im prihvatiti nikakve ponude ako će se tako odlučiti. Vlasnici Celja su ukrajinski bogataši koji žele Celje u ligi prvaka i potrošili su već ogromno novca da je klub došao na razinu na koji je sad. Naravno i oni su spremni raditi biznis, ali to će biti pod njihovim uvjetima.
  • Jurki
    20.4k
    Ne kuzim zakaj se na ovoj temi non-stop melje o Rieri i Celju?
    Za to postoji tema zanimljivosti iz nogometa.

Kao da je taj Riera jedini trener kojega mozemo dopeljati.
    Trenera ima pun kurac, samo treba pravoga izabrati.
  • Masto
    368
    nema svaki trener motivacijski govor na youtubeu
  • CUCAK
    582
    netko tko ne prati nogomet i zaluta na ovu temu dobio bi dojam da je celje kvartovski naziv za barcelonu
  • Nevo7
    982
    Da je bilo pameti, a ne ograničenosti i imaginarnog straha od prošlosti, na klupi bi nam sjedio Čabraja, a ovaj prodavač magle bi već pobrao otkaz u Slavenu.
  • Papastrumf
    19.8k

Razumijem potpuno ljude koji su htjeli neko jako trenersko ime, s nekakvim rezulatatima iza sebe, ali koja je to suštinska razlika između Kove i Čabraje? I jedan i drugi nisu prije niti ce voditi klub blizu dinamove razine. Cabraja je godinama vodio klub koji nije imao nikakvog rezultatskog imperativa osim ostanka u prvoj ligi.
    Biti trener Lokomotive i dinama nije po nicemu slicno, isto tako je i u odnosu Belupa i i dinama.
    I jedno i drugo bi bilo kockanje.
  • Noel
    16.8k

Ljudi koji sazivaju Čabraju prvenstveno misle na njegov karakter, koji je dosta kurčevit. Kao i njegove momčadi na terenu. Takvi ljudi su već dobili traume i komplekse od Kovačevića tako da meni uopće nije čudno zazivanje lika poput Čabraje od strane nekih jer je uplašeni i zakovan u kutu kabine Kovačević ubio i one najpozitivnije navijače.
  • austrijanac
    8.2k
    Ili jako trenersko ime s dokazanim rezultatima, ili mladi trener s potencijalom koji je ili imao iskustva uz neko veće ime ili bogatu karijeru, pogotovo pod kvalitetnim trenerima.

HNL imena je i preveć.
  • Jurki
    20.4k
    Da je bilo pameti, a ne ograničenosti i imaginarnog straha od prošlosti, na klupi bi nam sjedio ČabrajaNevo7

Ovo je isto teska pizdarija.
    Čabraja je isto ko i Kova.. kad okine skalp.. top.
    Kad spusi od ekipe koju mora napasti i dobivati u serijama - teska kurcina od trenera.
    Na Fener i ja analfabet s 10 piva u guzici nakurim ekipu.. aj ti to napravi protiv Gorice doma koju je Dinamo tukel xy puta.
    Čabraja se iskazal x puta kad je spusio od ekipa koje je moral dobiti pod mus.

Nasi treneri su treneri samo na papiru. I tu je jedina istina.
    Dopeljaj ti Španjolca, Portugalca koji znaju neki kurac o nogometu.. pa da vidis.

Ljudi koji sazivaju Čabraju prvenstveno misle na njegov karakter, koji je dosta kurčevitNoel

I Kova je bil kurčevit prosle sezone.. pa vidimo rezultate.
    Kad tebi sjedne za vrat momcad, uprava, navijaci, mediji.. kurcic i kurcevitost mu se stisnu iznad abdomena.
  • cibona
    6.8k
    koja je to suštinska razlika između Kove i Čabraje?Papastrumf

Čabraja ima širi vokabular i zna osnove engleskog, za razliku od ovaj našeg onaj trenera.
  • Papastrumf
    19.8k

To imam i ja pa sumnjam da mogu biti glavni trener dinama.
  • cibona
    6.8k
    Nisam nigdje rekao da je Čabraja sposoban za biti trener dinama, naprotiv, uvjeren sam da nije, samo navodim jednu razliku po kojoj je bolji od našeg trenera. A upravo je vukabular i poznavanje engleskog ključna za međusobno povezivanje u svlačionici. Nije ni čudo da mu je momčad razdijeljena i posvađana.
  • Kujtim Shalla
    7k
    ja sam pročitao da ode u 12 kad završi polusezona. Definitivno dogovoreno sve . Sav Mir koji je imao je izgubio tamo. Dobro se zajebao
  • Papastrumf
    19.8k

Nije to do vokabulara i poznavanja engleskog jezika nego vjerojatno do osobnosti i poznavanja psihologije.
  • cibona
    6.8k
    Mislim da je do svega po malo. A čabraja je zasigurno čovjek s boljom osobnosti i psihosocijalnim karakteristikama. I ponavljam ne mislim da je on kapacitet za trenera dinama, već naglašavam koliko je kovačević loš izbor.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.