• Fatos Beqiraj
    321
    Ole gunnar Solskjer?
  • Davieboy86
    950
    Moram v(n)as razocarati ali Kovacevic je trener Dinama do kraja sezone .
  • Omake
    13.2k
    jedino da nagovori ovog mladog gospodina

• Zagi
    12.9k
    Preferirao bih da ima bar nekakvo trenersko iskustvo. Bar neku B momčad kao Pep prije A Barce.
    Al da , netko takav.
  • rokikaciga
    6.6k
    Kaj mi krades algoritam na yt? :lol:

Dosta dibar video

Ima video i Terzica gdje jedno 5 minuta prica samo o presingu zadnje linije
  • Omake
    13.2k
    Taman pogledao i pročitao thread. God wills it!
  • Kujtim Shalla
    7k
    @Omakenisam baš puno puta gledao Hammarby ove sezone ,a Kim je mlad trener , iskreno mišljenja sam da nam Skandinavci ne odgovaraju ali teško je generalizirati . Oni znaju ali su pre mirni . A nama treba čvrsta ruka . Opet sam za Kjetila Knutsena ,jednostavno ima sve. I prije sam pisao da je vojnik kluba,bog i batina. Možda ali samo možda u slučaju da ih Viking zezne za titulu možda bi ga se moglo dovesti
  • SAS1987
    19k
    Reci ti nama kako je zonacelje.si disala za vrijeme ovog niza. 26 utakmica, 1.5 ppg, 6 poraza u ligi od cega dva od Olimpije... Je li Riera bio bivsi nakon prvih mjesec dana?jakov1

Kod Riere znaš kakav stil nogometa gaji (i u Olimpiji i Celju) pa i kad su lošiji rezultati imaš nadu / ocekivanje da će se dogoditi taj "klik" i sve skupa proraditi.

Bijelica je isto imao neki svoj stil.

Kova je mandat poćeo idejom o visokom presingu, brzom nogometu itd, odustao pa sada igramo nekakv alibi, slucajan nogomet.
  • LA BOMBA
    570
    Točno tako je bilo kod Riere. Oni problemi koje je imao Riera su se jednostavno smatrali kao "personnel issue". Svi smo znali da njegov stil radi u SNL jer je lagano osvojio ligu sa Olimpijom u prvoj sezoni. Međutim u Celju jednostavno nije odmah kliknulo sa igračima. Neki su tada bili mišljenja da Rieri fali obrambeni igrač kao Ratnik kojeg je imao u Olimpiji koji bi mogao voditi obranu u njegovom stilu igre. Bila su i pitanja oko golmana i još nekih igrača. Oko Riere se je više pričalo kao o Guardioli, da njegov stil može raditi samo sa visoko kvalitetnim igračima (naravno u kontekstu SNL to su ti Ratnik, Elšnik i slični koje je imao u Olimpiji), i da je on Guardiola za sirotinju i slično. A i njegovi najveći kritičari uvijek su ga smatrali kao dobrim trenerom.

Kod Kovačevića je problem to što on nigdje nije dokazao da on može lagano osvojiti HNL sa bilo kojom ekipom. Ako bi on došao u Dinamo kao trener koji se je prošetao do naslova sa npr. Rijekom, bio bi totalno drukčiji dojam oko njega. Nažalost realnost svih trenera koji nisu nikad ništa osvojili je to da će ljudi uvijek sumnjati u njih dok ne dignu prve titule.
  • vlatkomarkovic
    2.2k

Ja mislim da je Riera dobar trener, ali brate mili…. Em sto ne vjerujem da će doći, em Andy jesi to ti?

Mislim ja fkt znam pisati puno po nekoj temi, al ono… Čak sam se i ja naučio kada nešto kažeš par puta vise nećeš razuvjeriti ljude….
  • Sajla
    14.6k
    nakon kraja prošle sezone Riera sjedio u sat i po udaljenom Celju i čekao na poziv. Poziv nije nikada došao.LA BOMBA

a onda je Riera bio besplatan pa je samo trebalo nazvati ili bi dinamo trebao platiti 10 mil eura i prije 5-6 mjeseci? taj ugovor koji ga veže za Celje je potpisao u međuvremenu?
  • LA BOMBA
    570
    a onda je Riera bio besplatan pa je samo trebalo nazvati ili bi dinamo trebao platiti 10 mil eura i prije 5-6 mjeseci? taj ugovor koji ga veže za Celje je potpisao u međuvremenu?Sajla

Pa dobro prije početka sezone mnogo lakše se je te stvari dogovoriti. Ni jedan ozbiljan klub ne želi gubiti uspješnog trenera tijekom sezone kad imaju velike ambicije u više natjecanja. Celje ne može u ovom trenutku sasvim ništa dobiti od toga da proda Rieru i zato bi tražili mnogo više, ako uopće Riera ima cijenu za njih. Ako bi došao sa ponudom u juniju i dao Celju dovoljno vrijemena da nađe novog trenera i da novac od otštete potroši na transferima, to bi bilo totalno drukčiji razgovor.

Dinamo je kupio Belja, koji nije pokazao ništa, za 4 mil. Taj novac bi mogao nuditi Celju za Rieru. Ako bi se uspjeli dogovoriti, Riera bi onda doveo Franka Kovačevića koji bi zabio tih 25 golova koje je zabio do sada u Dinamu. Duplo bi profitirao ako bi taj novac dao Celju za Rieru.

Umjesto da bi pokušao dovesti Rieru, Dinamo je novac potrošio na bezveznim igračima i doveo trenera koji ne zna šta radi.
  • Sajla
    14.6k
    to je to, to bi bio taj prijelazni rok! Riera i bivši igrači Rudeša, juniori hajduka, kako se nitko toga nije sjetio?
    nemrem ja to više čitati.
  • LA BOMBA
    570
    Taj bivši igrač Rudeša je zabio 12 golova u 10 evropskih utakmica.
  • Zagi
    12.9k
    to je to, to bi bio taj prijelazni rok! Riera i bivši igrači Rudeša, juniori hajduka, kako se nitko toga nije sjetio?Sajla

A dobro, nisi baš fer.
    Trener očito radi dobar posao. Bi li bio dobro rješenje za nas? Tko zna...
    A tek ovo padanje na brendove mi posebno ide na živce. Koga briga od kuda ti igrači dolaze.
    Bitno je samo kak igraju kada potpišu za tebe.

Kupili smo Bundesligaškog igrača i bivšeg Rominog igrača. Dominirati će sami ligom, bar su mi tak rekli tu na forumu.
    Jedan grije Recaro i od tam je u mrtvoj utrci po učinku sa ovim kaj igra skoro svaku tekmu.
    S druge strane, ponajbolji ove sezone nam je Lokomotivin odbačeni igrač.

Oko za igrača , te razgovor s njim su bitnije skautske karakteristike od sposobnosti analize njihovog CVa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.