• Infinity
    20.2k
    Gledajuci dugorocno, nikakva reciklaza, nikakva domaca ili regionalna imena. Treba nam dobar trener, radi potresa bi bilo dobro da je veliko ime. Postecoglou je slobodan, ali koliko je skup? Vodio je klub slican nama, Celtic. Sigurno bi se snasao.

A gledajuci u kakvom se ocaju nalazimo, pristao bih na sve. Pristao bih na otkaz Kovacevicu i da nas Misic vodi. Toliko smo ocajni.
  • Rex Ramae
    4k
    A gledajuci u kakvom se ocaju nalazimo, pristao bih na sve.Infinity

Ma daj, ako će doći neki Leko ili Ćorluka, onda ne mora ni ovog mijenjati.

Nek' dovedu napokon neko ime, trenera a ne uvijek neke početnike i učenike.
  • don
    16.7k
    Ma daj, ako će doći neki Leko ili Ćorluka, onda ne mora ni ovog mijenjati.Rex Ramae

to bi me i službeno sahranilo, a virujen i mnoge druge navijače.
  • Infinity
    20.2k
    Ma daj, ako će doći neki Leko ili Ćorluka, onda ne mora ni ovog mijenjati.

Nek' dovedu napokon neko ime, trenera a ne uvijek neke početnike i učenike.
    Rex Ramae

Ma slazem se apsolutno, ali sam toliko ocajan da bih na prvu bio zadovoljan. Dan kasnije sigurno ne bih :lol:
  • Ljubo
    183
    @Infinity doslovno, želim samo da Kova otkaz dobije. Kaj se mene tiče možemo i bez trenera sljedeću tekmu.
  • Rex Ramae
    4k
    Jedan od glavnih uvjeta bi trebao biti uspješno iskustvo u klubu koji je dominantan u svojoj ligi kao što smo mi u Hrvatskoj, da napokon dobijemo trenera koji zna stvoriti igru pa koji ima i plan A i plan B i plan C i kojemu nije jedini forte jeb*na tranzicija i iskustvo u klubovima iz drugog dijela ljestvice.
  • Infinity
    20.2k
    I to se slazem. Zato kazem Postecoglou. Dvije sezone Celtica u kojem je uzeo dvije titule u trenutku kad je aktualni prvak bio Rangers.

U Europi nije napravio nista, ali se nije ni osramotio. Kasnije je s Tottenhamom osvojio EL.
  • jp23
    3.5k
    Iskreno, donedavno bi mi pick bio Rafa Benitez, no on je otišao sad u Panathinaikos. Vjerojatno ne bi ni bio dobar pick, karijera u padu, al čovjek je više toga zaboravio u nogometu nego što svi naši treneri skupa znaju.

Al iskreno ovo što Infinity kaže, Postecoglou bi vjerujem bio odličan za naše uvjete.
  • Plavko
    15
    Real s muči s Rayom, možda Xabi bude dostupan...

Daj se uozbiljite. Treneri Bjeličinog renomea 2018. su ono što Dinamo treba ciljati. Kakav Terzić, Postecoglu, Pioli...
  • Omake
    13.2k
    Rodgers je isto slobodan
  • Progressive overload
    303
    Jel imaš ti možda vremena i volje?
  • Dr Hofmann
    4.2k
    Samo ne neko HNL ime, ne mogu ih više vidjeti na klupi Dinama. Nema trenutno niti jedan hrvatski trener osim Nike Kovača kojem bi dao posao. Bjelica - prošlo svršeno vrijeme. Bišćan - nakon onakvog vođenja kraja utakmice protiv AEK-a u Ateni... ne dolazi u obzir. Leko/Ćorluka - rulet s velikim potencijalom općeg potopa.

Daj nekog ozbiljnog europskog trenera, ne nekog pozera ko Cannavaro. Nekog ko ima CV da mu ovaj posao neće biti najveći u karijeri.

Ne znam ni sam više, ovo je tragikomedija
  • Progressive overload
    303
    Pa ime za ime ove teme. Bolji od Kove si sigurno.
  • Omake
    13.2k
    hvala, nije visoka ljestvica, nemam people skills za taj posao ali barem znam jezike haha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.