• rokikaciga
    6.7k
    Instagram zna da sam na Zoni i da citam La Bombine postove. Tri reela za redom su bila NK Celje :yikes:
  • Nevo7
    985
    Koliko još?! Zaustavite agoniju!
  • Dragon1Warrior123
    4.7k
    Nakon ovog debakla ne želim Bjelicu, Leku, Jovičevića ili nekog trećeg. Daj mi jebenog Terzića, Xavi-a, nekog trećeg ko mi može isprat ovaj gorak okus iz usta...
  • Zg123
    2.9k
    Doslovno bi Kelavu uzeo prije ovog strucnjaka samo da ga ne gledam vise
  • Keyser Soze
    16.9k
    Dobio derbije u hendikepu :strong:
  • Jay
    2.8k
    U ovom trenutku mi ne bi smetalo ni da se Neno i Kova zamijene za mjesta na poluvremenu.
  • rokikaciga
    6.7k
    Puno vise ce nas kostat neki Biscan. Platis Xavija, dobijes 40m ulaskom u LP, Xavijeva placa je manji dio tog profita. Uz to mozes prodavat igrace za visemilijunske iznose.

Vrhunski trener sam sebe isplati euro rezultatima i posljednicno prodajom igraca.
  • Zg123
    2.9k
    nemoj se ljutiti ali ti zivis u nekom paralelnom svemiru ako tako jednostavno gledas na stvari i mislis da to funkcionira ko na fm-u
  • Dragon1Warrior123
    4.7k
    Mislim iako sam ja napisao da želim Xavija, znam da je nerealno. Da pristane na neke dvije milje plaču, onda još i ajde, ali puno više iznad toga nam jednostavno nije previše isplativo. Ali sigurno ima drugih trenera koji bi bili slično dobri za nas, a koštali bi manje. Jebala nas reciklaža!
  • rokikaciga
    6.7k
    Ma to je skroz nerealno, ja to znam. Terzic jos nekako ali Xavi je daleko preskup. Xavi godisnje kosta 10 milja eura sa svojim stozerom i ja sam tog svjestan.

Xavi mi je samo primjer trenera kojeg trebamo ganjat. To moze bit Marco Rose, Terzic ili netko drugi u tom rangu. Ne zelim recikliranog trenera.
  • ivanlivno
    175
    koja je to suštinska razlika između Kove i ČabrajePapastrumf

Ovo nije hrvatski jezik, srž je hrvatska riječ. "Koja je u biti razlika između Kove i Čabraje?" bi bilo ispravno.

Kad smo kod vokabulara :sweat:
  • GeneralNapoleon
    2.3k
    Mozete odmah Bjelicu uzet sa sobom kad je vec na stadionu.
  • ivanlivno
    175
    Jedina olakotna okolnost moze bit da se trazi trener već mjesec dana, al da nema nikog slobodnog na tržištu.
  • Infinity
    20.2k
    Banovan je. Samo jos da pocistim govna koja je ostavio
  • Kujtim Shalla
    7k
    Vidi ovog što bi je ćaća torsida a mama rada radodajka ,trebaš bit mentalno retardiran da ti padne na pamet ovo i da to se da profil otvarati a ne zna rečenicu sastaviti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.