• Filip85
    1.3k
    kojem dajem 120€Jima

120 ? Kako tako puno ? ja na evo tv imam maxsport i svih 10 arena za 20 eura, s time da mi je prvih 6 mjeseci bilo 10...
  • Slavonac86
    791
    I dalje su to daleko kvalitetniji igraci od ostatka lige
    U tom slucaju kvaliteta se opravdava na terenu, oni ju u 12 kola nisu opravdali.
  • Zagi
    17.7k
    Imam oči i dovoljno iskustva, a i gledao sam ih obojicu u juniorima.Mr Anderson
    Mislim okej. Imam i ja pa se nikako ne slažem.
    Dobar je Horvat ali Varela je puno bolji .

A da ga se gura , nema spora.
  • Pacho
    17.9k
    Pojacanja su u svakom slucaju vise nego dobra za otresti ovakvu konkurenciju iako je trebalo uzeti Livakovica na ljeto ako nam je stvarno bio nuden, a i pisalo se jos tad da nam fali krilo. Beljo (i Kulenovic) su isporucivali sve dok je ekipa kreirala sanse, a sad ne znam sta bi to tocno trebali pospremati u mrezu.

Boban je slozio odlican roster, ali ga je iz nekog neshvatljivog razloga dao u ruke apsolutnoj neznalici. Bolje bi odabrao da je isprintao listu svih trenera s licencom pa s povezom preko ociju gadao strelicom za pikado.
  • Fatos Beqiraj
    2.2k
    kako nisu pa dominirali su prvi 6 7 kola, svaka ekipa upadne u krizu. Bitno je izac sto prije iz toga, al ne mozes rec da nemaju kvalitetu
  • Mr Anderson
    19.4k
    Najlakše ja glumit noja i reći, super su to igrači, kriv je Kovačević. Kriv je on za dosta toga, ali nemojmo se lagati, dovedeno je dosta igrača koje se precjenjivalo po medijima, a uz to su neki počeli i bušiti klub. Jebe mi se za Kovu, on je prolaznik, ali ako neki igrači usprkos velikoj lovi koja je za njih plaćena i plaći koju dobivaju za svoju upitnu kvalitetu, krenu bušit klub radi svojih sitnih interesa onda je jedino rješenje noga u guzicu.
  • Zagreb1992
    3.5k

Treba male utakmice dobiti ...tu mi kiksamo dok npr oni ne za sada...bzvz nama derbi pobjede kad gubimo na tim manjima
  • Jima
    1.6k
    Šupci su promovirali par mlađih igrača, Krovinović, Pajaziti,Šego,Bamba nisu loši igrači,Rebić i masni su reprezentativci i bivši/sadašnji kvalitetni igrači.Mi mislim da su Lisica,Kulenović i slični dominanti,varamo se. Nije tolika razlika+njihov pogurnac u mi smo 50/50 za prvenstvo.Njihova prevaga će biti naš stručbi stožer
  • Jos-Optimus
    10.8k
    imamo bolji kadar, tri puta bolji ne...krila nemamo bolja, definitivno nemamo boljeg golmana , a na bekovima smo tu negdje dok nema Valiničića i kad forsiramo Godu. Za vezni red i napad smo vjerovali da su atomski, trenutno ne igraju tako.
  • Mr Anderson
    19.4k
    . I dalje su to daleko kvalitetniji igraci od ostatka ligeFatos Beqiraj

Je, pokazali su baš.
  • don
    20k
    dosta igrača koje se precjenjivalo po medijimaMr Anderson

ko je tu kriv, Dinamo?

to su neki počeli i bušiti klubMr Anderson

tko?

dovedeni su takvi igrači da bi izdominirali ovu pišljivu polu-amatersku ligu u normalnim okolnostima.
  • Mr Anderson
    19.4k
    dovedeni su takvi igrači da bi izdominirali ovu pišljivu polu-amatersku ligu u normalnim okolnostima.don

Na papiru.
  • don
    20k
    tako je, a da bi to primijenio u praksi, triba ti trener.
  • Jima
    1.6k
    Dva mobitela (plus novi uređaji), optika, fiksni, max tv... Moram to provjeriti čim oplatim uređaje
  • Filip85
    1.3k
    Aha, a to je nešto drugo, ti imaš preko Max TV...tamo su sve Arene u HD, kod mene na EVO samo neke...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.