Pa upravo to. Na zalost, to sam se uzivo uvjerio i nisam mogao cut kaj ljudi pricaju. Ali jebi ga.Pa nakon izvlačenja skupina LP, bilo je puno komentara u stilu "kakva šteta, da smo prošli Mađare, sad bi nam došla Barcelona"...i uopće ne sumnjam da bi se onda popunio i stadion 40.000 mjesta da ga imamo.
Taman sam krenuo pisat da sam se mozda malo krivo izrazio kad sam i ja napisao da nas nema 10 000 i onda si ti uletio sa tekstom koji sam i ja htio napisat. Tako da da, slazem se s tobom. Dosta ekipe i podrzava sve ovo ali jednostavno nisu vise toliko aktivni, a kada bi se svi mi opet skroz aktivirali dosli bi sigurno do te brojke ali eto, to su sad već neke druge priče.Ja sam uvjeren da ima.. Sigurno 3-4.000 što sadašnjih što bivših bbb, gdje je još istok itd.
Problem je samo što od većine takvih mi nemamo nikakve koristi budući da oni nikako aktivno ne sudjeluju u svemu ovome. Da imamo svaku utakmicu tih 10.000 na tribinama, onda bi to bila druga priča. Deklerativno, ja bih rekao da je to i više od 10.000.
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.