• wolfgang14
    3.2k
    također bi htio NB. Prvi koji je uočio probleme kod nekih igrača i na vrijeme ih izbacio. Tužni smo mu dat priliku u normalnom okruženju!

Dinamo i Bjelica idu ruku pod ruku, Dinamo i Bjelica su Yin i Yang

Obožavam tog čovjeka
  • Odani Zgd
    932
    Bjelica svakako nije završio svoju misiju u Dinamu i ima još nedovršenog posla.Sigurno nekada u budućnosti bi ga volio ponovo vidjeti.Al mislim da je još prerano.Polako,bit će vremena za najjačeg trenera Dinama u zadnjih nekoliko godina.Kakve su sve tarabe od trenera dobivale priliku,zaslužio ju je i Neno po 3 put.
  • Jurki
    20.3k
    Zaboravilo se brzo njegovo uvođenje Perica na čučavcu bez daske i to u špicu.
    Neno je "lovac na otpremnine" i izgubljena osoba bez onog stozera iz prvog mandata.
    Maestralnu predstavu na smrznutoj Kranjci protiv Lokse..

Bivsi su s razlogom bivsi... i nema smisla reciklaza.
  • Olmic
    5.4k
    Imam osjecaj da ce to bit netko u koga Boban ili Capellas imaju povjerenja, netko s kim su suradivali. Ako moram gadat mislim da ce to bit Pioli
  • Bjelko77
    103
    kak jos ne kuzis da je to bio srednji prst Maricu
  • Jurki
    20.3k
    kak jos ne kuzis da je to bio srednji prst MaricuBjelko77

Bmk za Marica.
    To je bil srednji prst svima nama.

Koga mozes dovesti tokom natjecateljske polusezone? Nikog.
    Po tome bi svi treneri tak radili ak su nezadovoljni svojim trenutnim igrackim kadrom.
    Gluposti
  • Dzoni
    2.7k
    Ako bi i došao NB, zaboravite da ćete gledat Mikiće, Varele, Vinlofe i bilo kog čije godište počima s 2.
  • Jurki
    20.3k
    ljudi pisu gluposti. NB trener u 2025.oj nije trener iz 2018.
    Prebrzo su se zaboravile sve gluposti koje je napravil u drugom mandatu.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.2k
    Svatko od nas ima neke svoje želje i pozdrave no mislim da trenutno svi pišamo uz vjetar...
  • Nolifer
    13.1k

Nisu se zaboravile. Prvi je krenuo s rješavanjem problema i gluposti, tak da mi se čini da ima nedovršeni posao. Gore od ovih gluposti trenutno ne može.
  • Crni86
    16.8k
    a kaj bumo sa srednjim prstom prema svima nama na clanskom danu gdje nam se svima sportski direktor arogantno rugao? I gdje ga se nakon toga svega jos dodatno stitilo nekoliko mjeseci da dodatno sve razjebe makar je cijela dvorana vidjela kakav je to lik?

Kuzim ja kaj oces rec, al nekim ljudima dajemo druge prilike, a nekima ne. Ili ih dajemo svima za to razdoblje koji su imali dobre namjere samo eto jbga ili nikome.
  • Jurki
    20.3k
    taj koji nam je pokazal srednjaka na clanskom danu je dobil vritnjak.
    Ako je bilo s njegove strane nekih nelegalnih radnji, ljudi u klubu su duzni to istraziti i istjerati na cistac.
    Stitio ga je Zajec i cim je Maric dosel pod ingerenciju Uprave je dobil vritnjak.
    Moja zelja je neki Španjolac koji bu poslozil ovu momcad koja siguran sam moze igrati puuno bolje.
    Vracati nekog igraca/trenera drugi, treci put je u 99% slucajeva osuđeno na propast.
    Bivsi su s razlogom bivsi. Povijest nam je to vise puta pokazala.
  • antecacic
    229
    Igor Biščan je bio Predsjednikov izbor i prije Kove i biti će nakon Kove.
    Da li će prihvatiti, vidjeti ćemo!
  • Jurki
    20.3k
    nadam se da se zajebavas.
    Stvarno ne kuzim svrhe reciklaze trenera.
    Nije me apsolutno nicim kupio, da bi bil za njegov povratak u klub.
    Stvarno smo jadni ako ne mozemo dopeljati novo ime izvana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.