• Zagreb1992
    2.8k
    Terzić Pioli i takvi treneri će tražiti plaću pun k ..Sumnjam da će baš Dinamo ići na tako velike ugovore
  • DiddyGuela
    4.8k

Naravno da imas pravo na to misljenje. Mozda bi i ti mogao izvuci koju pouku kao Kova pa shvatiti da kritika nije nesto zlonamjerno. Ljudi su razliciti, svatko komunicira i prozivljava stvari na svoj nacin. Ako ukazujes na nesto sto ocito ne valja, ne znaci da si trovac,hejter... bio si inace vrlo ostar sa etiketama i prozivkama neistomisljenika. A nije stvar ni poluvremena prijateljske utakmice niti necijeg govora. Ljudi komentiraju na ovom forumu zato sto im je ocito stalo a odgovarati na svaku kritiku određenom etiketom je "poluinfantilno".
  • Crni86
    16.7k
    Znaci losa igra protiv lokomotive nije bila za otkaz, losa igra protiv pretposljednjeg osijeka nije bila za otkaz, losa igra protiv jako loseg malmoa ove sezone nije bila za otkaz, sramotan poraz protiv vukovara nije bio za otkaz, kriminalna igra protiv rijeke nije bila za otkaz… ali poraz od spanjolskog prvoligasa je za otkaz.

A nakon svih tih utakmica si usutkavao ekipu koja je bila kriticna… Od svih tih utakmica ova danas je najmanji problem jer si ipak igrao sa dosta dobrim protivnikom i malo je apsurdno da nakon svega toga nekom ovo danas bude triger da se trazi otkaz, pogotovo nekom tko je izrugivao apsolutno svaku kritiku koja se uputila na igru dinama do danas.
  • Bruh
    1.1k
    a i ako će ići to sigurno ne bu jedna sezona nego će morat njih 4-5
  • PričuvniDojebnik
    56
    Bilo tko, doslovno bilo tko, Kopić, Jakirović, Bjelica, BRKO jebeni, Krznar, Mamić junior, Roy Ferenčina, Prosinečki, Kruno Jurčić, bilo tko, samo da ne gledam više ovu seljačinu, MOLIM VAS
  • Crusades
    19.8k
    Mamić juniorPričuvniDojebnik

Kak da ne prijatel... samo zbog ovog se ne bi nikad trebao vratit na forum.
  • SAS1987
    19k
    Dovedeš igrače iz primere, bundeslige itd a trenera iz slavenaDroljo

Doveli bi mi i igraća ali mu tata nije dozvolio :lol:
  • Neron53
    2.2k
    Terzic pa koliko god kostao
  • ElDorado
    6.9k
    S Terzićem treba biti jako oprezan. U Dortmundu su ga jako kritizirali i bili nezadovoljni usprkos finalu LP. A cudno i da u vise od godine nije nasao angazman
  • vlatkomarkovic
    2.2k

On je jako zajeban karakter, ali dobar trener, no uz dužno poštovanje, mislim da pitaš bilokoji klub na svijetu bi li Terzica ili bilokog od ovdje nabrojanih da bi 99% odabralo Terzica, ako postoji ikakva opcija za njega, u šta osobno sumnjam, ali ok…
  • Facke
    6.9k
    Mene zlo dojde kad trener Dinama govori nakon poraza doma od Celte od 3:0 da je to pouka, da je to tak v europe. Pa v terem svemiru dragi moj Kova ti zivis? Europu v zajnih 20 let igrame skorem saku sezonu. Dobili sme hrpu ali hrpu jakih ekipa s lige petice. Da bi onda sad ovake gluposti morali poslusati. Pa de je problem reci da si zajebel stvar?! Gde?! Dinamo je 10 leveli iznad sakoga HNL kluba i to po svemu. Sad i ocu takvoga trenera. Vise mi se neda , al stvarne neda ovakve gluposti gledeti i poslusati. Od prvoga kola trubim da nam igra ne valja. Da nema jasne ideje. Nema nicega osim individualne kvalitete. Jedine protiv Fenerbahcea i Maccabija sme odograli zrele i kak prava europska momcad. A se ostale? Individualna kvaliteta resavala. Katastrofa. Da ti bar vidis neki pomak. Ali ne mi toneme i toneme i toneme.

Ocekujem sutra reakciju kluba. Se ostale je glupost.
  • vlatkomarkovic
    2.2k
    Mislim da nam treba Tudor, Kovač, Bielea, Tuchel, Conte tip. Netko tko će sigurno napraviti rezultat, posložiti sve i na kraju sezone otići s na pas mater s klubom, igračima, navijačima, djelatnicima, novinarima, susjedima, majkom, djecom, nekoliko životinja iz zoološkog, malim koji kosi travu u vrtu, nekoliko vozača tramvaja….

Pa onda kada se ova skroz nova momčad posloži dogodi dopeljajmo nekog dugoročnog normalnog….
  • vlatkomarkovic
    2.2k

A mislim da, da nismo ga nedavno potrošili…
  • dinamozivivjecno
    3k
    na greskama se uci, Marica odavno nema i sumnjam da bi tu bilo problema u odnosima sa upravom kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.