• Droljo
    22.4k
    Može novi trener. Ali novi sa velikim N!
  • vlatkomarkovic
    2.2k

Ne znam iskreno… Ali ako to nije razriješeno Pioli je financijski neizvediv…. Jer onda bi da dođe kod nas mi njemu morali dati takvu placu da se odrekne svih prihoda potencijalnih od Fiorentine…
  • Fan
    1.7k
    NB? He he
  • Droljo
    22.4k
    Realnost je ili Riera ili neki drugi stranac koji ce se izvuci od nekud ili domace ime tipa Zekic ili Leko.Zg123

Jel bi ovaj kaj vodi celtu mogao i kod nas napraviti nekakvu smislenu igru? Šta misliš? Koliku plaću taj može imat?
  • Zagi
    12.9k
    Ali ako to nije razriješeno Pioli je financijski neizvediv…vlatkomarkovic

Da, to mi je jasno.
  • hardek
    7.2k
    Do Celja i Rieru u gepek strpat ako trebat. Iako je vjerovatno nerealan, jedini je ne-reciklirani trener koji je pokazao da može igrati dominantan nogomet u domaćem prvenstvu i osvajati trofeje a uz to biti konkurentan u Europi.
  • vlatkomarkovic
    2.2k

Jebiga, mislim možemo se nadati, ali nije realno…
  • ElDorado
    6.9k
    Pioli je slobodan
  • Warrior
    24
    Nikad nisam mislio da cemo postati klub koji mijena trenere ko carape. Kova bi i dalje imao moju podrsku da su “samo” rezultat i igra u pitanju, ali njegov govor tijela i izjave i govor tijela igraca jasno govori da tu nema nikakvog spasa, samo odgađanje neizbjeznog. Hitan rez je jedino rjesenje.
  • Droljo
    22.4k
    Nemam pojma. Šta god odluče podržavam ali mislim da treba uložit u trenera ekvivalent ulaganju u pojačanja. Dovedeš igrače iz primere, bundeslige itd a trenera iz slavena. Jebiga, nije svak iz slaven belupa hoxha...
  • Dzoni
    2.7k
    Sad sam potpuno siguran da je jedini razlog zašto mijenjamo trenere je taj što su očajni, ne jer nema strpljenja.
    U zadnjih 12-13 godina, tko je od svih silnih trenera nešto postigao u klubu kao Dinamo ili jači, Bjelica i možda Jakir. Ostalo 0.
    Recikliranje nema smisla jer su svi bivši treneri s razlogom bivši
  • El Madrigal
    696

On se treba tek učiti. Koliko smo spremni čekati da prvo na Dinamu nauči, a onda da se pokaže uspješnim?! Nakon 2 mjeseca ispljuvali bi čovjeka i on nikada vise ne bi nigdje dobio priliku. I ja bih njega, samo nije čovjek glup.
  • Crni86
    16.7k
    Bilo tko. Mozemo i bez trenera protiv istre da novi trener dode odmah nakon istre i ima 2 tjedna reprezentativne pauze.

Sreca u nesreci je eto taj tajming koji bi novom treneru dao 2 tjedna za nesto poslozit.
  • Crusades
    19.8k
    To kaj nisam mislio da treba dobit otkaz nakon prvog poluvremena prve prijateljske utakmice ili da treba otvarat temu o novom treneru nakon prvog kiksa ne znači da i sad to isto mislim. To kaj nemam potrebu poluinfantilnim komentarima komentirat njegovo podrijetlo ili način govora ne znači da ima moju bezrezervnu podršku. Nije preteško za shvatit, ne treba završit psihologiju da bi bilo razumljivo. Svakog trenera određuje rezultat i dojam, nakon večeras smatram da ne zaslužuje više kredita za nastavit bit trener Dinama. Je li imam pravo na to mišljenje?
  • Fan
    1.7k
    Najteža stvar za upravu i za trenera je promjena usred sezone.
    Sad kad je već jasno da je Kova bivši, pitanje je koga je moguće dofurati, a da ne bude opet reda radi i da rješenje ne bude gore od trenutačnog.
    Prilično sam siguran da recikliranja neće biti i da zazivanje Bjelice nema smisla (makar mislim da bi dao impuls ekipi i da bi mogli prodisati).
    Riera...ne znam koliko bi ga trebalo platit da dođe, al cifra sigurno ne bi bila mala. No, ako bi on bio označen kao dugoročno rješenje, s obzirom na to kako mu ekipa igra (odgledao ravno jednu utakmicu i ljudi IDU, znači IGRAJU nogomet), nije nemoguće, ako bi se naravno htio odreći Celja, kao što već jednom je.
    Tu sad ima još masa imena, Pioli, Xavi, Terzić... jednostavno nerealni mi se čine.
    Napisao sam već i prije, ne bi me čudilo da privremeno na klupu dođu Leko ili Ćorluka možda, ali to mi se ne čini kao neki upgrade na ovo što imamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.