• Zagi
    12.9k
    Aha kao plaća koju su mu dužni isplaćivati za vrijeme trajanja ugovora osim ako potpiše za neki drugi klub u tom vremenu, onda mu nisu dužni ništa?
    Tak to ide? Ne znam.
  • Fatos Beqiraj
    313
    Info nekog ko prati seriju a, kakav je pioli?
  • Mathiasovi Chageri
    6.7k
    Imam samo jedan kriterij za novog trenera, da mu jedina osobina i prva stvar koja se ističe nije to što je dobar čovjek.

Ne zanima me dal pozdravlja susjede u haustoru, baš me briga dal bakice prevodi preko ceste na semaforu, dal lokalnim cugerima u birtiji plati rundu, spašava kvartovske mačke sa stabala, ne želim čuti za to.

Želim da se kod novog trenera priča o njegovim uspjesima, taktici i viziji igre.
  • quizzy86
    194
    kaj ti je u obitelji Riera?, toliko ga spominješ i zazivaš ko da ti je rođeni ćaća, aj malo oladi s njim
  • Pacho
    9.9k

Mislim da je tako.
  • Zagi
    12.9k
    E jbg onda. Teško da će se lik odreći par m eura ili koliko mu već ide.
  • DinoLeonix
    2k
    Čekamo insajdere da puste bijeli dim
  • Goncalo Santos
    2.1k
    imamo 3 pomocna trenera Bloudeka, Landeku i Jajala te uz njih Capellasa koji je bio trener.

Netko od njih nek izgura utakmicu s istrom sto pragmaticnije i onda nac ime neko
  • Sibirski plavac
    7.2k

Nažalost, mislim da ćemo se načekat još neko vrijeme...
  • DiddyGuela
    4.8k
    potpisao bi odmah njega. Al ne znam koliko je realnoCrusades

• vlatkomarkovic
    2.2k

Ako ne postoji unaprijed ugovorom odšteta ide se na dogovor, ako do dogovora ne dođe, klub cesto zadržava trenera na plaći čime njega blokira da nađe novi klub. I onda trener, ako dobije ponudu se nađe u situaciji gdje da preuzme taj klub mora se odreći cijele plaće. Najčešće se nakon nekog vremena dogovore za odštetu, ali ima slučaja kada trener ostane na plaći….

Mislim mi smo napravili pizdariju Vis a vi Biscana jer smo mu previše isplatili, ako se ne varam sve ili skoro sve, a čovjek našao posao nakon 2 tjedna likvidniji od Dinama. Da smo ostali čvrsti u pregovorima, dosta bi uštedjeli… Ali jebiga tada su odlučivali Noina Arka i Wafl…
  • VolimDinamoOo
    145
    Otvorio limenku piva, upalio zonu u nadi da ce biti neka insajderska u vezi novog trenera.
  • Zagi
    12.9k
    Eh sad, još da mi kažeš koja se od tih mogućnosti u ovom konkretnom slučaju uistinu odvila ...
  • Zg123
    2.8k
    Kad udjem u ovu temu i vidim da se spominju Pioli, Terzic i ostala imena pitam se u kojem paralelnom svemiru vi zivite. Jos kad vidim da se po treci put zaziva Bjelica isto se zapitam neke stvari. Realnost je ili Riera ili neki drugi stranac koji ce se izvuci od nekud ili domace ime tipa Zekic ili Leko.
  • vjeko1701
    20.4k
    domace ime tipa Zekic ili Leko.Zg123

Niti spominjati tako nesto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.