• Nolifer
    13.1k

Nek recikliraju, al nek i donesu rezultat. Bar se nece ucit na Dinamu
  • GeneralNapoleon
    2.3k

Jupp Heynckes je u 4 mandata bio trener Bayerna a u trecem osvojio triple. Ne kuzim zakaj tolka averzija prema "recikliranjem". Pitanje je samo o kakvom treneru se radi.
  • Time
    1.5k
    Vedran Ćorluka
  • Sibirski plavac
    7.2k
    Gorit će idućih dana ova tema, a već je prije bila dosta aktivna.
  • Odani Zgd
    925
    Ljudi podcjenjuju Bijelicu,ali ironije radi mi i dalje njega nismo zamjenili boljim,nego naprotiv....zauzet stav mirno kada se izgovara ime Nenad Bjelica.Čovjek nam donio proljeće nakon 50 godina i to ne smijemo i nećemo zaboravit.Hvala ti Neno,za mene najjači trener u novijoj povijesti Dinama.Živio!!
  • rokikaciga
    6.6k
    Jer smatram da bi netko nov, nova krv i nove ideje dovele puno vise nego Bjelica po treci put u kratkom vremenu.

Zasto ne Corluka npr?
  • Sibirski plavac
    7.2k
    Samo se nadam da će Zvone ovaj put pametnije odabrati. Istru nek vode Leko ili Kelava kaj se mene tiče, ali već protiv Karlovca očekujem novu facu na klupi.
  • GeneralNapoleon
    2.3k

Tko zna. Tesko je to za predvidjet. Nemam nis protiv Corluke, u stilu Zizoua il Pepa. Ali naravno je opet kocka jer nema nikakvog trenerskog iskustva.

Ali opet. Nemam sad tu nekih ultimativnih argumenata. Ja jednostavno smatram da je Bjelica najbolji trener za nas i mislim da bi imao jos za dati. Ali naravno moze zavrsit opet u fijasku.

Mislim da je na kraju samo jasno da treba smijena.
  • don
    16.6k
    a šta je najtužnije neće ni dobit otkaz... ne bi me čudilo.
  • rokikaciga
    6.6k
    Ja bih radije potez s mudima nego alibi Biscan, Bjelica, Sopic itd

Daj mi Carlija ili nekog drugog u stilu Pepa ili Zizoua. Ili to ili iskesiraj i dovedi Xavija, Terzica ili nekog u tom rangu.

Bjelica, kao i Jakir, apsolutno da. Ali ne ovako brzo nakon otkaza.
  • Odani Zgd
    925
    Kakav Čorluka,pa šta opet nam treba netko da se uči na Dinamu?Ako nam osvajanje HNL-a nije prioritet i ako se Dinamo pretvara u klub u kojem nema pritiska i imperativa rezultata,onda sam za Čarlija
  • Kujtim Shalla
    7k
    Bjelica uz podršku totalnu koju nije imao u posljednja dva mandata bi bio top. Čelična ruka,detektiranje problema ,rješenja ,sve ono što nam treba. Da su ga slušali prošli put a ne ciganili i više mislili na dinamo nego njihov Ego , Zvonimir Boban nebi morao onoliko vremena potrošiti rješavajući probleme koji su već trebali biti riješeni . Gore tipa on bez svog stožera nije isti trener su priče za malu djecu jer je davno vidio probleme , i ko nam je trebao da se posložimo
  • Kruno
    1.1k
    Samo da Boban ne potegne za Prosineckim
  • Marc
    655
    Nenad Bjelica
  • Plavko
    13
    U slučaju da je Kova zaista izgubio Zvoninu podršku, samo Igora bi htjeo vidjeti na klupi. Sad se konačno pruža prilika da ga predsjednik uprave ne izbuši već surađuje na realizaciji projekta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.