• Sibirski plavac
    7.2k

Ma da, slažem se, ali ne govorim samo o dostupnosti igrača za svjetska u hokeju i košarci, nego općenito taj mindset pogotovo njihovih medija "natjecanje je bitno, ali samo kad naši osvajau, kad ostali uzmu neibtno je." Njemci uzmu 2023. svjetsko zlato, cijeli košarkaški i sportski svijet čestita, jedino Ameri glume uvrijeđene frajle. Onaj njihov atletičar Lyles ih je raspizdio kad je sprdao tu američku teoriju o "world champions" u kontekstu Nba recimo. Sve ove nba američke zvijezde se svađale s njim po društvenim mrežama. :rofl:
    I u vaterpolu koji nije ni praćen u Americi ko ostali sportovi ista priča, Ameri se jedino trude na Olimpijadama gdje izgledaju po igri kao ekipa za medalju (što i jesu, lanjska bronca na olimpijadi to potvrđuje), a onda dođe svjetsko i igraju preko one stvari i završe, recimo deseti.

Inače za kog navijaš u nhl-u? Ja zadnjih par sezona (koliko i pratim hokej, prije baš i nisam) nažalost za Blackhawkse. :rofl: Iako, ajde, zanimljivi su ove sezone, ne bi trebali biti pri dnu kao prijašnjih. I u Nba-u sam za Bullse, ali njih bome ide ove sezone za razliku od prijašnjih. :fire:
  • Filip85
    1.1k
    Inače za kog navijaš u nhl-u?Sibirski plavac

Colorado Avalanche :)
  • Sibirski plavac
    7.2k

Dobar izbor. I više nego dobar. :rofl:

Makar i Mackinnon ubojiti duo. :fire:
  • puxigadjurdja
    2.6k

Ja koristim Sejdu kad mi treba
  • mali M
    8.8k
    Da, postoji nešto što se zove nacionalna strategija i pripadajući akcijski planovi, tako se država vodi inače. Stavom "to se prirodno regulira" ne moramo ništa poduzimat onda.Tvrdica McTvrdi

joj daj ne pametuj! kažem ti da nas povijest (pa i daleka povijest) uči tom obrascu.. sad ti tu nešto drviš kao da je "nacionalna strategija" kad dođe do centralizacije da se domicilno stanovništvo tog "centra" krene preljevati na okolne regije... Ajde ti meni vodioče države pojasni kako točno glasi taj akcijski plan da se napravi veća stopa ruralizacije? cijene nekrentina u selima 50km od Zagreba su već katastrofa, kako točno imaju plan? ajde me nemoj cimati kao da nešto umno pričaš.. kažem ti već sve viđeno, ništa novo.. kak bi oni mogli napraviti ruralizaciju ako se ekipa neda iz gradova? sve sam ti pojasnio gore tako da mi se neda ponavljati zašto ekipa sama odlazi iz gradova
  • Tvrdica McTvrdi
    3.1k
    kak bi oni mogli napraviti ruralizaciju ako se ekipa neda iz gradova?mali M

PzJm1mr.jpeg
  • Krizy
    63.3k
    Klasični četvrtak - svadba
    20251106-184927.jpg
  • KtcGoat
    1.9k
    Samo uzivaj i ne gledaj ovu muku
  • Hnlovac
    3.8k
    Opet odgodili GTA6....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.