• Droljo
    22.4k

Naj se srditi. Ja se šalim...
  • Nolifer
    13.1k
    Evo nas na ljevicDroljo

ma samo čvrsta i jaka desnica...

ako gledaš temu o guzicama i sisama

:lol: :joke:
  • NitkoBitan
    32.7k
    Cijela politicka drzava i MSM mediji se digli zbog incidenta u kojem nikome nije pala dlaka sa glave. Od 50tak krvolocnih huligana cak je jedan provirio u prostoriju da vidi kaj se dogada te je ostatak dobacio nesto ekipi unutra. Nema sta, odma desetogodisnja robija po kratkom postupku. Hrvat ne smije uznemiravat druge a kad manjine teroriziraju Hrvate bilo po Medimurju bilo po Zagrebu onda je reakcija slaba do nikakva.

Kad ste vec spomenuli HRT Otvoreno i Tesu Goldstein da iskomentiram i to. Znaci emisija se zove OTVORENO, a ti u nju pozoves:

Penavu - Profesionalnog Hrvata, produzenu ruku AP.
    Pupovca - Profesionalnog Srbina, produzena ruka i AP i AV.
    Habijana - Prvog ponosnog homica u povijesti u redovima HDZa, naravno produzena ruka AP.
    Tesu Goldstein - Kaj tu vise komentirat :rofl: Ocito je gostovanje po televizijama i medijskim kucama neciji obiteljski biznis. Tata ostario pa poslao kcer. Goldsteinima i Puhovskima jednosmjerma karta za Izrael pa nek svojima sole pamet tamo.
  • cibona
    6.7k
    Neka Goldsteinka junior kaže što misli o masakru koje provode židovi nad palestincima. Bi li tada bila ovako "britka" na jeziku?
  • Filip85
    1.1k
    a imaju i preko 15% Rusa u stanovnistvuHnlovac

Istina, ali to su dobro integrirani ljudi i osjećaju se puno više Latvijcima nego što se Rusi u Ukrajini osjećaju Ukrajincima. Kako pratim hokej, a to je nacionalni sport u Latviji, evo primjer, pokojni Sergej Žoltoks - preko 500 NHL utakmica - je pričao isključivo ruski jezik, a nakon raspada SSSR-a mogao je birati rusku ili latvijsku reprezentaciju i bez imalo razmišljanja odabrao je Latviju.

Primjer iz Ukrajine - Aleksej Žitnik odabrao Rusiju, kao i brojni budući NHL-ovci rođeni u post SSSR Ukrajini (Žerdev, Babčuk). Čim su "nanjušili" da su dovoljno dobri da mogu zaigrati za Ruse, više se nisu odazivali Ukrajincima.
  • Hnlovac
    3.8k
    ja imam dojam da oni dosta sranja s njima imaju

Nedavno je u Rigi ili u parlamentu neki lik odlučio na ruskom održati govor i posrati se po Latvijskom. Za Bjeloruse bih rekao da su puno više chill
  • Filip85
    1.1k
    ja imam dojam da oni dosta sranja s njima imajuHnlovac

A moguće da se od 2022. situacija zaoštrila i tamo...

p.s. kad si spomenuo Bjeloruse, ima jedan video gdje Lukašenko vadi i skuplja krumpire na svojoj njivi. Kad ga vidiš onak' u kratkim hlačama i majci nikad ne bi rekao da je vođa države i to čvrstom rukom... :lol:
  • Filip85
    1.1k
    a kad manjine teroriziraju Hrvate bilo po MedimurjuNitkoBitan

Pričao mi taksist iz Eko taxija, inače Rom, da je pobjegao od svojih iz Međimurja (u Čakovcu isto ima eko taxi), jer su ga nekoliko puta opljačkali bez da su trepnuli...
  • Hnlovac
    3.8k
    ja ne znam zakaj meni Lukasenko izgleda ko neki Podravec, znam da je gadan diktator ali naprosto se nwmrem otet dojmu da je to neki stric iz Podravine koji vozi 20 godina staru astru
  • Sibirski plavac
    7.2k
    hokej, a to je nacionalni sport u LatvijiFilip85

Ljudi imali doček za svjetsku broncu u hokeju na razini kakvoj druge zemlje imaju samo za dočeke nogometnih medalja.

https://www.reddit.com/r/hockey/comments/13uv1uz/latvian_crowd_celebrating_3rd_place_in_riga/

Uvijek su mi bili fascinantni ti narodi kojima nogomet nije broj 1 kao većini Europe. Fincima je isto hokej ako se ne varam broj 1, Litva je zemlja košarke, Irska voli one svoje gaelic sprotove.
  • Filip85
    1.1k
    I to je dobra usporedba :lol:

Meni je on simpatičan zbog izjave da bi radije bio diktator nego peder, ali da lezbijkama ne zamjera...
  • Filip85
    1.1k
    Ta medalja je bila prva medalja ikada u nekom kolektivnom sportu za njih. Inače zanimljivo je da je Latvija imala prve europske prvake u košarci (ASK Riga), i to tri puta zaredom, ali kasnije je hokej preuzeo primat, iako je košarka i dalje popularna.

Fincima je isto hokej ako se ne varam broj 1Sibirski plavac
    Ne varaš se, a u Bjelorusiji je isto. Lukašenko je u ranim 2000-im naredio izgradnju dvorana po cijeloj Bjelorusiji i u zadnjih 5-6 godina beru plodove tog rada. Imaju dosta draftiranih igrača u NHL i imaju veliki peh kaj ih nema u Milanu (ZOI) jer bi mogli biti dark-horse ekipa.

Hokej je po popularnosti uz nogomet još u Švedskoj, Švicarskoj, Češkoj, Slovačkoj, Rusiji.
  • javolimtebejako
    3.3k
    kad smo kod hokeja, bas mi je zao da je Medvescak propao, tamo u srednjoj sam se bio ful uzivio, mislim da sam vise tekmi pogledao nego dinama. cak i otisao jednom na tekmu. jebiga
  • Sibirski plavac
    7.2k
    imaju veliki peh kaj ih nema u Milanu jer bi mogli biti dark-horse ekipa.Filip85

To će biti zanimljiv turnir jer se konačno vraćaju NHL-ovci. Općenito mi je malo krivo kaj Ameri/Kanađani u hokeju imaju isti mentalitet kao u košarci, samo na Olimpijadu šalju najjaču ekipu, a svjetska prvenstva ih ne zanimaju. Tako je i u košarci i vaterpolu recimo. I onda kad netko drugi uzme svjetsko onda se Ameri svađaju s njima tko je "world champion" (ta debata je bila 2023. u košarci, Nijemci uzeli svjetsko zlato, ali Ameri priznaju samo zlata na olimpijadi). Prvak svijeta im je nebitan. Još ona njihova retardacija prvaka u svojim sportskim ligama zovu world champion.
  • Filip85
    1.1k
    Je, šteta, ali bar je ostalo nešto u vidu igrača poput Brune Idžana koji su tada krenuli na hokej i eto ako Bog da možda zaigra i u NHL-u.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.