• Filip85
    1.2k
    Brijem da će snage SUP-a biti spremne nakon splitskog događaja....
  • Dino
    4.6k
    Pa koliko je petica aktualna?Crusades

Sljedece godine ce bit jednak period koji je prosao od izlaska cetvorke do izlaska petice tak da ocekujem neku kombinaciju sestica u vidu konzole i igre.
  • Hnlovac
    3.8k
    Možda sam to ja sa svojom cetvorkom ali imam dojam da je ona bila puno veći pojam od petice

Ono, odmah oko njenog izlaska izašle igrice GTA5, Watchdogs, TLOU, Far Cry 3, AC4... Nevjerojatno puno igara
  • NerminB
    132
    Hoce se moci ovaj novi gta igrat na obicnoj petici ili
  • Pacho
    9.9k

GTA5 je na trojci izasao. Last of us takoder.
  • Hnlovac
    3.8k
    znam da je, ali trojka je tu bila konopcima. Treba neko visit statistiku, ali bih rekao da su verzije tih igara za ps4 brzo pretekle verzije za ps3
  • Kepec
    7.5k
    Evo i naših pred srpskim "kulturnim" centrom. Nadam se da je ovo samo početak.
  • miro
    7.9k
    Početak čega? Kaj treba napravit? Tko nas ugrožava?
  • crophantom
    2.2k
    Od ovog svega ce profitirati etno biznismen i HR lijeve stranke, a svi ostali cemo izgubiti. Najsretniji ovim razvojem su Pupi, Hajdaš Dončić, Dalija Oreškovic i ekipa, jedini način da opet postanu relevantni. Toliko od mene na tu temu
  • Tvrdica McTvrdi
    3.2k

Profitiraju i ovim ne činjenjem ičega 30 godina. Negdje se mora pokazat zube, iako mislim da tjeranje dječjih folklornih skupina i slično je kriva adresa.
  • NitkoBitan
    32.7k
    Djecje folklorne skupine haha... srpska nejac opet na prvoj crti.
  • T90d
    2.2k
    iako mislim da tjeranje dječjih folklornih skupina i slično je kriva adresa.Tvrdica McTvrdi

Otvori sa ovom izjavom Pandorinu kutiju, pa drugi pokupe ban.
    Kako to da nisi spomenuo da isto to "kulturno umjetničko društvo" (u navodnicima jer oni nemaju kulture), po tvom mišljenju dječja folklorna skupina, pjeva o srpskom Dubrovniku i Kninu?
  • Pacho
    9.9k
    Ljevica u Hrvatskoj, a i diljem svijeta, smatra da je financiranje njihovih kurcologija, manjinskih izdrkavanja, uvoza ilegalnih kozojeba maltene ljudsko pravo. Dovoljno je pogledati kmecanje istih kad je Trump ukinuo financiranje LGBTQ filmskih festivala u Laosu i transrodnih plesaca Sambe u Ekvadoru.

Kada se protiv financiranja festivala i radionica koje pljuju po domovinskom ratu, prave vjecne zrtve od Srba ili promoviraju neke druge leftardske halucinacije prosvjeduje na miran nacin, onda mediji razapnu te ljude, nazivaju ih zabraniteljima, kopaju im po obiteljima do treceg pokoljenja ne bi li nasli neke nepravilnosti. Sad su dobili ovo. Uostalom, svi oni samaraju majmuna na Antife i ostale antisocijalne jebivjetre kojima su maske i prijetnje modus operandi pa ne vidim cemu sad zgrazanje.

Svaki prvi vikend u mjesecu podivljale dlakave SKOJ-evke napadaju ljude koji mirno mole na trgovima (meni je cudno, ali njihovo pravo), ali kad netko takne u financiranje festivala o srpskoj nejaci ili tribina o analnim avanturama pakistanskih cobana, onda je epski kmeket. Nek sad uzivaju.
  • don
    16.6k
    Evo i naših pred srpskim "kulturnim" centrom. Nadam se da je ovo samo početakKepec

bravo, bravo :strong:
  • KtcGoat
    2k
    Jebiga, klinci su samo paravan, ali zao mi je.
    https://www.instagram.com/reel/DQuCGzdjFY7/?igsh=Y3Bjbmkwdm12NGdl
    Nulta tolerancija na ovakve pizdarije, nulta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.