• Zvonkec
    382
    slažemo se ja urlam na laptop VADI GA VAN nakon ovog mi više sekunde nebi dobio da je 100 milja plaćen a ne 1.2 ili kolko već ali kova to ne vidi u svom strahu za poziciju ili čega se već boji otavlja ga u igri dok nije izgubio loptu iz koje smo gol primili. Dobivaju oni paru ali u ljudskoj je prirodi da budu frajlice i da se inate a trener je taj koji treba pametno vodit ekipu da svaki ego bude namiren a ako neide da odstrani rušilački element u 1. minuti ako treba
  • fakin
    1.6k
    mogao je staviti koga je htio pa ako ništa kao i poruku upravi da mu treba desni bek ako ga ne doživljavaju kad im sam to kaže.
  • Mr Anderson
    14.6k
    mogao je staviti koga je htio pa ako ništa kao i poruku upravi da mu treba desni bek ako ga ne doživljavaju kad im sam to kaže.fakin

Ušli smo u sezonu s dva dobra desna beka. Nije Kova kriv jer je onaj drugi lujka u glavi i počeo glumit uvrijeđenu frajlu čim je skužio da nije u prvih 11.
  • Droljo
    22.2k
    Zašto? Što je bilo?prefontaine
    Ma. Nisam na vrijeme kupio trumpcoin i sad su zaradili na njemu 800mil a i mango što sam uzeo u kauflandu prošli tjedan je još uvijek tvrd i nemrem ga pojest.
  • mrgud
    564
    Kad si ti takav mag i stručnjak, reci nam koga je mogao staviti umjesto Valinčića (samo nemoj Mikića spomenuti)?Mr Anderson

Nemoj me zezati,pa kak tovari stave Hodaka i to funkcionira.Pa Mikić je za klasu bolji od tog Hodaka
  • San Lorenzo
    22.7k
    Igrači su dobri, igra nije, raščlanimo to dvoje...Villar je i jučer nekoliko puta fino prošao, ali šta vrijedi kad svi oko njega stoje i promatraju utakmicu.
    Napadačku igru nemamo, defenzivno je to solidno, ali i taj dio pati jer imaš tipa koji iz svakog drugog udarca prima golove.
  • fakin
    1.6k
    ma da, kova za ništa nije kriv, svetac. naravno da je kriv jer cijelu sezonu samo 1 igrača stavlja na desnog beka i 150 ljudi piše da to nema smisla jer će se dogoditi ozljeda od previše utakmica, a alternativu ne nalazi uopće, ni u juniorima, ni u nekim alternativnim rješenjima.

i kaj se dogodi? naravno ozljedi se jedini desni bek zbog previše utakmica, a jadan kova ništa nije kriv.
  • Crusades
    19.6k
    naravno ozljedi se jedini desni bek zbog previše utakmicafakin

Znaš koja je ozljeda? Znaš da nije zbog lošeg terena nego zbog previše utakmica? Ajde s pametovanjem više.

Stojković se isto ozljedio od previše utakmica?
  • Mr Anderson
    14.6k
    ma da, kova za ništa nije kriv, svetac. naravno da je kriv jer cijelu sezonu samo 1 igrača stavlja na desnog beka i 150 ljudi piše da to nema smisla jer će se dogoditi ozljeda od previše utakmica, a alternativu ne nalazi uopće, ni u juniorima, ni u nekim alternativnim rješenjima.

i kaj se dogodi? naravno ozljedi se jedini desni bek zbog previše utakmica, a jadan kova ništa nije kriv
    fakin

Osim nogometnog stručnjaka, sad si i medicinski i fiziterapeut si i kaj sve ne? I ja isto sa svakim ulazim u rasprave.
  • fakin
    1.6k
    naravno da je nagomilani umor i pritisak na tijelo jedan od uzroka ozljede.
  • Crusades
    19.6k
    Oprostite doktore, nisam Vas prepoznao.
  • Mr Anderson
    14.6k
    Pa Mikić je za klasu bolji od tog Hodakamrgud

Ne znam jeli bolji, nisam baš siguran. Ali već je tu pisano da postoje neki drugi razlozi zašto Mikić nije priključen seniorima.
  • Jameson
    492

Pa zvučite kao da smo izgubili prvenstvo i kup

Nakon prošle sezone, ne možemo kriviti ljude što tako zvuče i što se toga (s razlogom?) pribojavaju.

Kovačević je, nažalost, glavom i dalje u Varaždinu i Slaven Belupu gdje nije navikao na širok roster igrača koje može kombinirati i uigravati, a zbog toga su mnogi (i ja među njima) bili skeptični prilikom njegovog odabira. Međutim, još nije kasno da nas demantira, iako ne polažem prevelika očekivanja u njega.
  • ElDorado
    6.5k
    Iz prve ruke, stvarno, od jednog igrača koji je u međuvremenu otišao. Kova mu je svašta obećavao, kako će dobiti priliku, kako odlično trenira, kako ga vidi u momčadi. I onda na kraju sori, ali nije sve do mene.
    Doslovce je tako bilo.
  • austrijanac
    8.1k
    Boban mu je rekao tako, tako da nije do njega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.