• Kujtim Shalla
    6.8k
    Sve priče da učimo iz prošle sezone i da ne treba mijenjati trenere ko čarape su priče za malu djecu. Pa tolike promjene i jesu bile jer se nije reagiralo na vrijeme . Onda si trebao ostavit ili bjelka ili jakira. Ali nisu reagirali , davali kao šanse i povjerenje treneru iako se vidjelo da ne štima. Da se na vrijeme doveo pravi trener , čiji se rukopis vidi i koji je imao rezultate iza sebe a ne prijatelj Fabio koji uzgred rečeno nije ništa gori od Kovačevića sad nebi pričali ovdje i gubili živce i nebi nas jedan Vukovar razvalio onako,nebi nas Gorica tukla prvi put na Maxu,a Lokomotiva postala naša crna mačka. Dosta je romantike ,pa nismo mi karitas da se na nama uči niko. Želimo trenera koji će svojim znanjem imati autoritet . A poraz je sastavni dio igre. Niko ne traži samo pobjede,čak više jebeš pobjedu ako je to na guzove. Mi nikome ne možemo napraviti presing, kad protivnik povede mi smo gotovi. Ma nema se šta čekati. To čekanje nas je koštalo titule . A i sada se ponavlja . Čekamo na zimu pa onda vidimo. Ovako može i Leko vidit momčad do zime ,pomozite čovjeku. Žalosno mi ga gledati kako se pati na klupi
  • FazeN
    2.9k
    Ma nema se šta čekati. To čekanje nas je koštalo titule . A i sada se ponavlja . Čekamo na zimu pa onda vidimo. Ovako može i Leko vidit momčad do zime ,pomozite čovjeku. Žalosno mi ga gledati kako se pati na klupiKujtim Shalla

Mislim da je ovo dovoljno napisano. Sve točno..
  • IceMan
    3.6k
    Ja nekako jako sumnjam da će u ovo Bobanovo doba sjest na klupu neki kapitalac i autoritet koji će tjerat samo po svojem.
  • jedan u nizu
    15.9k
    Ja smatram da se trenera moze i cekati unatoc rezultatima.
    Ali ako ima igru.
    Mozes dovesti dugorocno rijesenje, imati slabije rezultate, ispod ocekivanog, ali ako vidis da to ima smisla, i da se vidi napredak onda nema problema trpit ga pola godine ili vise. Jednom mora sjesti na mjesto.

Mislim da mi igru vec duze nemamo i sada nemamo vremena cekati trenera. Rezultati nisu grozni, ali su ispod ocekivanja, ali je zato igra grozna.

Po meni nemamo sto cekati sa Kovom. Ako ostane sljedece dvije tekme to mi je ok, ako se za to vrijeme trazi novi trener.

Ako bas zgazimo i Rijeku i Celtu onda mozemo cekati i vidjeti jel to ide tako, i da novi trener bude na stand -by dok ne dode opet neka kriza (ne jedan los rezultat nego kriza).

Jer tko zna, gazenje Rijeke i Celte mozda potakne stvari i to bude najbolja stvar za Kovu i momcad
  • MarK
    1.1k
    Ako bas zgazimo i Rijeku i Celtu onda mozemo cekati i vidjeti jel to ide takojedan u nizu

Ne bi me iznenadilo da dobijemo i jedne i druge ali na provjeren način: prepuštanje posjeda i izlazak u kontru. To neće dati odgovore na pitanja o napretku. Međutim ako dobijemo i pritom ostvarimo veći posjed lopte može se reći da idemo u dobrom smjeru.
  • jedan u nizu
    15.9k
    Ne bi me iznenadilo da dobijemo i jedne i druge ali na provjeren način: prepuštanje posjeda i izlazak u kontru.MarK

To nije bas ono sto sam napisao.

Ako bas zgazimo i Rijeku i Celtu onda mozemo cekati i vidjeti jel to ide takojedan u nizu
  • MarK
    1.1k
    ako pod "zgazimo" smatraš rezultatski moguće je da to napravimo iz tranzicije jer će se oni htjeti nadigravati i loviti rezultat ako prvi zabijemo. Meni osobno takve pobjede ne znače ništa u kontekstu Lokse, Gorice, V91... To smo već napravili, a protiv ovih ne pali.
  • fakin
    1.6k
    nema šanse da će se rijeka nadigravati s nama, pa nisu glupi ni slijepi. vide kako se treba postaviti da postanemo potpuno anemični i siguran sam da će prekopirati taktiku vukovara, malmoa i lokomotive.
  • nemapredaje
    6.4k

Ja prvih 10 minuta drugog poluvremena kod Vukovara nisam vidio nikakav niski blok.

Čak naprotiv, mi 10 minuta nismo mogli izaći iz njihovog pressinga. Tak da jučer čak nije ni bio problem bunkera, nego smo bili potpuno nemoćni u svim pogledima.
  • Nikola97
    5
    Svi napadaju Kovačevića, ali budimo realni – ima tu još krivaca. Koliko ima pomoćnika? Šta oni rade na treninzima? Gdje je mehanizam igre u otvaranju, gdje su automatizmi u napadu protiv niskog bloka? I pomoćnici su odgovorni za te segmente.

Sinoć ih je Vukovar školovao od 45. minute pa sve do gola. Zar niko s klupe nije mogao reagovati i reći igračima da se spuste bliže obrani?
    Ko radi video-analizu i pripremu utakmice? Vukovar je ove sezone najopasniji po svojoj lijevoj strani – i naravno, baš po toj strani padne gol.

Mi nemamo igre, nemamo plana kad gubimo. Nikakav plan. Nije tu kriv samo glavni trener – ima tu još ljudi koji snose odgovornost.
  • Olmic
    5.3k
    Koliko ima pomoćnika? Šta oni rade na treninzimaNikola97

Kad vidim da Kelava objasnjava sablone prije ulaska u igru onda nije ni cudo da igraci ne znaju di idu
  • fakin
    1.6k
    evo ga zbog toga što igra već 2 i pol mjeseca svaku tekmu 90 min i zbog lošeg terena valičnić se teško ozljedio i nema ga 6-8 tjedana. pričali smo ovdje mjesecima da ne može jedan igrač pogotovo bočni koji se puno troši igrati sve tekme 90 min jer će se ozljediti i ostat ćemo bez ikoga, ali to naš veliki stručnjak i mag nije prepoznao i sad nemamo jedinog desnog bočnog u ključnom dijelu sezone.
  • mrgud
    562
    Također izlaze sad svakakve pričice da je on svlačionicu izgubioFazeN

Pa to je bilo za očekivati samo je bilo pitanje kada.Imaš u svlačionici 25 igrača koji misle da su za udarnih 11,a ti nekima nedaš 1 utakmicu u 3 mjeseca da odigraju.Pa samo lud čovjek može vjerovati da će ti igrači skrušeno sjediti iz tekme u tekmu na klupi i ne se buniti i raditi razdor u svlačionici.
  • znajdatevolimja
    1.7k
    Mrtav čovjek hoda, živi na aparatima, kažu klub mu drži aparate upaljeneFazeN

Kako te nije sram ovakve stvari pisati za čovjeka koji je prebolio rak pluća? Boli me kurac taman da je 1000 puta metafora, ovakve se stvari ne pišu. Fuj, fuj i fuj. Jebali te insajderi da te jebali, jel možeš barem malo promislit prije nego nešto napišeš??
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.