• Zvonkec
    690
    slažemo se ja urlam na laptop VADI GA VAN nakon ovog mi više sekunde nebi dobio da je 100 milja plaćen a ne 1.2 ili kolko već ali kova to ne vidi u svom strahu za poziciju ili čega se već boji otavlja ga u igri dok nije izgubio loptu iz koje smo gol primili. Dobivaju oni paru ali u ljudskoj je prirodi da budu frajlice i da se inate a trener je taj koji treba pametno vodit ekipu da svaki ego bude namiren a ako neide da odstrani rušilački element u 1. minuti ako treba
  • fakin
    6.8k
    mogao je staviti koga je htio pa ako ništa kao i poruku upravi da mu treba desni bek ako ga ne doživljavaju kad im sam to kaže.
  • Mr Anderson
    22.5k
    mogao je staviti koga je htio pa ako ništa kao i poruku upravi da mu treba desni bek ako ga ne doživljavaju kad im sam to kaže. — fakin

Ušli smo u sezonu s dva dobra desna beka. Nije Kova kriv jer je onaj drugi lujka u glavi i počeo glumit uvrijeđenu frajlu čim je skužio da nije u prvih 11.
  • Droljo
    32.3k
    Zašto? Što je bilo? — prefontaine
    Ma. Nisam na vrijeme kupio trumpcoin i sad su zaradili na njemu 800mil a i mango što sam uzeo u kauflandu prošli tjedan je još uvijek tvrd i nemrem ga pojest.
  • mrgud
    961
    Kad si ti takav mag i stručnjak, reci nam koga je mogao staviti umjesto Valinčića (samo nemoj Mikića spomenuti)? — Mr Anderson

Nemoj me zezati,pa kak tovari stave Hodaka i to funkcionira.Pa Mikić je za klasu bolji od tog Hodaka
  • San Lorenzo
    24.5k
    Igrači su dobri, igra nije, raščlanimo to dvoje...Villar je i jučer nekoliko puta fino prošao, ali šta vrijedi kad svi oko njega stoje i promatraju utakmicu.
    Napadačku igru nemamo, defenzivno je to solidno, ali i taj dio pati jer imaš tipa koji iz svakog drugog udarca prima golove.
  • fakin
    6.8k
    ma da, kova za ništa nije kriv, svetac. naravno da je kriv jer cijelu sezonu samo 1 igrača stavlja na desnog beka i 150 ljudi piše da to nema smisla jer će se dogoditi ozljeda od previše utakmica, a alternativu ne nalazi uopće, ni u juniorima, ni u nekim alternativnim rješenjima.

i kaj se dogodi? naravno ozljedi se jedini desni bek zbog previše utakmica, a jadan kova ništa nije kriv.
  • Crusades
    26.1k
    naravno ozljedi se jedini desni bek zbog previše utakmica — fakin

Znaš koja je ozljeda? Znaš da nije zbog lošeg terena nego zbog previše utakmica? Ajde s pametovanjem više.

Stojković se isto ozljedio od previše utakmica?
  • Mr Anderson
    22.5k
    ma da, kova za ništa nije kriv, svetac. naravno da je kriv jer cijelu sezonu samo 1 igrača stavlja na desnog beka i 150 ljudi piše da to nema smisla jer će se dogoditi ozljeda od previše utakmica, a alternativu ne nalazi uopće, ni u juniorima, ni u nekim alternativnim rješenjima.

i kaj se dogodi? naravno ozljedi se jedini desni bek zbog previše utakmica, a jadan kova ništa nije kriv
    — fakin

Osim nogometnog stručnjaka, sad si i medicinski i fiziterapeut si i kaj sve ne? I ja isto sa svakim ulazim u rasprave.
  • fakin
    6.8k
    naravno da je nagomilani umor i pritisak na tijelo jedan od uzroka ozljede.
  • Crusades
    26.1k
    Oprostite doktore, nisam Vas prepoznao.
  • Mr Anderson
    22.5k
    Pa Mikić je za klasu bolji od tog Hodaka — mrgud

Ne znam jeli bolji, nisam baš siguran. Ali već je tu pisano da postoje neki drugi razlozi zašto Mikić nije priključen seniorima.
  • Jameson
    524

Pa zvučite kao da smo izgubili prvenstvo i kup

Nakon prošle sezone, ne možemo kriviti ljude što tako zvuče i što se toga (s razlogom?) pribojavaju.

Kovačević je, nažalost, glavom i dalje u Varaždinu i Slaven Belupu gdje nije navikao na širok roster igrača koje može kombinirati i uigravati, a zbog toga su mnogi (i ja među njima) bili skeptični prilikom njegovog odabira. Međutim, još nije kasno da nas demantira, iako ne polažem prevelika očekivanja u njega.
  • ElDorado
    15.4k
    Iz prve ruke, stvarno, od jednog igrača koji je u međuvremenu otišao. Kova mu je svašta obećavao, kako će dobiti priliku, kako odlično trenira, kako ga vidi u momčadi. I onda na kraju sori, ali nije sve do mene.
    Doslovce je tako bilo.
  • austrijanac
    14.1k
    Boban mu je rekao tako, tako da nije do njega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.