• mrgud
    564
    Da se mene pita,a ne pita se,ja bi na Bobanovom mjestu za sljedeče 2 tekme dok se ne nađe trener postavio Capellasa.Mislim da je za Kovu i njegovo zdravlje najbolje da odstupi još danas
  • Orc123
    13.5k
    Nije problem kad imas igru pa ti pocne malo patiti rezultat. Ako stvarno imas nesrece pa ti se ne poklope neke stvari par utakmica. Ovdje je problem sto mi nemamo ni rezultat, a ni igru....gore od toga ne moze.

Btw. Jos je i dobar rezultat s obzirom sto prikazujemo na terenu, na klupi i s obzirom da plan B ne postoji, da ne govorim o planu C,D. . .
    Ovo mucenje na postavljenu obranu je sramotno i bez ikakve ideje kako to probiti osim sa nekim individualnim bljeskom.
  • Krulek
    943
    Boban želi trenera s kojim će moći provoditi svoju agendu, jednostavno rečeno poslušnika. Zato mislim da smjene trenera biti neće jer Bobanov ego ne podnosi da je bio u zabludi.
  • mrgud
    564
    Onda nam se loše piše
  • Sajla
    14.4k
    Boban želi trenera s kojim će moći provoditi svoju agendu, jednostavno rečeno poslušnika.Krulek

nekoga kao što je bio Stefano Pioli :roll:
  • Krulek
    943

Garcia u jugoklubu provodi svoj način igre zbog čega je kritiziran, gubi pa onda počne pobjeđivati, ali se drži svoga načina po svaku cijenu. Nažalost, Kovačević mi se čini podložan tuđem mišljenju najviše Bobanovom jer mu je do neba zahvalan na ovoj prilici. Treneri kao i ljudi u svakodnevnom životu koji nemaju svoje ja i koji nekome nešto duguju su ograničeni u svom poslu i često zglajzaju. Žao mi je Kovačevića, ali dalje ovako ne ide za dobro Dinama.
  • modri7
    242
    Ovaj čovjek ne zaslužuje uvrede i razapinjanje ali čovjek s ovakvim govorom tijela ne može biti trener Dinama. Primjetiš na njemu da ga je oblio hladan znoj, da mu srce ubrzano lupa i da je u strahu. Vidi se da nema stvari pod kontrolom i da ne zna šta bi poduzeo jer je svjestan da mu stvari izmiču kontroli. Ne može niti očekivat da cijela svlačionica stane iza njega jer čovjek koji kaže da će koristiti 15-16 igrača to i ne zaslužuje. Dinamo je jednostavno prevelik zalogaj i prevelik stres za njega. Dalo bi se pričat i o tome da Dinamo nema klasnog igrača tipa Oršić ili Olmo koji će napraviti razliku. Zašto nisu dovedena krila koja imaju mogućnost probijanja bunkera (Hohxa nije taj koji to može konstantno radit) je pitanje za Bobana, koliko god ga ja i svi mi podržavali. Ali unatoč svemu tome, Kovačević je sudjelovo u slaganju momčadi i ima daleko najjaču ekipu u ligi s kojom je već trebo imat finu bodovnu prednost. Odgovornost je njegova i on je treba snosit. Više nitko od nas i ne očekuje da će Dinamo izać na teren i zgazit jednu ekipu poput Vukovara ili Gorice i to je već samo po sebi problem.
  • IvanS
    408
    Boban želi trenera s kojim će moći provoditi svoju agendu, jednostavno rečeno poslušnika. Zato mislim da smjene trenera biti neće jer Bobanov ego ne podnosi da je bio u zabludi.Krulek

Ako ćemo na ovakav način razmišljati i komentirati onda smo otišli u k...c.

Kovačević i sam shvaća da je u problemu i ne može pobjeći od toga.
    Dakle, ako ga ne smijene do Rijeke, zna se što mu je činiti. Bajo imaš igrača za dvije ekipe, odaberi one koji će najbolje odgovoriti zahtjevima i zgazi Rijeku. Pusti sada Celtu.

A i igrači, umjesto kukanja i plakanja bolje nek' pogledaju kako igraju i kako izgledaju.
    Raspored na terenu im svakako može pomoći/odmoći i to je do trenera, ali da ne trčiš, da si u duelu k'o baba i da te sprdaju ispodprosječni igrači???
    Pa jel njima nije stalo do toga da ne ispadaju smiješni i da daju sve od sebe da nešto naprave?

Ako Mišić 20 puta puca na gol i pogodi sve osim tog gola, ako se lopte gube u duelima, ako se nema hrabrosti driblati igrača Vukovara, ako ne staneš u obranu svog suigrača, zapitaj se kako to izgleda navijačima i koliko si dobar zapravo. Svaka utakmica mora biti dokazivanje jer uvijek se može bolje. Nije baš da igraš protiv Reala svaku tekmu.

E Kovi zamjeram to što je mekan i što ne reagira na terenu kad situacija nije dobra. Ne mora biti baš kao Jurčić i skakati 95 min, ali brate malo zagalami, udari šakom o stol, razbij neki k..c i motiviraj ekipu i da vidiš kako se leti po terenu!
  • Zvonkec
    382
    Villar I vidović su se jučer doslovno šetali vidović negdje oko 30e min ima rupu od 20 metara da uleti u 16erac on češka jaja i čeka loptu u noge. Da imamo trenera iste sekunde bi ga zamjenio pa bi i ostali razmisliti malo ali ne kova ga ostavi i na poluvremenu. I kaj se dogodi? Vidović izgubi loptu šeće se umjesto da ide u reposjed i mi primamo gol. Kova post festum reagira i vadi ga van. Ak ja kao navijač na laptopu vidim kaj se događa kako ti kao trener kraj terena ne vidiš? Čudno djeluje na ljude ova naša klupa ljudi se pogube, ne vide očito Jakir je isto odustao od sebe i zbog toga ošo u kurac, a i prije i poslje dinama je bio pravi. U strahu su velike oči. Treba nam žešći mudonja jer ovi kaj su samo dobri treneri kad dođu u dinamo zaborave i ono kaj su znali. Vježbali smo pressing na pripremama igrali ga po 90 min, pa smo do prve repstativne pauze igrali možda poluvrijeme, nakon druge smo ga zaboravili igrat i gubimo od svakog bunkera. To se događa kad odustaneš od sebe. Klupa mu je očito okrenula leđa jer takva šetanja kad napokon dobiješ šansu nisu slučajna. To nema veze s formom već s vojnim momentom a naš dobri kova ne vidi kaj mu se pred nosom događa
  • masacusec
    6.5k
    Boban želi trenera s kojim će moći provoditi svoju agendu, jednostavno rečeno poslušnika. Zato mislim da smjene trenera biti neće jer Bobanov ego ne podnosi da je bio u zabludi.Krulek

Ti zapravo želiš reći da je Zvonimir Boban zapravo modificirana personifikacija zdravka mamića, ali u „proljećarskoj, demokratskoj i legitimnoj“ formi kojoj Dinamov navijač slijepo vjeruje?
    Pa zvučite kao da smo izgubili prvenstvo i kup, kao da smo ispali iz europske lige te da postajemo kao klub švorc, kao „pokojni“ Varteks….Istina, ove pičkice zadnjih par utakmica igraju ko pičkice i mišljenja sam da je Kovačević nedorastao klupi Dinama, no (još uvijek) nije nikakva tragedija, te ovakva prozivanja Bobana kao nekakvog autokratskog šerifa, su suluda i maliciozna.
    Kovačević je zelen i mekan, no ima dobre „konje za trke“ te sam uvjeren da će ih uprava protresti!
  • IvanS
    408
    To se događa kad odustaneš od sebe. Klupa mu je očito okrenula leđa jer takva šetanja kad napokon dobiješ šansu nisu slučajna. To nema veze s formom već s vojnim momentom a naš dobri kova ne vidi kaj mu se pred nosom događaZvonkec

Trebaju shvatiti svi da šetnja ne dolazi u obzir NIKADA!
    Previše su dobro plaćeni svi, od igrača do trenera da bi mi gledali šetnju.
    Kova je kriv što je izgleda izgubio svlačionicu pa se i sam pogubio, ali igrači moraju shvatiti da njihov zadatak nije smjenjivanje trenera tako što će se šetati po terenu i glumiti rekreativce.

Samo nabrijanost i psihološka priprema i domaće prvenstvo se može pregaziti, ma tko god bio trener.

Uvrijeđene frajle nam ne trebaju! Svaka sekunda mora biti dokazivanje, a trener to treba prepoznati i onda dati odgovarajuću minutažu!
    Ima se vremena, samo treba pristup promijeniti.

I da, uzvrati s Goricom i sličnima koji protiv kluba s juga šeću po terenu a protiv nas igraju na nož, od prve sekunde samo oštro i presing po cijelom terenu (slikovito bi bilo s nožem u zubima)!
    Sve se može, a po mojem bi bilo da se i mora!!!
  • Kujtim Shalla
    6.9k
    Svašta ću ovdje pročitati,pa Boban se predstavlja kao n kakav tvrdoglavi tiranin a ne čovjek koji je u pola jednog prijelaznog roka odradio više nego svi zajedno posljednjih 10 godina. Pa nije budala da ne vidi da ovdje nema nikakvog napretka i momčad koju je sastavio,scoutirao ,doveo sad odjednom pojma nemaju. Villar ispada levat , a lik je bio kapetan u Primeri,igrao za Romu da ne nabrajam a u ovom sustavu izgleda pogubljen i nije jedini. Pa vidi to Zvone . Ne da mi ne možemo igrat presing kakav je obećan da će se igrati ,nego mi iz istog presinga i to od strane Vukovara ne možemo izaći 20 min . A nebi ni više da nam nisu dali gol pa se povukli . Vidi to Boban , i koliko god mu Kova bio drag ,ništa se ne mjenja i ovo sve ide iz goreg u gore . Napisao brat gore da bi stavio Capellasa da vodi do pauze. Top trener kojeg poznajem iz vremena dok je bio u Midtjylland,on je i počeo njihovu revoluciju
  • Goncalo Santos
    1.8k
    Boban ako se kune u ljubav prema Dinamu nek batali tu fiks ideju da trener mora imati kontinuitet pod svaku cijenu. Nek nade nekog ko moze biti taj, kovacevic to nije. Nije problem pogrijesiti, samo treba reagirati dok nije otisla mast u propast.
  • Mr Anderson
    14.6k
    ali to naš veliki stručnjak i mag nije prepoznao i sad nemamo jedinog desnog bočnog u ključnom dijelu sezone.fakin

Kad si ti takav mag i stručnjak, reci nam koga je mogao staviti umjesto Valinčića (samo nemoj Mikića spomenuti)? I nije se Valinčić jučer ozlijedio zato jer je igrao svaku utakmicu. Najlakše naknadnu pamet prodavati, svi sve znaju nakon što završi utakmica ili se nešto dogodi na istoj.
  • Krulek
    943

Nagradno pitanje je : Tko je doveo sve ove igrače ( osim Mudražije i Galešića ) kao i trenera Kovačevića i tko ima sve uzde u novom Dinamu? Taj je i odgovoran za rezultat i igru tima jer ima mogućnosti na to utjecati i eventualno popraviti kadrovskom politikom. Ako tu činjenicu i osobu nazivate autokratskim šerifom od volje vam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.