• Majki2111
    4.2k
    Osasuna-Celta Vigo
    26.10. nedjelja
    18:30h
    Arenasport 3 HR
  • Dinamosaur
    2.7k
    to se ne propušta :grin:
  • FazeN
    2.9k
    Evo još par stvari kad već sam napisao komentar a radi se o naša 2 bitna juniora isto,

Zna se da Juventus želi malog Leona pod svaku cijenu, već su pokušavali ga dovesti i vjerovatno budu opet, no Inter je spreman već na zimu dati dobru lovu za Jakirovića. Oni su već u kontaktu s Dzidicem stalno i planiraju kako su sa Sucicem izvukli posao i ovdje isto.

Što se tiče Mikića pisao sam da je planiran za utakmicu s Karlovcem da se pokaže i vidi što zna, no on još nije pozvan na treninge uopće. (Ok ima još dosta do pripreme za tu utakmicu)
    No zašto to spominjem, zato jer naš trener Kovačević tvrdi da mu ne treba bek na treninzima da ih ima dovoljno, no onda Soldo igra beka i nakon toga pozove malog Lagancica na treninge da mu isto igra beka, totalno banalno, zoveš Lagancica a malog da igra svoju poziciju ne.
  • Kumerle
    1.8k

Ovog sam se bojao i nadam se da imaš krive informacije.
    Ne vidim kod Kove guranje naših klinaca i rotacije kad je moguće, kao npr Vukovar sad u ponedjeljak što je prilika.
    To nije idealan put, al ako će imat rezultat - to je najvažnije.

Ako neće, onda boli i kiks i što smo kiksali s prvim sastavom, a ne s mladima i onima kojima je obećao pružit šansu.
  • FazeN
    2.9k
    Ovog sam se bojao i nadam se da imaš krive informacije.
    Ne vidim kod Kove guranje naših klinaca i rotacije kad je moguće, kao npr Vukovar sad u ponedjeljak što je prilika.
    To nije idealan put, al ako će imat rezultat - to je najvažnije
    Kumerle

Ako misliš na info Lagancica da je trenirao s Dinamom i igrao desnog beka a ne mali Noa, nije kriva informacija. Slobodno neko me netko demantira.
    No ajde čekamo tekmu s Goricom juniora, rečeno je da će nakon te mali biti pozvan.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.9k

Ovo je baš loše i ako ne promijenimo paradigmu nećemo dugo trajat. Mi nismo Turci ili Paok, a kao Sheriff on budget nebumo niš postigli
  • NORTE
    20.8k
    Tri kola zaredom ćemo biti najgledaniji klub.

Dva kola u Maksimiru (Osijek i Rijeka) i jedno kod Vukovara koji je prethodnu tekmu gledalo 532 ljudi pa je jasno zbog koga dolaze ovih 6 tisuća i to u u ponedjeljak.
  • mrgud
    545
    Ne vjerujem da će Boban blagonaklono gledati na to
  • NORTE
    20.8k
    Iako lanjski poraz od Bayerna u Munchenu baš boli i svjetska je sramota, nedavni rezultati u toj LP opet pokazuju da se slični rezultati događaju puno skupljim i jačim momčadima, osvajačima najjačih liga (pored Bayerna, Intera itd).

Bundesligaš Bayer koji je tom gigantu Bayernu uzeo titulu u 34 ligaška kola i prekinuo mu dominaciju je doma u LP izgubio 2:7 od PSG-a.

Prvak Serie A pojačan za De Bruynea je u gostima izgubio 6:2 od "slučajnog" prvaka Nizozemske (gubili 3:1 pa dobili crveni).

Nadam se da će i u LP biti još sličnih rezultata pa i težih od našeg u Munchenu.

Što reć kad je taj Bayern u LP 2020. Messijevu Barcelonu dobio 8:2 u Lisabonu u četvrtfinalu.

Pored svega, u istoj sezoni LP smo uz dosta izostanaka važnih igrača osvojili 11 bodova i pobijedili jaki Milan.
  • fakin
    1.6k
    u zadnjih 6 utakmica u svih 6 smo primili gol. nevjerojatno koliko smo loši u obrani
  • pešća
    538
    Obrana je dobra, golman je loš.
  • Masto
    315
    mislim da je bilo i propusta obrane
  • K3p
    347
    Bilo je propusta obrane, ali nevistic u 6 utakmica je imao 2 obrane vrijedne spomena. Sve gdje je trebalo pokazat ono nešto više, nije pokazao ništa. To što je on obranio može i gotovo svaki golman hnla. Ono u čemu je napredovao je igra loptom i ok, nema se što prigovoriti no primarni posao odrađuje loše. Svaki šut u kut je gol.
  • Zagi
    12.6k
    Ono u čemu je napredovao je igra loptomK3p

Kako se to konkretno manifestira? Uspijeva dodati Mckenni loptu na 7-8 metara ali ne uspijeva štopati povratni pas (Lokomotiva) od istog igrača ? Duge lopte na napadača neprecizne, prebacivanje presinga na bekove u aut. Nemoguće koliko niske standarde imamo za golmana, a niti te ne zadovoljava.
  • K3p
    347
    Nisam reko da je to dovoljno samo to :wink: ali je napredovao i koristan je kao mantinela zadnjoj liniji. Kao što sam napisao prije to je samo perk, jer ako je to dovoljno možemo uvest i još jednog stopera umjesto golmana
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet