• Paulie
    219

haha i ja sam mislio na tu, pa to je grmilo ko nikad, sve jače i jače 45min
  • Crni86
    16.3k
    Gubimo od novog vremena u play offu, cijeli dom sportova grmi ajmo dinamo, zabijamo za 1:1 dvorana samo kaj se nije srusila.

Meni je dobra ta pjesma za takve teske situacije. Primjerena.
  • Eduardo
    26.9k
    U zadnje vrijeme postavljam si pitanje postoje li u nogometu zaista vrhunski profi igrači koji ne mogu igrati zajedno... dilema je naravno potaknuta situacijom Mišić/Villar + Kovačević, ali ne odnosi se samo na taj slučaj, nego na širu nogometnu pojavu i taj dojam da neki igrači, bez obzira na kvalitetu, ne mogu funkcionirati zajedno na terenu. Uglavnom je opravdanje da se kreću u istim zonama, da jedan drugome oduzimaju prostor, da su sličnog profila i da "guše" jedan drugog.

Ja osobno ne znam koliko u tome ima istine... mislim da je to prije svega posljedica postavki igre, sustava u kojem se igra... manjka sustava koji daje pravi smisao svakom pojedincu i na kraju krajeva pitanje je trenera koji ne uspijeva prepoznati kako povezati kvalitetu koju ima na raspolaganju. Istina je da se o našem dvojcu stvorio dojam da ne mogu funkcionirati zajedno. Isto tako sam uvjeren da postoji način kojim bi se moglo pronaći rješenje da obojica dođu do izražaja dok su zajedno na terenu.

Moguće da ih je teško spojiti, možda im treba više vremena za prilagodbu, no kažem... sve manje sam uvjeren da ne postoje igrači koji ne mogu igrati zajedno. Treba im samo stvoriti okolnosti u kojima funkcioniranju. Da ne filozofiram... uvjeren sam da kombinacija Mišić/Villar može proraditi, samo još nije posložena na pravi način.
  • Jaki991
    476
    ni meni nije jasno da nakon 3 pocetne utakmice njih dvoje vise mogu ni minute zajedno odigrati na terenu, villara smo platili 3 milje eura, misic je ocito igrac koji ce imati daleko najvecu minutazu sudeci po ovom sto gledamo... pa skautska sluzba je valjda prije transfera prepoznala da li je ili nije kompatibilan sa igracem koji je neprikosnoven u vezi, dosta cudan transfer za sada
  • Josip Frank
    68
    nekima je moto "Dissatisfaction in our minds"Sajla

Znam da mijenjam temu, oprostite ako je off topic...
    Što znači jučerašnja koreografija, može li netko pojasniti?
  • Rakovica1986
    1.1k
    dobra je kada igramo sa ozbiljnim ekipama. Ponekad se dogodi da krenemo sa tim nakon nepovoljnog rezultata protiv Istre i takvih u 55. minuti. Mislim da je u tim situacijama to promašeno.
    Jednom sam čak i komentirao to na tribini pa sam dobio jebanje majke (opravdano, sve mi je jasno).
  • Noel
    16.5k
    Dva ozbiljna krilna igrača i ozbiljan golman trebaju Dinamu da bi sve sjelo na svoje mjesto u ovoj sezoni. Jučer da smo imali samo jedno raspoloženo krilo koje bi napravilo dar mar bunkeru Malmoa ili da smo imali normalnog golmana koji onaj jedan udarac Malmoa u prvom poluvremenu rutinirano ukloni danas bi pričali o majstoru i doktoru Kovačeviću. Nogomet su detalji.

Cijela jučerašnja utakmica se svodila na kruženje oko 16erca šveđana i alibi dodavanja sa lijeva na desno. Podsjetilo me na rukomet/vaterpolo utakmicu kada ekipa sa igračem više kruži okolo ali nema pojedinca koji će se ohrabrit i preuzeti odgovornost za riješit igrača više. Dinamu fale individualne kvalitete. Ponajviše na krilnim pozicijama i na golmanskoj poziciji. Kovačević izvlači iz ove ekipe timski duh i borbenost ali nije još uspio izvuć individualnu klasu iz ovih 20 i nešto igrača. Da li individualna klasa ne postoji u ovom trenutnom kadru koja može rješit utakmicu protiv Malmoa ili Lokomotive ili Kovačević jednostavno ne može od igrača koje ima izvuć najbolje to je pitanje za odgovorne. Imam dojam da se može radit izolacija i nekakve situacije 1 na 1 za neke pojedince za koje se procjeni da su ti. Ne može se dogodit da mali Varela sa 16 godina usran do grla preuzima rizik i pokušava dok jedan iskusni Zajc u dvije šanse u prvom poluvremenu se usere i ne iskoristi odbijance. Treneru Kovačeviću kao njegov najveći zagovornik zamjeram jer nije do sad izvukao individualnu klasu iz ovih 20 i nešto igrača..
  • NORTE
    20.7k
    Vukovar - dinamo početak pomaknut na 19:00.
    Svi u Vinkulju.
  • Dubbbrava
    1.2k
    Odakle info?
  • rupke
    249

klub objavio
  • ivanlivno
    21
    vrlo niske inteligencije, nepoznavanja nogometa i te neke egzistencijalne frustracijeBosskovitz

Poprilično strawmananje i dehumaniziranje korisnika foruma. Nisam vidio da je itko rekao kaj o Belji, nego se kritiziralo Kovino vađenje Belje, znači suprotno od onog kaj si napisao. Mislim da je nepoznavanje nogometa ne imati kritičke misli da se shvati zašto je Vinlof jučer bio logičniji izbor, o 4 2 3 1 postavi da ne pričam. Ja smatram da imamo ekipu za četvrtfinale EL, ali također smatram da ništa od toga s trenerom koji je tvrdoglav kao Jakirović, i sa trenerom koji se zadovoljava sa bodom protiv nikad goreg Malmoa protiv kojeg smo imali 75% posjeda, a bili smo bezopasni. Jel smijemo uopće pričat o tome? Valjda želimo dobro Dinamu ako ukazujemo na neke stvari. Mislim, sve ovo vidi Boban koji zna puno bolje od tebe i mene, i ak se Kova ne skulira, Kova je bivši na polusezoni. A zapravo sve navedeno su što direktno što indirektno rekli dečki na Zona Dinamo podcastu, i to pričaju od druge epizode, tako da i njih nazivaš niskointeligentnima, da ne znaju nogomet, i da liječe egzistencijalne frustracije?

edit: Nije Kova glup, nego jednostavno očito je da puca pod pritiskom i tada treneri donose šablonske i na to još nelogične odluke. Vađenje Belje je šablonski potez, a npr nevađenje Gode je nelogičan potez.
  • Bosskovitz
    19.4k
    Poprilično strawmananje i dehumaniziranje korisnika foruma.ivanlivno

Moj komentar nije imao nikakve veze sa Zonom. Naveo sam ovdje nekoliko primjera svakome dostupnih javnih komentara na kojem sam mislio, moderatura je vjerojatno obrisala jer im se vide imena no svatko ih može pronaći na Facebook grupama i stranicama, trebalo mi je par minuta za napraviti malu selekciju.

Završavam tu s time, mea culpa kaj sam pokušao.
  • ivanlivno
    21

A nemam fejs da vidim kaj bumeru pišu, al mogu pretpostavit, ne znam da li ih itko shvaća ozbiljno osim njihovog echochambera iz birtije, al sve kaj sam napiso o Kovi i dalje stoji.
  • vlatkomarkovic
    2.1k

Začudo se slažem s tobom, ali na žalost to je tako. Nemres mijenjati ljude, nemres nekakvim magičnim štapićem dici IQ. Postoji razlika između vredaone i kritike….

Ustvari mi je drago da postoje takvi ljudi da kada ja kritiziram da mogu pokazati kaj je prava vredaona :lol:

Jebiga ljudi, ali to ne samo kod nas, idu u crkvu izađu i nakon 2 minute skidaju Boga jer im se ptica posrala na auto… Mislim jebiga, Dinamo je velika institucija i nemre se napraviti globalni IQ test da se dozvoli ko ima pravo šta reci. Mene isto frustrira često…

Zato ja se i zalažem za model gdje bi punopravno članstvo bilo restriktivnije u budućnosti….

Razumijem frustraciju i djelim ju, ali jebiga…. Moramo znati živjeti s time…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet