• Majki2111
    4.2k
    Osasuna-Celta Vigo
    26.10. nedjelja
    18:30h
    Arenasport 3 HR
  • Dinamosaur
    2.7k
    to se ne propušta :grin:
  • FazeN
    2.9k
    Evo još par stvari kad već sam napisao komentar a radi se o naša 2 bitna juniora isto,

Zna se da Juventus želi malog Leona pod svaku cijenu, već su pokušavali ga dovesti i vjerovatno budu opet, no Inter je spreman već na zimu dati dobru lovu za Jakirovića. Oni su već u kontaktu s Dzidicem stalno i planiraju kako su sa Sucicem izvukli posao i ovdje isto.

Što se tiče Mikića pisao sam da je planiran za utakmicu s Karlovcem da se pokaže i vidi što zna, no on još nije pozvan na treninge uopće. (Ok ima još dosta do pripreme za tu utakmicu)
    No zašto to spominjem, zato jer naš trener Kovačević tvrdi da mu ne treba bek na treninzima da ih ima dovoljno, no onda Soldo igra beka i nakon toga pozove malog Lagancica na treninge da mu isto igra beka, totalno banalno, zoveš Lagancica a malog da igra svoju poziciju ne.
  • Kumerle
    1.8k

Ovog sam se bojao i nadam se da imaš krive informacije.
    Ne vidim kod Kove guranje naših klinaca i rotacije kad je moguće, kao npr Vukovar sad u ponedjeljak što je prilika.
    To nije idealan put, al ako će imat rezultat - to je najvažnije.

Ako neće, onda boli i kiks i što smo kiksali s prvim sastavom, a ne s mladima i onima kojima je obećao pružit šansu.
  • FazeN
    2.9k
    Ovog sam se bojao i nadam se da imaš krive informacije.
    Ne vidim kod Kove guranje naših klinaca i rotacije kad je moguće, kao npr Vukovar sad u ponedjeljak što je prilika.
    To nije idealan put, al ako će imat rezultat - to je najvažnije
    Kumerle

Ako misliš na info Lagancica da je trenirao s Dinamom i igrao desnog beka a ne mali Noa, nije kriva informacija. Slobodno neko me netko demantira.
    No ajde čekamo tekmu s Goricom juniora, rečeno je da će nakon te mali biti pozvan.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.9k

Ovo je baš loše i ako ne promijenimo paradigmu nećemo dugo trajat. Mi nismo Turci ili Paok, a kao Sheriff on budget nebumo niš postigli
  • NORTE
    20.7k
    Tri kola zaredom ćemo biti najgledaniji klub.

Dva kola u Maksimiru (Osijek i Rijeka) i jedno kod Vukovara koji je prethodnu tekmu gledalo 532 ljudi pa je jasno zbog koga dolaze ovih 6 tisuća i to u u ponedjeljak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet