• Sajla
    14.4k
    Postoji razlika između vredaone i kritikevlatkomarkovic

ima ljudi koji svoju vlastitu djecu nazivaju debilima i upućuju im najgore psovke kad nešto pogriješe, dobiju lošu ocjenu ili jednostavno "budu zločesta" jer su djeca. ali "sve im omogućim, sve imaju, blabla". ali pokušaj im reći da se tako ne voli svoje dijete pa ćeš čuti svoje. vrijeđanje i kritika, strogoća i iživljavanje..
    takav tip ljudi među navijačima dinama misli da zato što nekad odu na utakmicu, kupe šal ili plate članarinu imaju pravo na najgrublji način vrijeđati igrače, trenere, upravu, željeti im ozljede i slične gadosti. ali on voli dinamo, prvi put je bio na utakmici kad ga je deda odveo na utakmicu s Olimpijom tamo negdje u prošlom stoljeću, on je član od pamtivijeka, ima dresove i šalove, nitko ne voli dinamo više od njega...
    jbg, ima nas svakakvih.
  • Chempers
    917

Ne znam jesi li svjestan toga, ali ništa što bilo tko napiše na forumu nema nikakvog utjecaja na klub, momčad niti će Dinamo radi toga biti bolji ili lošiji. Reci ti meni zbog čega je onda to toliki problem? Jel to udarac na tvoj vlastiti ego ako netko napiše, karikiram, da Kovacevic nema pojma i da ne bi trebao biti trener Dinama, pa ti to dođe kao da je napao tebe jer si ti zagovornik istoga? Jednostavno je apsurdno koliko se postova troši na to jer ne valja komentiranje ovog ili onog forumasa i to svakim danom sve više
    raste. Neobjasnjivo, pogotovo jer valjda svi želimo isto što se tiče Dinama, bar ja tako mislim, al očito ima određeni broj "vas" koji ne mislite da "mi" želimo to isto. Ja nikome ne nastojim zabraniti da piše, što masa "vas" nastoji cijelo vrijeme.
  • vlatkomarkovic
    2.1k

Pa slažem se, ali na žalost, nemremo ništa po tom pitanju učiniti….
  • Sajla
    14.4k
    Jednostavno je apsurdno koliko se postova troši na to jer ne valja komentiranje ovog ili onog forumasa i to svakim danom sve više
    raste. Neobjasnjivo, pogotovo jer valjda svi želimo isto što se tiče Dinama, bar ja tako mislim, al očito ima određeni broj "vas" koji ne mislite da "mi" želimo to isto. Ja nikome ne nastojim zabraniti da piše, što masa "vas" nastoji cijelo vrijeme.
    Chempers

apsurdno je kad netko ima 500 postova "Kova ne valja", "Petko ne valja", "Rile ne valja", "stadion ne valja", "aplikacija ne valja", "Lisica ne valja", "Beljo ne valja", "Goda ne valja", "ne znamo protiv bunkera", "nemamo automatizme", "tko još drži Nevu na golu", a 2 u kojima napiše "ovu utakmicu smo dobro odigrali, ovaj igrač je napravio dobar potez, ovaj trener je dobro pripremio utakmicu".
    pa makar sva 502 posta bila faktički potpuno točna, i makar se sa svakim pojedinačno možda mogu složiti - ja ću o tom forumašu misliti loše. taj naš dinamo nam je pružio beskonačno puno frustracija, ali i još više veselja. osobno, ne želim imati posla s onima koji samo jamraju, žale se, grintaju i prigovaraju, a nikad ih nema da pohvale, povesele se, čestitaju. kako u životu, tako i ovdje. i ponavljam, makar se mogu nekad složiti sa svime, svejedno ću pomisliti - pa daj sjaši već jednom. ako netko nije tu kad je dobro, ne treba ni istovarivati svoje frustracije kad je loše, imamo u takvim trenucima dovoljno vlastitih. i zato mi je puno lakše razumjeti onoga tko će napisati da želi da se takve makne s foruma i takav mi je forumaš draži, a baš s njihovim mišljenjem se uopće ne slažem.
    najmanje me smeta razlika u mišljenju, čak naprotiv, to nam treba da bismo išli naprijed i da bi forum uopće bio živ. ali, brate dragi, koliko ljudi nema mjere...

postoji jedno "pravilo" u pisanju dobronamjernih kritika. tzv. sendvič - počneš s onim što je bilo dobro, na čemu se može temeljiti budući rad, pa onda spomeneš negativu, ono što je bilo loše i što treba popraviti, pa daš i neki prijedlog s tim u vezi. a završiš opet s pozitivom - bilo da se radi o nadi u napredak ili nekoj drugoj pozitivnoj stvari koju si vidio, a nisi spomenuo na početku.
    pljuvački one-lineri su beskorisni svakome osim onome tko preko njih ispucava svoje frustracije. a mi smo ovdje ipak nekakva zajednica i bio bi red da joj se bar ponekad pokuša pridonijeti. najgori odgovor na to mi je - pa preskoči. ne želim. mogu zaobići i govno na pločniku, ali to ne znači da mu je tamo mjesto.
  • Fan
    1.6k
    mogu se složit sa svime što si napisao, al bih nadodao da mene osobno osim ovog živciraju i beskonačna opravdanja za pojedine stvari koje očito nikako ne funkcioniraju i ne mogu funkcionirat. Čemu uljepšavat takve stvari? Moguće da je glavni razlog tome i kontra ovima opisanima u tvojem postu, ali gadljivo mi je gledat i jedno i drugo.
  • Jos-Optimus
    7.6k
    ne vrijeđam nikoga, ali se ne slažem i mislim da je to glupost i da to sigurno Dinamu pomoglo nije. Navijam za i pratim Dinamo od svoje 5.godine, dakle već 37 godina i dajem si za pravo da mogu reći da ta bakljada sigurno nije dobra za klub. Kao da su apostoli u pitanju pa da ne mogu to reći, ali može ekipa pisati svakakve uvrede nama, to je ok.
  • DiddyGuela
    4.7k

Cak se u onih par bliskih kadrova Ljubicica i Misica vidjelo kako gledaju prema tribini i uz frustrirani izraz lica pricaju sebi nesto u bradu. Hocu reci, ako to ne pomaze igracima na terenu a ocito ne pomaze, onda ne vidim razlog da se to radi i prekida utakmica na 5 minuta. Ako navijaci zbilja imaju potrebu privatizirati 5 minuta utakmice zbog vlastitog pyro showa...onda u kurac i sve.
  • Ljubo
    155
    Realno baklje su dio navijačkog folklora i nebi tome trebali davati neku važnost i napadati ekipu radi toga. Jučer nam igra isto nije bila nešto pretjerano kvalitetna da bi pričali o nekom momentumu.
  • rokikaciga
    6.4k
    ali ne odnosi se samo na taj slučaj, nego na širu nogometnu pojavu i taj dojam da neki igrači, bez obzira na kvalitetu, ne mogu funkcionirati zajedno na terenuEduardo

Pa pogledaj samo kaj se događalo s Ibrom u Barci. Je, zabio je 20 komada. Al on bi zabio 20 golova da igra zadnjeg veznog. Ali je generalno taj transfer teški promašaj jer su Messi i on htjeli iste stvari a za nogomet trebaš geometriju i prostor između igrača i naravno međusobno razumijevanju među tim igračim. Taj prostor može biti manji kao kod Bayerna ove godine koji melje a često imaš 4-5 igrača na 20 kvadratnih metara. Ali to je namjerna koncepcija u igri. Imaš i Pepa koji forsira da mu krila stoje točno na aut liniji u fazi napada. Sve ovisi kaj hoćeš i koliko je to uvježbano.
  • ivanlivno
    22
    Zato ja se i zalažem za model gdje bi punopravno članstvo bilo restriktivnije u budućnosti….vlatkomarkovic

Koliki bi prag postavio, 95 IQ, 100, 105, 110? Baš me zanima :grin:
    Osobno dijelim isto mišljenje, kad je u pitanju Dinamo i generalno pravo glasa... Ima jednak broj ljudi s IQom 85 i 115, obje skupine imaju jednako pravo glasa.
  • Fan
    1.6k
    Zato ja se i zalažem za model gdje bi punopravno članstvo bilo restriktivnije u budućnosti….vlatkomarkovic

A jbg, nismo ni par mjeseci demokratski klub, a već bi se stvari vraćale na staro...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet