• Zagi
    12.6k
    Ja pitam kako je to točno napredovao? Jedino kaj se promijenilo je Kovino inzistiranje na izlazak kroz Mckennu, Mckenna se otkrije (za razliku od KTCa koji se skrivao iza igrača forsirajući dugu loptu) i Nevistić mu da trivijalan pas. Kako je to osobni napredak , a ne predivljiv rezultat promjene taktike?
  • Tvrdica McTvrdi
    2.9k

Obrana je super, ovaj kaj ne prati nogomet je uteg ekipi
  • K3p
    347

Ok je to trivijalna stvar, ali on to relativno korektno odrađuje. Obican pass je trivijalna stvar, ali ako si u stanju 50+ puta u stanju ponovit trivijalnu stvar bez pogreške, to je ipak skill. U pravu si s druge strane moguće da je to samo zbog veće frekvencije dodavanja, ali mislim da je bi mu se sad teže dogodilo ono što se dogodilo prošle godine sa rpg ovom povratnom loptom. Da se razumijemo mislim da je neva potvrdio ovom polusezonom koja nije ni gotova da nije za jedinicu i to je to.
  • Kujtim Shalla
    6.8k
    Kakav signal šalje cijeloj momčadi ako nakon svega ne mjenjas golmana . Već sam napisao da je neke zakucao na klupu za manje loše predstave od nevinih ,pa ako si pravedan, ohladi i njega . Kako primjećujem ,spominju se revolucionarne promjene danas , a sveti Neva ostaje netaknut . Svaka normalna momčad ima dva kvalitetna golmana . Ti ne mjenjas ni nakon ovolike serije golmana. Znači otvoreno daješ do znanja da imaš samo jednog golmana a drugi je za baciti. Da je Nevistić obranio nešto nebi riječ rekao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet