• T90d
    2.2k

Mozda @Filip85 zna? :rofl:
  • Kujtim Shalla
    6.8k
    tamo ćeš samo naći plavokosih tranđu ,ostalo su snajperke , ma ljudi kad bi vam rekao da mi se supruga postala na tekmu i ona sama sebe pozvala ,tako da uz mene i sina idu i njih dvije. Još proljev imam od te informacije. Kaže to ti nije drago što i mi idemo. Niti mi je drago niti mi je krivo, ali mene u četvrtak vidjeti nećete. Ja idem sa dečkima a vi di hoćete
  • Kujtim Shalla
    6.8k
    Hoće li biti neki info gdje se skupljamo ?
  • Kujtim Shalla
    6.8k
    @Filip86je već u Malmø,do četvrtka pada vjeridba , i @Krizy za kuma ,brate što te išlo išlo je do sad :rofl:
  • fakin
    1.5k
    Nastavak na Kepeca:

"Malmö je trenutno među 100 najopasnijih gradova svijeta, a po Numbeu je opasniji od Bagdada! Naime, u Švedskoj je u 2025. godini bilo već 161 eksplozija bombi, u državi je čak 60 “No go” zona, mjesta na koja idete na vlastitu odgovornost.

Od tih 6o zona čak osam je u Malmöu i policija ne preporučuje ulazak u te dijelove grada. Prema stopi kriminala Malmö (62.34) je ispred Bagdada (60.56), a također je veća šansa da vas opljačkaju ili pretuku u Malmöu nego u iračkom Bagdadu"
  • Pacho
    8.8k
    Najbolje je ponijeti 6 koza, 15 litara pesticida i 80 litara dizela da imate sta ponuditi ocu simpaticne djevojke koju bi tamo mogli upoznati.

Mozda @Kujtim Shalla bolje zna kakav je tecaj ovih dana.

Dobit ce jos bar tri bombe u Cetvrtak. Ljubicic je dobar kandidat. Znamo svi zasto.
  • Thor
    1.2k
    Jel se zadujuzuju borbeni kompleti i/ili pancirke na ulazu ili kako cemo? :brow:
  • KtcGoat
    1.7k
    da imate sta ponuditi ocu simpaticne djevojke koju bi tamo mogli upoznatiPacho

Koja je dobna granica?
  • Dzoni
    2.4k
    Samo je nebo granica
  • Pacho
    8.8k

Nejasna kao VAR crte u HNL-u
  • Pacho
    8.8k
    Razjebali jugu, a sad cemo i kalifat

giphy.gif
  • Crni86
    16.3k
    Vidim da frend Alen i dalje sere govna gdje god stigne.

Necu stavljat link niti clanak da se takvim tupoglavcima ne dizu klikovi.

Ugl prenosim iz clanka da mudrazija ne igra jer nije doso u bobanovoj eri pa to bobana zulja i za stojkovica opet ista prica da je divlji igrac i da takve u maksimiru ne vole. Seže tako daleko da tvrdi da je Kova nakon rijeke u jednom drustvu reko kako sad stojkovicu rec da ne igra slijedecu utakmicu.

Rektalni alpinista i dalje nastavlja gdje je stao.
  • Paggini
    73.5k
    Svi ti "Boban upravlja" argumenti u sekundi padnu.

Evo, sad Mudri ne igra zato što je došao prije Bobana. Pa ok, zašto onda MPV i Villar ne igraju? Vidović? Sve njih je "Boban" platio solidne pare, a eto ne igraju. Uz još naravno, druge, ali eto, njih trojica kao neki fokus.

Ili možda Mudri ne igra jer izgleda svaki put kao strano tijelo na terenu? Kažem, drag mi je Mudri, ali pored svih ovih u veznom redu, ispred koga bi on trebao biti?
  • javolimtebejako
    3.3k
    Kažem, drag mi je Mudri, ali pored svih ovih u veznom redu, ispred koga bi on trebao biti?Paggini

volio bi da dobije jednom dvaput priliku uc kao zamjena prije stojkovica, nek utrpa jedan krumpir za samopouzdanje pa se situacija mozda okrene
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.