• vjeko1701
    20.1k
    Slažem se. Najbolji Hajduk u dugo vremena. Valdasa je Jakobušić pokopao svojim populističkim dovođenjem nekih imena i patnjom za Lekom koji mu je bio velika želja.
  • Masto
    307
    zašto je dambra otišo tada
  • Sibirski plavac
    7k

Ako se dobro sjećam remizirao je u Šibeniku i dan nakon dobio nogu. Sve do te utakmice nisu loše igrali tako da sumnjam da mu je baš taj iznenadni remi presudio.
  • Fan
    1.6k
    Ekipa dva sata na prvom mjestu i već krenu s masprodukcijom članakaPaggini

A gle, s obzirom na to da su ekipu složili doslovno od otpadaka i igrača koja u Dinamu ne bi imala mjesta u prvih 25 i da su trenutno prvi (uz utakmicu više), slažem se da je to veliki uspjeh da izgledaju ko ekipa.
    Jbg, da imaju ista sredstva ko mi, onda mi ne bi bilo nimalo impresivno, al ovako... nismo u istoj startnoj poziciji niti ćemo bit još dugo koliko smo ispred njih.
  • Paggini
    73.7k
    da su trenutno prviFan

Sve pet, ali od 15 utakmica, koliko su odigrali bas dobro? Osijek, Istra, Gorica. Ne sjećam se još neke koja je bila dobra. Odigrali su dvije dobre zaredom, odjednom su sve pogodili, Garcia mag, mi smo u kurcu.

Mi smo btw od 13 utakmica 3 odigrali, po meni, lose - Malmo (upitno, al ajd), Lokomotiva i Gorica. Sve ostale smo odigrali, PO MENI, dovoljno dobro do dobro do vrlo dobro do odlično. Ali u kurcu smo. (I ne, ne zanimaju me 15 minuta protiv belupa, 20 minuta protiv vukovara, 20 minuta protiv varazdina)

O čemu mi pričamo? Jel možda preuranjeno? Šta sad ako sjebu protiv Belupa i iduću a mi uništimo iduće dvije? Hoće onda Garcia biti promašaj, hoće mu se tresti stolica, jesu li juniori propali?

Na to ciljam, da ovakve članke određuje tjedan do tjedna, nema veze s vezom jer se idući tjedan ože ovo vadit da se svi smijemo.
  • ElDorado
    6.4k
    Nismo mi uopce u kurcu ali nas trener nema dovoljno hrabrosti za neke nuzne poteze. Malmo je to fino pokazao.
    Da je mjenjao u 46. dobili bi tu tekmu
  • Xpert1992
    68
    Ali daj zamisli sad kad gledas onako realnije te nase "kikseve". Igras kod Varazdina, golman ti primi gol koji nije ni udarac nego ubacaj u peterac. Var ti ponisti cisti gol, gubis 2 boda.
    Gubis protiv Gorice doma 0-2, ulazi kule, opa 1-2 57. Minuta, vracamo se. 62.minuta, Stojkovic crveni.
    Igras protiv lokomotive, golman ti na prvi gol se ne moze ispruzit, uglavnom bio je branjiv udarac. Drugi gol primas iz penala, nakon kaj Mckenna posalje tesku loptu golmanu koji se ne zna snac nikako, napravi prekrsaj i normalno ne obrani penal.
    I za kraj ides u Malmo i primas gol tako da se golman opet ne moze snaci, i pogubi se klasicno zbog ocito manjka forme.
    S ovim hocu reci da ti je golman, mozda ne direktni krivac ali svakako jedan od vecih krivaca za kikseve, onda var, pa crveni Stojkovicu u utakmici gdje, ok, mozda ne bi pobjedili, ali vjerujem da bi dosli do boda.
    I dalje stoji da nam igra nije fenomenalna, i da to mora bolje. Ali da su se ove stvari malo drugacije poslozile u ovom trenutku bi imali vecu prednost nas hajdukom i moguce da bi bili jos uvijek prvi u EL.

Mozda bi trebali probat sa Filipovicem?
  • Tvrdica McTvrdi
    2.9k

Zaključak je isti kao i zadnje 2 godine da njih sere nemilo. Odigramo jednako loše utakmice protiv Lokomotive mi izgubimo 2:1 oni dobiju 2:0. Odigramo super Varaždin, izvučemo bod, oni meda ne mogu Vukovaru s igračem više i na kraju krumpiranje do 3 boda. Sve kaj su dobili su utakmice di je njima praktički ušao odmah prvi ili drugi šut. Iritantno postaje koliko ih sere dok mi čim nismo na 100%, 90% bude kiks.

Nije bias, doslovno sve xG tablice, a i očni test to potvrđuju
  • Jos-Optimus
    7.6k

To, dobro ste napisali, njima zadnjih par tekmi uđe prvi fkn šut na gol, protivnici poberu crveni, na početku na Poljudu ih i suci pogurali...a mi? Ponisti nam se regularan gol i dobijemo neregularan u VŽ + Nevistić....protiv Gorice sam uvjeren da bi preokrenuli, i to debelo, da Stojke nije pobrao crveni. Jedini pravi, pravi kiks i loša igra je protiv Lokse. Imam prigovore na Kovin strah, ali Garcia ničim nije pokazao da je bolji, dapače.
  • CastAway1986
    4.3k
    Valdasu se u Hajduku dosta rezultata posrecilo a i dosta igrača je bilo u formi..Osobno za mene je bezveze trener sto je dokazao poslije, gdje god da je radio je ispao flop tako da mi nije jasno zašto su mnogi fascinirani tim trenerom
  • Thor
    1.2k
    Boli me k.kaj ovi dole rade! I jel Ante il Mate igra i ne zanima me. :vomit:
  • vjeko1701
    20.1k
    Ne bi ga nikad u Dinamu i ne smatram ga neki jako dobrim trenerom al su mi pod njim bili najopasniji. Kaj se tiče daljnje karijere, opet je nebo i zemlja u usporedbi sa Garcijom van Istre.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.