• Sibirski plavac
    10.2k
    Ovo je zahtjevna i teška sredina, ali u tome i jest draž. To mi i paše. Ako na to nisi spreman, nemoj ni dolaziti u Hajduk." — Pacho

Marko Futacs kad vidi da ulica napada današnju generaciju hajdukovih igrača:

• Sajla
    25k
    A.K. (27): "Netko mi je prišao tko nije bio zadovoljan igrom i malo me napao. Nije tako loše, navikneš se."

a9e5uv.jpg
  • Krizy
    77.1k
    Trenutno je u ligama petica 11 bivših igrača Hajduka.

Pašalić (Atalanta) - 670', po minutaži 2. u momčadi
    Vlašić (Torino) - 585', po minutaži 4. u momčadi
    Ismajli (Torino) - 347', po minutaži 11. u momčadi
    Juranović (Union Berlin) - 6', po minutaži 20. u momčadi
    Ljubičić (Union Berlin) - 0', po minutaži 21. u momčadi
    Bradarić (Verona) - 592', po minutaži 4. u momčadi
    Awaziem (Nantes) - 630', po minutaži 3. u momčadi
    Brekalo (Oviedo) - 268', po minutaži 14. u momčadi
    Bašić (Lazio) - 151', po minutaži 19. u momčadi
    Vušković (HSV) - 360', po minutaži 10. u momčadi
    Sahiti (HSV) - 174', po minutaži 15. u momčadi

Od njih su samo četiri čvrsto u prvih 11 svojih momčadi, dvojica rubno, a pet njih nije u prvih 11.
    I sve su to članovi klubova sredine ili dna ljestvice, izuzev Pašalića, koji igra odličan nogomet u vrlo dobroj Atalanti.
  • Ludovic IX
    12.8k
    Sad stavi naše bivše da usporedimo
  • ElDorado
    15.7k
    Ma sere mi se stvarno više od toga da je Split specifična sredina. Je po lobotomiziranim mozgovima, primitivnim ponašanjima i kompleksima vlastite veličine uvjetovanim konzumacijom raznih opijata
  • prefontaine
    11.6k
    Je po lobotomiziranim mozgovima, primitivnim ponašanjima i kompleksima vlastite veličine uvjetovanim konzumacijom raznih opijata — ElDorado

haha znači ipak je specifična sredina
  • criticus
    9.6k
    "U specijalnoj emisiji Ofenzive na HNL, naš česti gost Ivan Ivković Los je prokomentirao suđenje u HNL-u te zašto misli da je Hajduk povlačio bolje poteze tijekom prijelaznog roka od Dinama." — gaTeDZG

Podsjetimo se da je ovaj analitički mag rekao i da je Baturina odabrao savršenu sredinu za svoj daljni razvoj. Danas opet imao najbolja mjesta za odgledati pobjedu svog kluba.
  • Droljo
    32.6k
    Danas opet imao najbolja mjesta za odgledati pobjedu svog kluba. — criticus

A mogao je i pecat. Točno je jezero odmah iza stadiona. Lijepo se vidi između tribina. Možda je šarana dobio za vrijeme tekme. Tko zna?
  • Kepec
    10.2k
    "U srijedu navečer u Malmö bi trebalo stići oko 2000 hrvatskih navijača, a preporuka je da se izbjegavaju “No go zone”, u kojima ne prijeti opasnost od udarca šake u glavu, već doslovno od ručne granate i strojnice."

Možda je ovo jedna od posljednjih objava Kepeca na forumu ako ne uspijem poput Kristijana Golubovića izbjeći metke.
    Da je Malmo najsigurniji i nije, ali ovako plašiti ljude mi stvarno ne ide u glavu.
  • Pacho
    21.8k

@Kepec u cetvrtak

black-hawk-down-randy-shughart.gif
  • KtcGoat
    8k
    Lagana misija u Afganistanu
  • NKDZ86
    10.2k
    bit će: oj dinamo poginut ću za te, kao Stjepan Radić za Hrvate!!
  • Hnlovac
    8.2k
    Kad krenu Boysi vidli buju mudahedini kaj je no-go zona
  • NitkoBitan
    40k
    Lako za no-go zonu sa somalijskim piratima... a gdje je go-to zona sa plavokosim Svedankama?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.