Oni razgovaraju ciframa a ne imenima klubova — criticus
Da mislim. Jer za mene u hrvatskoj sa aspekta dinama postoje dva poola klubova rivali (hajduk i rijeka) te svi ostali gdje osijek i spada. Nazalost ne znam od kada se u dinamovom navijackom puku pocelo drugacije razmisljat i od kada su kriteriji spusteni pa eto imamo vec dva tri poola jer varazdin je zajeban pa i lokomotiva vec (klubovi koji imaju cjelokupan budget ukupan placi nasa 3 najplacenija igraca)…. Jasno mi je kada netko kaze igrali smo lose protiv Salzbruga ali dobili smo, jasno mi je i za takve izjave protiv rijeke i hajduka gdje je jedini imperativ pobjeda, ali protiv svih ostalih klubova dinamov navijac ocekuje pobjedu i dobar nastup, jedno bez drugoga mu ne znaci bas previse. I tu stajem. Vidjet cemo sve jako brzo gdje ce nas ova igra odvesti do kraja godineako zaista mislite da je pobjeda protiv Osijeka ravna onoj protiv Cibalije — criticus
↪Mali Zeus zašto je poništen gol za 3:0? Dobio sam notifikaciju na mob da je 3:0 — Dinamosaur
Ovo da nismo zabili te golove iz tih kornera? Što to točno znači? Svaka ekipa će ti odmah potpisati da zabije 1. gol iz kornera i 2. u nastavku akcije nakon kornera, i to sve u prvih 20-ak minuta. Je li nama zabranjeno zabijati iz prekida napokon? Je li problem što nakon ponešto godina imamo 2 stopera koji su vrhunski u skoku pa možemo i mi biti opasni u prekidima, a ne samo kontra nas? To je dio nogometa i pričati o tome "što bi bilo kad bi bilo" je pomalo bespredmetno, s obzirom da utakmica nakon takvog razvoja ide u drugom smjeru. — scooniepenn
Malo off ali vezano za golove iz kornera, zanimljivo je da se sve češće može pročitati i čuti da se radi o “slučajnim” golovima. — mlinchica
Ovo da nismo zabili te golove iz tih kornera? Što to točno znači? — scooniepenn
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.