• Ludovic IX
    10.1k
    Iz glave, bennacer 10 cm od stative u prvom.. kule u drug9m ide sam na golmana i iz neshvatljivog razloga stane i sjebe priliku. Villar ima čisti sut ali ide petljat i naravno blok dodje.

Uz to barem 10 puta se dobro odigra pred 16m i onda napravi neko glupo dodavanje unatrag i ne dodje ni do prilike. Uzeli smo im dosta lopti u sredini ali se nije odigrala na vrijeme i tu mislim najprije na bennacera koji je tražio potez vise i kad nije trebalo.

Nadam se da je i intenzitet bio slabiji nakon 2:0 jer znaju da za dva dana lete i da imaju priliku gore uzet 3 boda i da ako se može uz laganu igru uzet tri boda, zašto da se umaraju vise no sto treba. I da ovom nije ušla ta lopta od nečijih ledja, oni nebi prismrdili golu
  • Crni86
    16.2k
    Oni razgovaraju ciframa a ne imenima klubovacriticus

Oni stvaraju pricu i hype i zato smo dosli do velike 4. Samim time dobivas priliku da kroz sezonu pricas o vise derbija u sezoni nego da imamo dva velikana ili tri. Mi smo tu igru prihvatili i poceli tu utakmkcu nazivat derbijem.

Mozemo tako i pricati o velikih 10 jer eto oni igraju prvu ligu pa ce svaka utakmica biti derbi. Gdje se onda i na temelju cega podvlaci crta? Jasno mi je za rijeku i hajduk (hajduk povijesno, rijeka rezultatski su nam suparnici i derbiji), osijek nit ima rezultata niti nekog povijesnog znacaja da se naziva rival i utakmica derbijem.

ako zaista mislite da je pobjeda protiv Osijeka ravna onoj protiv Cibalijecriticus
    Da mislim. Jer za mene u hrvatskoj sa aspekta dinama postoje dva poola klubova rivali (hajduk i rijeka) te svi ostali gdje osijek i spada. Nazalost ne znam od kada se u dinamovom navijackom puku pocelo drugacije razmisljat i od kada su kriteriji spusteni pa eto imamo vec dva tri poola jer varazdin je zajeban pa i lokomotiva vec (klubovi koji imaju cjelokupan budget ukupan placi nasa 3 najplacenija igraca)…. Jasno mi je kada netko kaze igrali smo lose protiv Salzbruga ali dobili smo, jasno mi je i za takve izjave protiv rijeke i hajduka gdje je jedini imperativ pobjeda, ali protiv svih ostalih klubova dinamov navijac ocekuje pobjedu i dobar nastup, jedno bez drugoga mu ne znaci bas previse. I tu stajem. Vidjet cemo sve jako brzo gdje ce nas ova igra odvesti do kraja godine

Za prvi dio se slazem i iskreno sam preskocio taj dio gdje si naveo da je osijek u losjoj formi. Mea culpa.
  • Ivan0302
    1.2k
    Dan te jebo atmosfera danas atmosfera kao da smo popušili jučer. Naravno nije bila igra dobra, pogotovo u drugom poluvremenu, ali evo prošle godine smo stvarali imali prilika pun k, pa smo od Osijeka izgubili 3 puta prošle godine.

Što se tiče navijanja, naravno da mi je krivo i žao što nije bilo, jer nisam u prilici biti svaku utakmicu i prođem 300 km u jednom smjeru da dođem.
    Ali tko sam ja da sudim grupi koja je preživjela teška vremena, mučenja, zabrane i sve ostale represije. Moji 300 km nije ništa kada skužim što je grupa prošla.

Purgerski pozdrav
  • Nogo
    9.3k
    3 boda su tu i to je najbitnije. Sve drugo za zaborav.
    Idemo dalje. :strong:
    Erceg ispod svake razine suđenja.
  • El Madrigal
    649
    Nije bas sve za zaborav. Obrana je bila vrlo dobra, a vezni red do izlaska Bennija i Mihe odličan
    .
  • Mali Zeus
    19.9k
    moderni nogomet i ultrasi su suprotnost, al nije da ti to kužiš.

ti se zajebavaš?

Očajni smo, nemamo igru i Kova je neznalica, radim li ovo dobro?
  • Dinamosaur
    2.7k
    zašto je poništen gol za 3:0? Dobio sam notifikaciju na mob da je 3:0
  • Mihael2305
    565

Nije lopta uopce ušla u gol. Bio je neki udarac i dobra prilika al u mrežu s vanjske strane, valjda ovi iz sofe pomislili da je ušla u gol direkt.
  • Dinamosaur
    2.7k
    zajebavam se nastavno na Zeusa :smile: ali da, cuo sam danas takve upite
    Ps.valjda na sofi imaju nekog koji samo čeka na okidaču
  • scooniepenn
    5.8k

Niti u jednom trenutku nisam rekao da je ovo top odigrana utakmica. Poanta je bila u tome da nam protivnik nije stvorio ništa, a da smo nakon 2:0 stali u srednji blok i čekali tranziciju. U prvom poluvremenu smo imali još par situacija, no drugo osim par loše završenih izglednih tranzicija malo smo toga kreirali. Zamjene definitivno nisu pomogle u promjeni tih paradigmi. Sve u svemu, rutinska pobjeda, pišu se 3 boda i daj mi još takvih pobjeda ako će nam to donijeti miran naslov. Naravno da predominatno želim gledati naša bolja izdanja, što je recimo bio spomenuti Varaždin, ali me na kraju primarno zanima naslov i rutinske pobjede u Europi. Dojam ću s vremena na vrijeme zaboraviti.
  • Mali Zeus
    19.9k
    ↪Mali Zeus zašto je poništen gol za 3:0? Dobio sam notifikaciju na mob da je 3:0Dinamosaur

Ne znam, al Kova kriv.
  • scooniepenn
    5.8k

Sam si sebi odgovorio za Lokomotivu i Goricu. To su sigurno naše dvije najlošije utakmice u ovoj sezoni, ali nije baš da nismo imali šansi, to ne stoji. Osim toga, nešto je tu i naš vratar trebao obraniti, posebno 2. gol protiv Gorice.

Ovo da nismo zabili te golove iz tih kornera? Što to točno znači? Svaka ekipa će ti odmah potpisati da zabije 1. gol iz kornera i 2. u nastavku akcije nakon kornera, i to sve u prvih 20-ak minuta. Je li nama zabranjeno zabijati iz prekida napokon? Je li problem što nakon ponešto godina imamo 2 stopera koji su vrhunski u skoku pa možemo i mi biti opasni u prekidima, a ne samo kontra nas? To je dio nogometa i pričati o tome "što bi bilo kad bi bilo" je pomalo bespredmetno, s obzirom da utakmica nakon takvog razvoja ide u drugom smjeru.

Nisi me shvatio za Osijek i Varaždin. Poanta je bila da smo Varaždin bolesno izdominirali, a Osijek rutinski pobijedili bez velike igre. Mislio sam da je to jasno iz mog upisa.

Što se tiče ovoga da ne bismo zabili gol protiv Gorice, Lokomotive i Osijeka da se igralo 3 dana je na razini kafanske priče. Možda bi, možda ne bi. Protiv Lokomotive i Gorice da smo imali na vratima ozbiljnog vratara uzeli bi između 2 i 4 boda pa ne bi trebali o kiksevima uopće pričati. Zašto to spominjem. Pa možda zato što nam niti Lokomotiva u većini utakmice (do pred sam kraj kad smo išli va banque pa su imali onih par kontri u smiraj utakmice), a posebno Gorica nisu stvorili previše toga. To su bile utakmice kad trebaš faktor golmana, što smo imali i to debelo u eri Bjelice, gdje kad ne igraš na svojoj razini vratar nešto obrani.
    Sukus svega je da i sam smatram kako moramo dosta bolje nego je to bilo jučer, i vjerujem da ćemo to pokazati već protiv Malmoa. No, očekivati da ćemo svaku utakmicu letjeti i uživati u "champaigne nogometu", pritom uzimati pobjede i još u isto vrijeme gaziti i u Europi je onako, lijepo razmišljanje, ali iz moje perspektive dosta nerealno.
  • mlinchica
    4.2k
    Ovo da nismo zabili te golove iz tih kornera? Što to točno znači? Svaka ekipa će ti odmah potpisati da zabije 1. gol iz kornera i 2. u nastavku akcije nakon kornera, i to sve u prvih 20-ak minuta. Je li nama zabranjeno zabijati iz prekida napokon? Je li problem što nakon ponešto godina imamo 2 stopera koji su vrhunski u skoku pa možemo i mi biti opasni u prekidima, a ne samo kontra nas? To je dio nogometa i pričati o tome "što bi bilo kad bi bilo" je pomalo bespredmetno, s obzirom da utakmica nakon takvog razvoja ide u drugom smjeru.scooniepenn

Malo off ali vezano za golove iz kornera, zanimljivo je da se sve češće može pročitati i čuti da se radi o “slučajnim” golovima.
    Gol iz prekida nakon kornera - ma to je slučajan gol.
    Ok, uvijek je ljepše vidjeti gol iz neke super uigrane atraktivne akcije ili bombe s 30 m ali valjda se vježbaju i ti korneri, postavljanje, skok i sve ostalo kaj onda vodi do tog gola.
    Pišem općenito, ne mislim na neki komentar s foruma već se da čuti i vidjeti po mrežama.
  • DiddyGuela
    4.6k
    Malo off ali vezano za golove iz kornera, zanimljivo je da se sve češće može pročitati i čuti da se radi o “slučajnim” golovima.mlinchica

Pitaj navijaca/simpatizera Arsenala sta misli o ovoj tezi. :rofl:
  • Sajla
    14.3k
    Ovo da nismo zabili te golove iz tih kornera? Što to točno znači?scooniepenn

McKenna je rekao nakon utakmice da su za vrijeme stanke posebno radili baš na kornerima - i ofenzivnim i defanzivnim tako da je za mene ogroman plus da smo zabili te golove. Kuća se gradi od temelja, a igra od obrane. Mi smo čak i uz greške nekoliko igrača kod gola Osijeka bili centimetar udaljeni od "clean sheeta" - da je McKenna samo toliko više uspio isturiti nogu, guzicu, leđa ili čime je već dirao tu loptu, ona bi završila izvan gola. Dakle, nakon što Stojković nije reagirao kako treba, pa Sergi nakon njega, tu je bio treći igrač koji je zamalo spriječio gol. Na takve stvari se nadograđuju automatizmi, lepršavost i kombinatorika. Doći će to.

Jesmo li odigrali vrhunsku utakmicu? Ne, nismo. Je li Kova sve saršeno odradio? Ne. Ali dojam je sto puta pojačan zbog atmosfere na stadionu, pa se krenulo tovariti i ono što ne treba. Biti negativan je u nogometu najsigurnija opcija. Ne postoji momčad koja sve pobjeđuje i uvijek savršeno igra, niti trener koji neće na kraju dobiti otkaz. Onaj tko od prvog dana ističe samo loše stvari da bi jednom mogao likovati s "jesam vam rekao?" uopće nije vrijedan ni odgovora ni rasprave. Takvi ne vole dinamo. Kad voliš dinamo, onda si tu da pohvališ, čestitaš, veseliš se kad je dobro, a tih momenata je ove sezone bilo u sasvim pristojnoj količini. S takvim forumašem vrijedi raspravljati kad napiše nešto o onome što nije bilo dobro, a ima ih velik broj i oni pridonose ovoj zajednici na Zoni. Oni drugi - nebitni su.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet