• scooniepenn
    5.8k

Naravno da je "slučajno". Kao i kad smo u ofanzivnom i defanzivnom skoku bili loši pa smo tada "slučajno" primali svako malo iz prekida, a zabiti nismo mogli ni pod razno. To je narativ koji se gura od ljudi koji nogomet nažalost ne gledaju niti na televiziji, a kamoli da razumiju barem onoliko koliko bi trebao navijač bez nogometnog pedigrea, sa dugogodišnjim praćenjem Dinama i nogometa u cjelini.
  • Crni86
    16.2k
    Onaj tko od prvog dana ističe samo loše stvari da bi jednom mogao likovati s "jesam vam rekao?" uopće nije vrijedan ni odgovora ni rasprave.Sajla

Dobio sam dojam da ovo ide mene.

Ako ide ne razumijem zasto mene ide jer sam puno puta hvalio ovdje i kovu i igrace i igru. Nisam negativan, ali isto tako cu istaknut kada mislim da imamo ocite probleme u igri koji se ponavljaju iz kola u kolo i to pogoto doma.

dojam je sto puta pojačan zbog atmosfere na stadionu,Sajla

Evo ja sam npr ovog puta gledao utakmicu bez telke i bez tona jer sam bio u drustvu. Na mene taj dio nije uopce nije utjecao, ali je utjecalo to sta sam se odmah u startu sjetio utakmica s goricom, loksom, pocetke utakmice s vukovarom i slavenom. Ja ne gledam ovu utakmicu zasebno vec u kontekstu nasih dosadasnjih utakmica u prvenstvu sa relativno slabijim ekipama koje bi trebao izdominirat. U ni jednoj od tih utakmica mi nismo apsolutno dominirali i slomili protivnika do 60. minute.

Upravo iz tog konteksta i spominjem te golove iz kornera. Bogu hvala da smo ih dali, i oni su sastavni dio igre i racunaju se te mi nije namjera umanjit njihovu vrijendost. Vec pricam o kontekstu igre da opet nismo napravili nista iz igre kao i u tim prvim poluvremenima. Pa se onda cudimo zasto nam gorica ili lokomotiva rade probleme na maksimiru.

Ali ovdje kad je rezultat dobar nesmijes nista kritizirat, vec samo dizat euforiju i samo pohvale sipat. Ako to ne radis odmah si negativac, ne volis dinamo i seres kvake. Isto tako se postupalo prema ljudima koji su poslije quarabaga govorili da nece ovo na dobro izic pa su na kraju bili u pravu.
  • Sajla
    14.3k
    Dobio sam dojam da ovo ide mene.Crni86

krivi dojam, nisi mi bio ni u primisli, baš naprotiv. tak da nema smisla da dalje odgovaram.
  • rakurs
    1.9k
    Ali ovdje kad je rezultat dobar nesmijes nista kritizirat, vec samo dizat euforiju i samo pohvale sipat. Ako to ne radis odmah si negativac, ne volis dinamo i seres kvake.Crni86

Malo se pretjeruje s ovim narativom. Istina je da se nekada prerano i preintenzivno skače kada netko uputi neku kritiku, ali sigurno ne u ovoj mjeri, pogotovo ne kao nakon Osijeka. Negativa koja je vladala nakon te utakmice na Zoni je stvarno bila nevjerojatna, od konstantnog zazivanja otkaza za Kovačevića, sad ili u budućnosti, do pljuvanja po svemu i svačemu.

Kritika u zdravoj mjeri svakako da, ali i moj dojam je, kao što su neki već istaknuli da neki kao da čekaju kiks da bi mogli reći 'e vidite, bio sam u pravu'. Mislim o čemu mi govorimo, dio ljudi je govorio prije samog početka sezone da Kovačević neće izdržati do prvoga kola, što je to nego trovanje?

Problemi u igri postoje, naravno, mislim da to nitko ne spori. Komentirali smo i mi na zapadu već kako ovo nije izgledalo dobro, ali nije nam padalo na pamet dolaziti ovdje i pisati 15 postova o tome. Sjećam se kada je Boban u onom intervjuu tražio strpljenje, ali to kod nas jednostavno ne postoji, odmah se traži otkaz Kovačeviću. Nikad mi to neće biti jasno, ali dobro, ja vjerujem i u Kovu i u cjelokupan proces pa možda nisam najobjektivniji.
  • Tranzicijski Napad
    850
    Koliko sam gledo tekmu a i sad statse vidjelo se kako imamo drugi pristup u odnosu na prvu tekmu protiv osijeka, tu smo im pustali posjed do nase polovice , tek onda smo isli u presing. Osijek nam nije mogao probiti sredinu dok su im ubacaji bili meh.

Evo i statsa od tekme.

gyw9RTm.jpeg
  • vlatkomarkovic
    2.1k
    Iskreno ja sam sretan jer sam vidio vise rotacije, nesretan sam jer sam vidio opet sve iste ljude koji inače igraju kako ulaze s klupe, ali mislim da je ovo korak prema pravom smjeru…. Drugačije neće igrači ući u formu, svi igrači moraju biti tu i spremni uletjeti, ritam će biti naporan, ova momčad ima dovoljno igrača koji mogu, makar i ružno po nekima, pobjeđivati u HNL samo moraju biti aktivni i natjecateljskoj formi i puni vjere u sebe! Najbolji primjer je Ljubičić koji je prvih 2-3 kola izgledao ko panj, a sada nam je neizostavan…. Nedao Bog ozlijede nekih igrača pa da nam protiv Celte za top 8 EL ili Hajduka za naslov prvu ozbiljnu utakmicu u sezoni neki….

Ukratko korak unaprijed, ali možemo još bolje….
  • Crni86
    16.2k
    onda moje isprike kolega :smile:

neka se prigovara onda tim ljudima koji traze otkaz trenera a ne ostalima koji se trude biti objektivni i rec ono sta ih brine.

Mene recimo nervira sta netko ostavi 20 postova o rutinskoj pobjedi u 10. kolu. Prica pa sta fali zabit iz kornera dok se prica o tome da mi igru nemamo i da smo takve tekme vec gledali par puta na maksimiru. Četvrta utakmica u 10 kola koju mi rjesavamo na rutinu, nismo toliko kreativni na domacem terenu sto je itekako zabrinjavajuce. Od toga imas dva poraza na maksimiru upravo jer od samog pocetka nismo bili pravi i nismo protivnika stisnuli onako sampionski i dominantno. I nitko ne ocekuje ds to bude tako svaku tekmu, bogu fala doc ce umor, ozlijede, los dan i tad treba pobjedivat na rutinu ali to mora biti izuzetak a nama je to pocelo biti pravilo na startu sezone. Sta ce biti za mjesec ili dva?

Ja sam sam fasciniran ekstremima koji vladaju na zoni ili je sve vrhunski i euforicno ili aposlutno nista ne valja. Nema nikakve zlatne sredine kao ovo ne valja al vidjet cemo ili ovo je bilo top al treba to ponavljat iz kola u kolo. A rugamo se tovarima dole kak su nestabilni…
  • austrijanac
    8k
    Mislim da ćemo najbolji nogomet pružat na proljeće, znači kraj trećeg i početak četvrtkog mjeseca.

Korak po korak.

Veliki napretci u obrani naspram prošle sezone, doći će i napad - iako smo na 2.2 gola po tekmi sad.
  • Sajla
    14.3k
    Sjećam se kada je Boban u onom intervjuu tražio strpljenjerakurs

baš sam sad išao pogledati to ponovo. na samom kraju razgovora je rekao da moli za "malo strpljenja, nadajući se da neće trajati dugo i da će se rezultati vidjeti brzo". sad smo na 3 mjeseca od tog razgovora - je li to "malo" strpljenja? je li to "brzo"? to svatko mora odgovoriti za sebe. je li 10 ligaških + 2 EL + 1 kup utakmica dovoljno dug rok? je li to polusezona? cijela sezona? nismo svi jednako strpljivi, neki uopće ne toleriraju oscilacije već očekuju samo rast, neki bi brži, nekima je i ovo dobro, a neki promijene mišljenje tri puta u jednom danu. što se Zone tiče - bitno je da možemo civilizirano o tome ovdje razgovarati.
  • Ludovic IX
    10.1k
    Jedino negativno je sto igrači koji su ušli nisu donesti nista sto je razočaravajuća činjenica jer su imali 100% snage a protivnik na 50% nakon 70 min.

Drugo lose sto je misic igrao 90 min. Vjerujem da on je taj koji ro traži i vice da moze ali opet..

Ja bi volio da su se i manje umorili neg jesu nakon 2:0 jer tu je trebalo uzet 3 boda i kad se doslo do 2:0, nije ni trebalo srljati ali osijek također njje puno pokušavao pa nije bilo puno mjesta za neke konkretne. Dq je bilo malo negledljivo na tribinama uz tu tišinu sa sjevera, je ali ja sam dosao gledat pobjedu dinama i dobio sam ju
  • Thor
    1.1k
    apsolutno! Dakle, vise ni ne citam te debilizme o tome da nis ne valja i sve je u kurcu i svi su losi. Fakat mi je to pocelo ic na zivce i od "navijaca" i od "novinara" samo hrackanje i pljuvanje.
    Pitam se uopce da li to ima smisla.
    Dinamo nam se transformirao, dogodile su se revolucionarne promjene,demokratske,sve se unapredjuje...jedino se nije nista primijenilo u glavama ljudi koji sebe zovu navijaci i novinari i samo crnilo i hrackanje po klubu. A kao vole klub ili su tzv "klubski" novinari koji prate dinamo!
    Ajte vise u k.k. s time. Radite negativu oko kluba, prema treneru,igracima! Da li se tak voli svoj klub?

Volite svoj klub navijate, dajte podrsku,dolazite na tekme,idite na gostovanja...prestanite kenjat! Bmk jel je 2-0, 5-0, 2-1, ili jel Pero ili Marko zabio i jel se pocesao iza uha...dinamo je pobijedio, prvi je na ljeatvici,igramo europu, borimo se!
    Ajmoooo dinamoooo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube