• Ludovic IX
    10.1k
    Iz glave, bennacer 10 cm od stative u prvom.. kule u drug9m ide sam na golmana i iz neshvatljivog razloga stane i sjebe priliku. Villar ima čisti sut ali ide petljat i naravno blok dodje.

Uz to barem 10 puta se dobro odigra pred 16m i onda napravi neko glupo dodavanje unatrag i ne dodje ni do prilike. Uzeli smo im dosta lopti u sredini ali se nije odigrala na vrijeme i tu mislim najprije na bennacera koji je tražio potez vise i kad nije trebalo.

Nadam se da je i intenzitet bio slabiji nakon 2:0 jer znaju da za dva dana lete i da imaju priliku gore uzet 3 boda i da ako se može uz laganu igru uzet tri boda, zašto da se umaraju vise no sto treba. I da ovom nije ušla ta lopta od nečijih ledja, oni nebi prismrdili golu
  • Crni86
    16.2k
    Oni razgovaraju ciframa a ne imenima klubovacriticus

Oni stvaraju pricu i hype i zato smo dosli do velike 4. Samim time dobivas priliku da kroz sezonu pricas o vise derbija u sezoni nego da imamo dva velikana ili tri. Mi smo tu igru prihvatili i poceli tu utakmkcu nazivat derbijem.

Mozemo tako i pricati o velikih 10 jer eto oni igraju prvu ligu pa ce svaka utakmica biti derbi. Gdje se onda i na temelju cega podvlaci crta? Jasno mi je za rijeku i hajduk (hajduk povijesno, rijeka rezultatski su nam suparnici i derbiji), osijek nit ima rezultata niti nekog povijesnog znacaja da se naziva rival i utakmica derbijem.

ako zaista mislite da je pobjeda protiv Osijeka ravna onoj protiv Cibalijecriticus
    Da mislim. Jer za mene u hrvatskoj sa aspekta dinama postoje dva poola klubova rivali (hajduk i rijeka) te svi ostali gdje osijek i spada. Nazalost ne znam od kada se u dinamovom navijackom puku pocelo drugacije razmisljat i od kada su kriteriji spusteni pa eto imamo vec dva tri poola jer varazdin je zajeban pa i lokomotiva vec (klubovi koji imaju cjelokupan budget ukupan placi nasa 3 najplacenija igraca)…. Jasno mi je kada netko kaze igrali smo lose protiv Salzbruga ali dobili smo, jasno mi je i za takve izjave protiv rijeke i hajduka gdje je jedini imperativ pobjeda, ali protiv svih ostalih klubova dinamov navijac ocekuje pobjedu i dobar nastup, jedno bez drugoga mu ne znaci bas previse. I tu stajem. Vidjet cemo sve jako brzo gdje ce nas ova igra odvesti do kraja godine

Za prvi dio se slazem i iskreno sam preskocio taj dio gdje si naveo da je osijek u losjoj formi. Mea culpa.
  • Ivan0302
    1.2k
    Dan te jebo atmosfera danas atmosfera kao da smo popušili jučer. Naravno nije bila igra dobra, pogotovo u drugom poluvremenu, ali evo prošle godine smo stvarali imali prilika pun k, pa smo od Osijeka izgubili 3 puta prošle godine.

Što se tiče navijanja, naravno da mi je krivo i žao što nije bilo, jer nisam u prilici biti svaku utakmicu i prođem 300 km u jednom smjeru da dođem.
    Ali tko sam ja da sudim grupi koja je preživjela teška vremena, mučenja, zabrane i sve ostale represije. Moji 300 km nije ništa kada skužim što je grupa prošla.

Purgerski pozdrav
  • Nogo
    9.3k
    3 boda su tu i to je najbitnije. Sve drugo za zaborav.
    Idemo dalje. :strong:
    Erceg ispod svake razine suđenja.
  • El Madrigal
    649
    Nije bas sve za zaborav. Obrana je bila vrlo dobra, a vezni red do izlaska Bennija i Mihe odličan
    .
  • Mali Zeus
    19.9k
    moderni nogomet i ultrasi su suprotnost, al nije da ti to kužiš.

ti se zajebavaš?

Očajni smo, nemamo igru i Kova je neznalica, radim li ovo dobro?
  • Dinamosaur
    2.7k
    zašto je poništen gol za 3:0? Dobio sam notifikaciju na mob da je 3:0
  • Mihael2305
    564

Nije lopta uopce ušla u gol. Bio je neki udarac i dobra prilika al u mrežu s vanjske strane, valjda ovi iz sofe pomislili da je ušla u gol direkt.
  • Dinamosaur
    2.7k
    zajebavam se nastavno na Zeusa :smile: ali da, cuo sam danas takve upite
    Ps.valjda na sofi imaju nekog koji samo čeka na okidaču
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url