brate razumijem ja da ti volis furat pozitivu i lijepo mi je to kod tebe ali bar stavi kontekst kod kojeg sam to pisao. — Crni86
Dobio se i četvrti derbi ove sezone, kako god bilo da je protivnik u mometu u kojem je. Igra nije bila dobra, ko ni Gorica nakon stanke. Igrači su svjesni i treneri isto. Poslusajte Škotovu izjavu ako nije jasno. — criticus
Totalno glup razlog i odluka da se ne navija radi tog što je premalo ljudi došlo na slaganje krpa na ogradu prije tekme.
Kazna je odrađena i ajmo dalje ali po meni apsolutno nepotrebno. — Dubbbrava
Lik kojega sam napao je antiteza tome jer se pojavi iskljucivo kad je loše i naslađuje se porazima — Paggini
A mi smo, ako aplikacije ne lazu, zabili dva gola iz dva udarca na gol. Ako cemo igrati takve utakmice, onda ce nam se svako malo dogadati porazi poput Gorice i Lokomotive. — Pacho
kako smo se tocno mucili kad su ljudi zabili iz jedinog suta — scooniepenn
Kuda su otisli kriteriji dinamovih navijaca kada se klubove iz hnla razvrstava u razlicite skupine…. Prije je bio derbi s tovarima i svi ostali. E sad su vec varazdin, osijek ozbiljni klubovi….Goricu i Loksu je u redu, ali Varazdin i Osijek — scooniepenn
Majstore ja sam prvi napiso da smo sacuvali cistu mrezu protiv lokosa i dobili 1:0 da bi bio mir i rutinska pobjeda nakon tekme u europi sto je super. Samo mi vec imamo malo previse utakmica do sada u sezoni kada mi moramo “rutinski” dobit sa 1:0 jer smo prema naprijed ne kreativni i bezopasni i jos gore veci broj tih utakmica je bio na maksimiru.ali srati i kad treba i kad ne treba — scooniepenn
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.