Oni razgovaraju ciframa a ne imenima klubova — criticus
Da mislim. Jer za mene u hrvatskoj sa aspekta dinama postoje dva poola klubova rivali (hajduk i rijeka) te svi ostali gdje osijek i spada. Nazalost ne znam od kada se u dinamovom navijackom puku pocelo drugacije razmisljat i od kada su kriteriji spusteni pa eto imamo vec dva tri poola jer varazdin je zajeban pa i lokomotiva vec (klubovi koji imaju cjelokupan budget ukupan placi nasa 3 najplacenija igraca)…. Jasno mi je kada netko kaze igrali smo lose protiv Salzbruga ali dobili smo, jasno mi je i za takve izjave protiv rijeke i hajduka gdje je jedini imperativ pobjeda, ali protiv svih ostalih klubova dinamov navijac ocekuje pobjedu i dobar nastup, jedno bez drugoga mu ne znaci bas previse. I tu stajem. Vidjet cemo sve jako brzo gdje ce nas ova igra odvesti do kraja godineako zaista mislite da je pobjeda protiv Osijeka ravna onoj protiv Cibalije — criticus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.