• KtcGoat
    1.6k
    Kovac opet, da izmjeri laktate
  • Hectorharatti
    343
    bilić da, bjelica i biščan to bi bio debakel
  • nemapredaje
    6.4k

Kovačević nalon što ove sezone osvoji trostruku krunu :cool:
  • KtcGoat
    1.6k
    Bjelica se nekada cinio kao dobar kandidat
  • Tvrdica McTvrdi
    2.7k

Daj Bože

Meni bi on bio okej, samo kaj mislim da će igrači to minirat opet. Reprezentacije se očito mora vodit tako opuštenije
  • KtcGoat
    1.6k
    Vjerujem da je i on iz prvog mandata naucio neke stvari i da bi sada drugacije
  • Goncalo Santos
    1.6k
    slaven bilic, iako je hajdukovac, nema nikakve veze s njima trenutno, a prvi je uveo u reprezentaciju mlade Dinamovce Eduarda, Corluku i modrica

Najbolji prosjek bodova takoder ima kao izbornik
  • Noel
    16.4k
    Ne vidim neki šok u vijesti da bi Dalić mogao ostat. Naravno da je svima u savezu (Kustiću, Pletikosi, Miškoviću,Šikiću) cilj da Dalić ostane i dalje izbornik. Mislim da je Dalić izbornik dok on to želi. A čini mi se da on još uvijek želi. Mislim da mu je glavni motiv siguran i usidren posao. A to ima u reprezentaciji. Meni nebi ni čudilo da on ostane i do SP 2030.

Pokazao je puno puta da nije čovjek od riječi pa ni ne čudi da je puno puta promjenio priču oko svog ostanka na klupi. Zadnje izjave poslje ovih utakmica isto idu k tome da ostaje.
  • Zagi
    12.4k
    Mislim da je Dalić izbornik dok on to želi.Noel
    Ovo vrijedi samo dok se Modriću još uvijek igra.
  • Noel
    16.4k

I to me nebi čudilo.. gledajući formu Modrića možda stvarno i on ostane igrat dalje..
  • db-izbjeglica
    18.8k
    Najbolji prosjek bodova takoder ima kao izbornikGoncalo Santos

ovo je najjači argument!

ljudi moji pa koliko vi godina imate?
    znate li da je za vrijeme ovog izbornika izmišljeno novo natjecanje koje se zove liga nacija, u kojem je hrvatska od samog početka u elitnoj, najboljoj skupini i zbog toga se drastično povećao broj utakmica koje hrvatska reprezentacija igra protiv najjačih mogućih suparnika i to u utakmicama koje nisu prijateljske, a često su dolazile i u razmaku od doslovno par dana (bez dužih priprema), što je na početku bilo izrazito problematično. više nije, jel ono, na zadnje dvije lige nacija hrvatska je jednom igrala finale, a drugi put ispala na penale, u raspucavanju i bila na koračić do final foura.

do tog natjecanja, hrvatska bi protiv najjačih reprezentacija tu i tamo odigrala u kvalifikacijama, većinom ne, zalomila bi se koja prijateljska, a za ostalo se čekalo veliko natjecanje.

čisto za usporedbu:

slaven bilić je hrvatsku reprezentaciju protiv najjačih momčadi vodio 11 puta

(italija, engleska, engleska, nizozemska, njemačka, engleska, engleska, belgija, francuska, italija, španjolska)

zlatko dalić je hrvatsku reprezentaciju protiv najjačih momčadi vodio 30 puta

(brazil, argentina, engleska, francuska, portugal, španjolska, engleska, španjolska, engleska, portugal, francuska, francuska, portugal, belgija, engleska, španjolska, francuska, francuska, belgija, brazil, argentina, nizozemska, španjolska, portugal, španjolska, italija, portugal, portugal, francuska, francuska)

shvaćam da hejtate čovjeka, al dajte ono...za njegova mandata smo 7 jebenih puta igrali utakmice protiv valjda nama najgoreg protivnika, francuske. halo ej, 7 puta u 7 godina protiv francuske, koju prije toga nikad nismo dobili.

mislim da sljedeća 3 najdugovječnija izbornika poslije zlatka dalića zajedno nisu odigrali 30 utakmica protiv takvih protivnika.
  • vjeko1701
    19.8k
    znate li da je za vrijeme ovog izbornika izmišljeno novo natjecanje koje se zove liga nacija, u kojem je hrvatska od samog početka u elitnoj, najboljoj skupini i zbog toga se drastično povećao broj utakmica koje hrvatska reprezentacija igra protiv najjačih mogućih suparnika i to u utakmicama koje nisu prijateljske, a često su dolazile i u razmaku od doslovno par dana (bez dužih priprema), što je na početku bilo izrazito problematično.db-izbjeglica

Pa evo, nije kvantna mehanika za naše kućne statističare da izbace rezultate u LN i izračunaju prosjek bodova bez toga.

Mada evo, koliko je LN oduzela, barem dio je vraćen kroz širenje velikih natjecanja gdje kvalifikacijske grupe a i grupne faze završnica imaju daleko lakše protivnike.
  • Goncalo Santos
    1.6k
    bilic je preuzeo reprezentaciju jako teskom trenutku gdje je trebalo napraviti smjenu generacija i kadar koji je on preuzeo je neusporedivo losiji od onog sto je dalica docekalo.

S obzirom na kadar koji je imao radio je dobar posao, bi li bio bolji od dalica s ovim kadrom, ne mozemo znati, ja mislim da bi.

Iako ne volim dalica, komentar sam napisao kao odgovor na to tko bi od domacih ljudi mogao biti opcija nakon dalica. Nit sam rekao da je bolji od dalica, nit da treba smijeniti dalica da se dovede bilic tako da ne shvacam cemu ovako ljut komentar. Oces sad svima odgovorit i usporediti dalica s tudim prijedlozima?

Nas bazen trenera koji su kapacitet za klupu reprezentacije nije velik i tu je bilic apsolutno legitiman izbor.
  • db-izbjeglica
    18.8k
    Mada evo, koliko je LN oduzela, barem dio je vraćen kroz širenje velikih natjecanja gdje kvalifikacijske grupe a i grupne faze završnica imaju daleko lakše protivnike.vjeko1701

svjetsko prvenstvo ima isti format od 1998. i predstojeće je prvo sa povećanim brojem sudionika.

europsko prvenstvo je prošireno, ali hrvatska je 2021. godine prošla sasvim korektnu grupu na drugom mjestu, kao što bi je prošla i prije proširenja, hrvatska je 2024. ispala na 3. mjestu kao što bi ispala i bez proširenja u jako sličnoj grupi kao i 2012. godine.

tak da ono...

ne razumijem zašto je uspjeh kad slaven bilić bude 3. u skupini na EP iza španjolske i italije
    ne razumijem zašto je neuspjeh kad zlatko dalić bude 3. u skupini na EP iza španjolske i italije

za mene su oba rezultata sasvim korektna i prihvatljiva, ništa super, ništa strašno. ja ne kažem da je slaven bilić bio loš izbornik, čak štoviše, mada je čak propustio jedno veliko natjecanje i bio nakantan od strane engleske sa 9 komada u dvije utakmice! kao što je i dalić par puta bio nakantan.

zlatko dalić na ovom forumu doživljava ogroman hejt i to je očigledno, a taj hejt nema nikakve veze s nogometom i njegovim rezultatima koje, već sa sasvim desetim stvarima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.