• Zagi
    12.5k
    Ne previše.

6:20 ti je situacija o kojoj kolega priča.
  • Ludovic IX
    10.1k
    na 10 metara ga ostavio 1m..očito se dobro pozivionira jer otklanja puno opasnosti ali večinom su to visoke lopte.. na zemlji nije tako siguran. .treba tu još žganaca.. gvardijol je bio sigurniji sa 18 iako je i on tad imao žutih minuta

p.s. živcira me stalno nabrajanje koliko je golova zabio lani.. boli me kita za stoperske golove.. to je bonus ali samo ako je dobar u obrani. a koliko sam vidio nije njegova obrana bila baš među najboljima u ligi
  • Zagi
    12.5k
    na 10 metara ga ostavio 1m.Ludovic IX

Uzmi u obzir da je to u21 razina i protivnik je Ukrajina.
    Sobzirom da je tema poziv na svjetsko, kaj bi mu elitni igrači napravili u tim situacijama...

Prerano je. 2028 će imati 20 i odgovori na mnoga pitanja će biti jasniji.
  • Jos-Optimus
    7.6k
    Mene strahovito nervira koliko tovari ignoriraju Šutala kada se priča o kvaliteti u obrani i budućem izgledu repke, a čovjek je doslovce najbolji obrambeni igrač kojeg imamo
  • lukaoj
    8
    Ljudi, znam da malo kasnim s komentarom, ali kaj ste uopce ocekivali u Varazdinu, kad je HNS nabio cijene da si samo dijaspora moze priustiti. Htel sam ici sa frendovima, ali kad smo vidjeli 50 eura jednostavno smo odustali, a di je autoput, di je benga, a zamislite sad ljudi koji dolaze iz Dalmacije, Istre. Treba bojkotirati takve cijene.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.