• vjeko1701
    19.8k
    Osim kaj to nisu baš iste Španjolska i Italija. Ta Španjolska i Italija su na kraju bili finalisti natjecanja. Ova Španjolska je bila osvajač dok je Italija glatko ispala od Švicarske u prvoj knockout rundi. Od Španjolske se onda izgubio 1:0 dok je ova glatko dobila 3:0. Krajnji rezultat je bio isti ali su okolnosti i dojam tog rezultata bile dijametralno suprotne.

Al sve na stranu. Valjda nema izbornika ili trenera koji u nekom trenutku baš od nikog ne doživljavaju "hejt".

Pošto je ovo forum Dinama, dosta toga je navukao sam na sebe nekim stvarima koje su izašle u javnost vezane uz Dinamo, izjavama o ligi u kojima Dinamo kao da ne postoji, nekim stvarim koje su "javna tajna"...itd.

Ja sam više puta rekao da je Dalić rezulatski najupsješniji izbornik u povijesti i pitanje je kada će ga netko dostići a kamoli prestići. Al rezultat nije jedino mjerilo podrške i to je nešto čega se Dinamovi navijači drže i po pitanju Dinama i po pitanju reprezentacije, barem na ovom forumu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.