• DrRatoljub
    326
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/sp2026/ekskluzivno-dalic-ostaje-izbornik-i-nakon-sp-a-samo-je-jedan-razlog-da-krene-dalje-a-pravi-izazov-slijedi-za-tri-godine-15632859

Mislim da ovo nije dobro jer je već došlo do zasićenja. I Low je ostao 2 godine previše. Iako npr. Nije samo ob bio kriv za neuspjeh
  • miro
    7.6k
    To bi bila katastrofa za sve
  • Goncalo Santos
    1.6k
    Potpise se ugovor na vise godina iako je jasno da stvari ne funkcioniraju najbolje, senatori se pokupe, kriza rezultata, otkaz, otpremnina.

Standardna procedura za mirovinu
  • rioda
    10.8k

Fali ti rikverc na kraju procedure :lol:
  • Facke
    6.8k
    Ja se s Mirekem slazem koj se tice Marca Pasalica.
    Decko je otisel u MLS , u Micky Maus ligu, gde je u 32 utakmice zabil 12 golova i asistiral 4 put. A zake? Zate el ima prostora kulike oce. On se saku tekmu more namestiti lepe na levu nogu el oni tam obranu ni ne igraju.
    Obrana v MLSu ne postoji. Takticki ravne 0. To je tam same Kick & Rush. Pa tam je Thomas Müller , sa skoro 37, u 6 utakmica zabil 6 golova i asistiral za jos 3. Te vam se veli o "kvalitete" te lige. Mene je ta liga taktici na najnize moguce razine. Pogotove v obranem smislu. Igraca s MLSa nebi ni zval. El je ta liga isti vrag ko vena Saudijska de ko ozbilen nogometas ides igrari veteranski nogomet.
    Petar Musa je zabil 18 golova i asistiral 6 put u 30 utakmica. Tulike nije zabil v 66 utakmica za Benficu niti u 39 utakmica za cesku Slaviu , niti za Libirec , Boavistu itd.
    Da ne nabrajam dalje.
  • Goncalo Santos
    1.6k
    htio sam ostati pristojan donekle, ali da, podrazumijeva se

Podsjeca me na nasu situaciju sa zadnjim Cacicevim mandatom, kojeg inace jako volim i postujem. Tada mu je Antolic dao neki ogromni visegodisnji ugovor, ne sjecam se cifre, ali opravdanje je bilo to sta je Cacic navodno imao neke ponude iz europe i jedino ga se novim ugovorom moglo zadrzati. Takoder navodno je Cacic obnasao funkciju sportskog direktora te je i zbog toga morao biti bolje placen. To je inace bio onaj prijelazni rok kada se rjesavalo Ademija, Lauritsena i jos nekoga, a jedini igrac koji je dosao bio je Mauro Perkovic. Naravno nedugo nakon podebljanog ugovora Cacic je dobio otkaz i od tada se ne bavi vise trenerskim poslom.

Uz moje zelje da sto prije ozdravi.
  • Pacho
    8.2k
    Već je odbio financijski vrlo bogate ponude, za neke se zna, za pojedine se javno niti ne zna, posljednja o kojoj se pisalo bila je iz Katara prošle godine. Tada su tamošnji šeici očekivali da će preuzeti njihovu reprezentaciju. Bio je u Dohi, primili su ga vodeći ljudi te države, ali im je na kraju kazao – ne! Šokiralo ih je to, međutim Dalić je ostao voditi Hrvatsku.

24uWoq.gif
  • Filip85
    1k
    "Hajduk, Varaždin, Rijeka, Lokomotiva, Slaven, Istra, Gorica, Vukovar, Osijek"

Dalić kad odgovara na nečiji upit koji sve klubovi igraju u HNL-u...
  • Tvrdica McTvrdi
    2.7k

A koja je alternativa? (Računajmo da htjeli ili ne stranac ne će bit)
  • miro
    7.6k
    Bilić, Bjelica, Bišćan, Bilo tko....
  • Droljo
    21.9k
    alternativaTvrdica McTvrdi

Alternativa je komplet reset kao i u dinamu...
  • rokikaciga
    6.2k
    Jakir :eyes:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.