• Dr Hofmann
    4.1k
    Moramo hrabrije u HNL-u, nema tu nekih debata velikih, čemu s jednim napadačem i istom formacijom i protiv Fenerbahcea i Gorice npr. Mene zato ti porazi protiv Gorice i Lokomotive toliko peku, da smo izašli visoko i agresivno s dva napadača, pa popušili ajde, ali mora se igrati malo ,,kockarskije".
  • Dinamosaur
    2.6k
    Mislim da je njegovo razmišljanje išlo - ajd, još će ovu tekmu svi izdržati, kasnije ću mijenjati..pa odosmo svi na reprezentativnu pauzu
    Sad je svima lako bit general, al jedna izmjena? u prvih 11 koji su u stalnom ritmu svaka tri dana..
  • M94
    2.1k
    Mora se osloboditi i shvatiti da nije u Slaven Belupu.
    Nije cudo da bas derbije u HNLu i europu dobro rjesavamo, a protiv boranije mucenje i pusenje bodova. Nema hrabrosti i skilla (bar ga ne pokazuje) da dominatnu i igracki bolju ekipu postavi kao ocitog favorita i od 1. Minute krene po jedino po sto se treba ici, uvjerljivu pobjedu.
    Treba se postavit da se nemas ti sta Gorici ili Lokomotivi prilagođavat i gledat di ti je slaba tocka. Igraj svoje, imas igrace, poduplan si na skoro svim pozicijama.

Mislim da nisu slucajni ovi njegovi rezultati dosad i da ima u sebi to sto treba i da moze poboljsati igru u HNLu... Al pokazi di si, di smo i sta smo, ko je broj 1 u Hrvatskoj.
  • NKDZ86
    5.9k
    dragi, nadam se da si nešto i naučio. nakon poluvremena protiv vukovara, varaždina, rijeke, lokomotive, gorice...

znači frende, napadni ove jadnike iz hnla, imaš 10-ku na klupi, Kule koji se dere na terenu udara u prsa, Bakrar samo čeka loptu, Mudrog, Vinlofa, Villara, pa daj da ih vidimo, daj im priliku, daj malog Jakira, napadni ih s 4,5 igrača pa da vidiš njihovo valjanje, kakav stari ktc u obrani, daj dragi muda pokaži, igrao si ziheraški i spušio, daj napadni taj oronuli hnl čovječe!

i kaj će sad Vidović kad dobije priliku il Mudri, kaj će, 2 mj. nisu igrali, kao i Villar i ostali na klupi, na kapaljku ljudi dobivaju i kad dobe bi trebali bit prime messi , baturina ili šutalo ,dajte ljudi više fakat...

ps. psg stavlja juniore od 17.g. protiv barce u gostima u lp, u liverpoolu igraju juniori kup, rotiraju se, pa nemreš tako dragi.

...
  • C@ptain Koons
    299
    Trener govori kako svi dobro treniraju, sve super ali moraš to i na djelu pokazati, svi su ovdje više manje sve rekli: imaš širinu, koristi ih!
  • Anderson Costa
    171
    Nadam se da je naucio na svojoj gresci i da su pred nama ljepsa i lagadnija vremena...
  • Noel
    16.3k
    Peti trener u godinu dana i opet isti problem se ponavlja.. Znači možda i nije do trenera.
  • Jaro
    10.9k
    Peti trener u godinu dana i opet isti problem se ponavlja.. Znači možda i nije do trenera.Noel

i promijenjena skoro cijela momcad. Do cega je onda, prasine u uredima na stadionu?
    Ovdje je Kova zajebao, nije vise u Slavenu, nema samo 13 igraca i ne moze imati isti postav igre protiv tovara vani, Fenera, Slavena i Lokomotive.
    Slaven i Lokomotivu treba zgazit, ne moze Kruno Jurcic nogomet u HNLu forsat... Goda, KTC - nemaju sta raditi protiv Lokosa, Vukovara i slicnih...
    A o Nevisticu je dovoljno receno... Ubaci Villara umjesto njega, barem ce dodavat bolje...
  • Zagi
    12.3k
    Dakle, odjebi i ti i tvoja histerija — Mali dioničar

Ovako se pisalo cijelu proslu sezonu...
    Jaro

I tak će se pisati svaki puta kada krene histerija.
    Jučer se postavljalo pitanje može li Kova biti dinamov Ferguson, danas ništa ne valja.

Ne znam kak bi to drugačije nazvao.
  • Noel
    16.3k

Slažem se ja da je Kova radio ne logične poteze ali peti trener u godini dana i opet isto se ponavlja. Igračima Dinama se neda igrat HNL? Liga je namještena? Svi su napaljeni protiv nas u HNLu i imaju nas želju srušit? Umor i kriva kondicijska priprema za dvije utakmice tjedno? Ne znam neki problem postoji kad nam se ista stvar ponavlja iz prošle sezone i nebi ovdje samo Kovačeviću stavljao etiketu krivca za poraz. Problem je dublji a znaju ga oni koji su unutra. Ovdje možemo samo nagađat do sutra. Kovačević je dobio tri derbija i dvije europske tekme ne vidim kaj on više može izvuć od ekipe a da može utjecat kao trener na to. Jel on može utjecat na to da se igrači ne trude prekinut devetu utakmicu zaredom brzo izvođenje prekida protivnika?
  • Jaro
    10.9k
    danas ništa ne valja.Zagi

ja nisam vidio da je itko napisao da "ništa ne valja" - ima kritika za postavljanje i vođenje utakmica koje gubi u HNLu od realno lošijih, siromašnijih i manje kvalitetnih protivnika. Kaj se ne smije ni kritizirat?
  • NKDZ86
    5.9k
    Liga je namještenaNoel

zanimljivost s jučerašnje tekme, glavni sponzor lige - kladionica, nama i protivniku glavni sponzor - kladionica :cool: :rofl:
  • San Lorenzo
    22.1k
    Najjače od svega je da je on vodeći Slaven prošle sezone radio ozbiljne rotacije u momčadi kad su imali ritam kup/hnl, tako da ne kužim zbog čega je sad toliko rigidan kad ima pet puta veću kvalitetu i fond igrača.
  • MarK
    1.1k
    Kad neki trener dođe u Dinamo imam osjećaj da grčevito brani svoju poziciju nauštrb svega. Ne želi apsolutno nikakav rizik u igri, ne vjeruje igračima s klupe, ne razvija mlade igrače jer nikad nije pravi trenutak za to i sl. Uglavnom sve ono što ga je krasilo prije i što ga je dovelo tu gdje jest sada ne postoji. Hrabrost zaboravio ponijeti sa sobom. Ama baš svaki to radi. Frajer je ubo zlatnu koku i drž ne daj. I nije poraz ono što najviše boli. Nekad se mora i izgubiti. Već način. Nismo falili 10 zicera i oni nas dvaput iskontrirali niti smo zaigrali s 3 juniora pa izgubili. S najjačom postavom na papiru dali smo smiješnoj Lokomotivi više od igre, izbijali lopte na njihov presing, 60 minuta im puštali da izgledaju ravnopravno. Ovo je bilo baš kopićevski i krkijevski uz najveću manu Ante Čačića a to je igrati sezonu s 13 istih. Činilo mi se da Mario voli igrati presing, na gol više, gurati mlade i bio sam za njega ali sad sam već lagano razočaran. I to ne zbog rezultata već načina igre. Tranzicijska ekipa je ono što ne želim gledati u ovoj krš ligi. Trener Midtjylanda je dobio otkaz jer ekipa ne igra kako bi htjeli, a bio neporažen 10-15 utakmica u nizu. Mou je dobio otkaz jer navijači Reala ne žele pobjede 1-0 iz tranzicije. Ne žele biti Atletico. Ne želim da me se krivo shvati da prizivam otkaz, želim da mu se pruži cijela sezona. Samo priželjkujem blok u Europi kao i do sada, a lepršavost u ligi.
  • Zagi
    12.3k
    Puno lakše bi podnio katastrofalno izdanje Leona Jakirovića nego KTCa.Ivanmtk

Ovo se jednostavno mora napisati PRIJE tekme da bi bilo imalo kredibilno.
    Ovak nakon tekme gdje si izgubio 3 boda ništa ne znači.

Sobzirom na nula bodova, bilo bi bolje da smo probali i Jakira i Mikića i Filipovića na golu.
    Zakaj ne Horvatu dati priliku, Ćutuk je prvi strijelac juniora pa daj i njemu.

Vinlof naravno, daj Villaru da igra. Vidović je jasno bolja opcija od Stojkovića , pa vidjeli smo jučer da ništa nije napravio.
    A zakaj ne Mudražija? Zagrebački dečko , a tko poznaje Loksu bolje nego on?

A tek bolesni Galešić , pa jasno da je on trebao startati.
    Nisam vidio niti jedan komentar protiv start KTCa prije tekme. Danas je svima jasno i svi su znali.

Daj podijelite malo tu kristalnu kuglu i sa nama ostalima. Ima par dionica koje bi volio istražiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.