• Crusades
    19.2k
    Ja u svojem komentaru nigdje nisam spomenuo Europu. Referirao sam se isključivo na HNL.
  • striko
    2.4k
    Morao je detektirati problem golmana još u Varaždinu. Znamo svi da mu vjeruje bezuvjetno i to će ga doći glave.
  • Noel
    16.3k

Jasno, baš zato svaki trener Dinama koji ima u 9 utakmica u HNLu 3 kiksa je sklon kritikama i prozivanju. Osobno sam za kontinuitet Kovačeviću i vidim ga dugoročno kao trenera Dinama ali mora nać način da se smanje na minimum ovakve predstave.
  • Mali dioničar
    18k
    rijeku, osijek i hajduk u gostima hendikepom
    — Crusades

Ovaj podatak je bitan jedino ako si kladionicar.
    DiddyGuela

Ne, ovaj podatak bitan je jedino ako poznaješ pravila HNL-a.

Očigledno Osijek i Rijeka neće biti kandidati za naslov ove sezone, a uz Dinamo je kandidat i Hajduk.

S obzirom na to da u slučaju istog broja bodova odlučuju medjusobne utakmice, svakako je bitno dobiti Hajduka.

Ako se već mora izgubiti i da se može birati, bolje je izgubiti od Gorice i Lokomotive, a pobijediti Hajduka jer pobjeda protiv Hajduka nosi i bolji medjusobni skor pa bi u slučaju da je prvenstvo danas gotovo taman da Dinamo ima gol razliku -3, a Hajduk +10 Dinamo bio prvak.

Zato je podatak bitan, a ne radi kladionica.
  • DiddyGuela
    4.5k

Meni bi bilo neugodno ovo napisati. Kakvi poravnati bodovi, kakav hajduk, kakve pizde materine vise... pa daj igrajte taj jebeni HNL. Nemoj da se moramo drkat protiv ekipe koja se ne moze kvalificirat u Europsku ligu bedaka, ispada od Albanaca. O kakvim međusobnim omjerima, jednakom broju bodova i pizdarijama mi pricamo nakon 20M€ sprzenih tokom PRa. Jel Boban stvarno radio makeover da bi na kraju sezone gledali međusobne omjere protiv hajduka zbog jednakog broja bodova... ma daj molim te.

Mi sa ovakvom razlikom u kadru i financijama moramo biti Psg i Bayern u HNLu!
  • dinamozivivjecno
    3k
    Zna se pravi razlog zasto je Bjelica otisao odnosno zasto je potjeran, a to nije zbog hnla..
  • rokikaciga
    6.2k
    Cekaj malo...jel netko stvarno kritizirao njegovu "laznu skromnost"? Dobro koji kurac je vama ljudi

Zasrao je ovz tekmu 1/1 ali lazna skromnost i poniznost? Sram vas bilo.
  • Mali dioničar
    18k
    Meni bi bilo neugodno ovo napisati. Kakvi poravnati bodovi, kakav hajduk, kakve pizde materine vise...DiddyGuela

Daj odjebi.

Dinamo je PRVi u HNL-u nakon prve četvrtine prvenstva i osvojio je 6 bodova u i PRVI je u Europskoj ligi.

U HNL-u je prvi usprkos činjenici da je u ovoj četvrtini imao gostovanja u Osijeku, Rijeci i Splitu, a Hajduk je igrao 6 od 9 utakmica na Poljudu.

Dakle, odjebi i ti i tvoja histerija.
  • Jaro
    10.9k
    Dakle, odjebi i ti i tvoja histerijaMali dioničar

Ovako se pisalo cijelu proslu sezonu...
  • Mali dioničar
    18k

Dinamo cijele prošle sezone nije bio prvi do kad ono...?

Ponavljam, Hajduk je igrao 6 od 9 utakmica na Poljudu. Vidjet ćemo ih nakon 18 kola kakav će im biti učinak.

Za početak, sad im slijede 3 gostovanja u nizu.
  • NitkoBitan
    32.1k
    Da cijelu proslu sezonu... Histerizira se otkad je interneta i drustvenih mreza.

3/3 najteza gostovanja rjesena pobjedom. Rekao bih bolji ulazak u sezonu od prosle. Drugi krug prvenstva imamo 3 derbija doma, a tovari dosta vise utakmica u gostima. Odvojit cemo se...
  • GeneralNapoleon
    2.1k
    Moram rec da mi je bas zal kak ga se sad pljuje. Ocekivao sam da si je sa zadnjih 4 pobjeda kupio malo vise mira i respekta.

Definitivno izgledamo malo problematicno protiv slabijih protivnika kad treba probit bunker i definitivno danas nosi svoju krivicu.

Ali opet je pobjedio sad 4 tekme u nizu od koje su tri maksimalne tezine. Napravio je gresku i nadajmo se da je nes naucio kao sto je i do sada. No ovoliku kolicinu hejtera stvarno nisam ocekival. I to kazem kao netko tko smatra da nije bolji trener ni od Jakira ni od Bjelice.
    No pokazimo mu sad ipak malo vise postovanja. Pokazao je vec da ima nesto u njemu.
  • Fatos Beqiraj
    233

"Mi sa ovakvom razlikom u kadru i financijama moramo biti Psg i Bayern u HNLu!"

Pa PSG ima poraz i remi u 7 kola?
  • DiddyGuela
    4.5k

Psg (ili Bayern) U 4 od 5 sezona ligu osvoji sa 10+ bodova. Na to sam mislio ako ti bas treba detaljno objasniti. Ne radi se tu o utakmici dvije ili o sezone dvije vec o razlici između nas i konkurencije u buđetu... a nazalost rezultati u ligi to bas i ne prate uvjerljivo.
  • hardek
    6.7k
    Pa PSG ima poraz i remi u 7 kola?Fatos Beqiraj

Pogledaj malo medicinski karton PSG-a. Ljudi doslovno igraju sa 17-godišnjacima jer im je ozljedeno 7,8 prvotimaca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.