• Dr Hofmann
    4.1k
    Moramo hrabrije u HNL-u, nema tu nekih debata velikih, čemu s jednim napadačem i istom formacijom i protiv Fenerbahcea i Gorice npr. Mene zato ti porazi protiv Gorice i Lokomotive toliko peku, da smo izašli visoko i agresivno s dva napadača, pa popušili ajde, ali mora se igrati malo ,,kockarskije".
  • Dinamosaur
    2.6k
    Mislim da je njegovo razmišljanje išlo - ajd, još će ovu tekmu svi izdržati, kasnije ću mijenjati..pa odosmo svi na reprezentativnu pauzu
    Sad je svima lako bit general, al jedna izmjena? u prvih 11 koji su u stalnom ritmu svaka tri dana..
  • M94
    2.1k
    Mora se osloboditi i shvatiti da nije u Slaven Belupu.
    Nije cudo da bas derbije u HNLu i europu dobro rjesavamo, a protiv boranije mucenje i pusenje bodova. Nema hrabrosti i skilla (bar ga ne pokazuje) da dominatnu i igracki bolju ekipu postavi kao ocitog favorita i od 1. Minute krene po jedino po sto se treba ici, uvjerljivu pobjedu.
    Treba se postavit da se nemas ti sta Gorici ili Lokomotivi prilagođavat i gledat di ti je slaba tocka. Igraj svoje, imas igrace, poduplan si na skoro svim pozicijama.

Mislim da nisu slucajni ovi njegovi rezultati dosad i da ima u sebi to sto treba i da moze poboljsati igru u HNLu... Al pokazi di si, di smo i sta smo, ko je broj 1 u Hrvatskoj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.