• Beowulf112
    416
    Cheap alternative Kahlina
  • Jurki
    20k
    Svi bi mi voljeli i zeljeli da je Neva golman za Dinamo.. ali nije.
    Napraviti tak glup penal.
    Ok kod prvog gola je ono bila zicercina, ali on opet kasni u reakciji.
  • Pacho
    7.6k
    Jel moze netko istaknuti u cemu je on zapravo dobar?
  • Paggini
    72.6k
    1 na 1 je vrlo dobar golman
  • Mlađi referent
    14.6k
    1 na 1 je vrlo dobar golmanPaggini

Teško, ne bi mogao branit leg kickove.
  • Jurki
    20k
    Golman nekad mora obraniti neobranjivo.. kad je to Neva napravil?
    Sve kaj se pukne u okvir gola je gol.. jebiga onda tak mogu se i ja ili bilo tko spustiti s tribine i biti golman.
  • Crni86
    16k
    obranio je protiv rijeke i to je to.

Igrac manje.
  • KtcGoat
    1.5k
    Jel moze netko istaknuti u cemu je on zapravo dobar?Pacho

Frizura mu je uvijek na mjestu, ima stila
  • Pacho
    7.6k

Ali i u tim situacijama imam dojam da pola puta usere s istrcavanjima. Odnosno, krene pa stane pa opet krene. Zelim reci da mozda i je dobar kad se nade di ima smisla pa onda ima priliku skinuti, ali imam dojam da se precesto nade na nicijoj zemlji.
  • NitkoBitan
    32.1k
    Al sto se tocno treba dogodit da se on makne sa gola? Ja znam da lose brani, forumasi znaju da lose brani, suigraci znaju da lose brani, trener zna da lose brani... i to toliko lose da nema obrane od pocetka sezone koja je vrijedna spomena i koju ne bi obranio neki HNL golman da dna kace.

Mi vise ne pricamo o losoj formi nego o losem golmanu koji rijetko kad ima dobra izdanja.

Boban slozi dobru ekipu, imamo i trenera koji pokazuje potencijal, tu si i navijaci... sve 5 i pozitivno, i onda ti se posere na sve lik koji ne prati jebeni nogomet i koji ce zaspat snom pravednika makar sjebo i sefa i stanicu!!

Svaki put kad ga ubuduce vidim na golu meni raspolozenje automatski pada. Moram bit grub al jednostavno odvratna pojava koju vise ne mogu gledat.
  • Mlađi referent
    14.6k
    Ja bih baš volio da probamo eksperiment jednom s onim napuhancem koji ima senzore pa imitira bacanje kad lopta dolazi do njega.

Kladim se da ako ga dovoljno debelog napušemo i stavimo mu naš golmanski dres, nitko ne bi ni skužio da nije Neva na golu.
  • Crni86
    16k
    napuhancem koji ima senzoreMlađi referent

Bar ne bi penal napravio :smile:
  • Mlađi referent
    14.6k

+ ne moraš se bojati da ćeš mu vratit prejaku povratnu. Nego ju napizdiš i ona se od njega odma odbija u build up.

Mislim da smo na tragu nečeg velikog
  • KtcGoat
    1.5k
    Ali i u tim situacijama imam dojam da pola puta usere s istrcavanjimaPacho

Treba ga poslat na kamp u Bogotu
  • Pacho
    7.6k

Kamp capoeire angole da malo poboljsa reflekse i fleksibilnost.

Al urnebesan mi je taj narativ o cekanju mitoloskog bica, "Proljetnog Neve". Pa jebote da se pretvara u hibrida prime Buffona i Neura nakon zimskog sna mu ne bi mogao covjek tolerirat da te ujebe svako kolo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet