• Plava stijena
    542
    Od svih idiotarija koje Neva radi ova je daleko najmanje iskomentirana. Znači 21 igrač se nalazi u 30ak metara igrališta dugog 110 metara, a ti umjesto da si na jebenom centru i hvataš svaku ispucanu loptu sjediš u svojih 16 metara. Za koju jebenu pičku materinu? Ovaj lik je tolko nogometno ne inteligentan da je to za popizdit. Isto sranje je mrtvi kreten radio protiv Gorice. Dobro da nisu bliže tribine jer mnogi bi došli u napast istrčat na teren ga navuč za uši.
  • Keyser Soze
    16.4k
    Ovaj lik je tolko nogometno ne inteligentan da je to za popizdit.Plava stijena

Nevistić je i sam izjavio da baš i ne prati nogomet.
  • Plava stijena
    542
    Sjećam se tog videa, Kule ga je izdao. :lol:
  • San Lorenzo
    22.1k

Koji god segment nogometne igre i golmanskog posla mu pogledaš, u svakom je loš, ali u svakom...treću godinu zaredom to gledamo, to se ignorira, ekipa se muči, bizarno mi je to totalno.

Za prvi gol nije kriv, ali pogledajte snimku i kako se bacio, kao da je ruka u gipsu jbt...frustriran sam već jer znam da u svaku utakmicu ulazimo na način da moramo zabit 4 gola za pobjedu ili protivniku ne dopustit da išta uputi ka našem golu.
  • Kujtim Shalla
    6.6k
    to ja grubim odavno,što je dokaz da je on u nekom svom svijetu i uopće ne sudjeluje u igri. Dosta golova smo tako i primili jer ostane na crti u svojih 16 čovječe dok mi stišćemo i oni parkirali bus. Takve golove smođprimali i protiv Sparte i još puno situacija. I niko da mu to nije spomenuo do sad, ispravio. Pa ja bi potjerao trenera golmana još jučer.
  • Str1nger Bell
    2.8k
    ...ali obranio je penal protiv Varaždina prije 2 godine.
  • DiddyGuela
    4.5k

I jos se rasplakao :broken:
  • KtcGoat
    1.5k
    Tip prati Deu Redzic na instagramu, to mi je dovoljno da skuzim da nesto nije u redu.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.6k

Čuo sam neku legendu da je rasturao u EL 2020. Baš se pitam zašto onda nikad nije nastupio niti za U21
  • Dudu
    2.7k
    Loš u igri nogom, loš u izlascima na ubačaje, loš u čitanju igre.

Solidan u udarcima iz vana, tu i tamo neka vrhunska obrana.

Nedovoljno
  • Maki2
    897
    Udarce izvana brani sve ako ne idu u kut, po podu ili pod precku. Ove sve poluvisoke koje idu u njega brani vrhunski.
  • Nadmocniji
    522
    Prosle godine je izjavio u podcastu da uopce ne prati nogomet i da ga to ne zanima.
    Ja sam se sokirao kad sam cuo.
  • Gemišt86
    214

I kaj je najgore ponekad dobijem osjecaj da ga nekaj pukne i onda se u gradnji napada nalazi u ravnini sa zadnjom linijom stopera na rubu 16m, onak totalno random ko da se sjetio nekih prica sa treninga da mu je nekad netko rekao da se mora malo maknut sa crte i da moze on to i onda odluci glumit neku turbo sigurnost i trazit loptu.
  • Jaro
    10.9k
    Sljedecu na gol stavit jednig od veznjaka. Golman nam ionako ne brani nista, pa ce se barem u dodavanjima i kontroli lopte podic kvaliteta...
  • Zagi
    12.3k
    Sljedecu na gol stavit jednig od veznjaka. Golman nam ionako ne brani nista, pa ce se barem u dodavanjima i kontroli lopte podic kvaliteta...Jaro

Našli smo poziciju za Mudražiju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube