• dinamozivivjecno
    3k
    Mislim da bi trebali vratiti Orsu na zimu iz vise razloga, prvi jer bi nam pomogao na proljece sa svojim europskim iskustvom kad prodemo u daljnju fazu, a drugo Hoxha se sad nametnuo u prvih 11 i sigurno da ce trebati i njega rasteretiti da ne igra svaku 90 minuta, a realno na lijevom krilu smo najtanji po tom pitanju. Varela moze dobiti minute kad ce utakmice biti rijesene ili kad matematicki postanemo prvaci pa ce biti mogucnost za mlade da se dokazu.
  • GeneralNapoleon
    2.1k
    Znam da je maltene blasfemija, ali ja kaj se igrackih kvaliteta tice nisam fan KTCa i najdrazi mi je dok je na klupi. Mislim da nije slucajnost da smo se zadnje dvije sezone mucili obranom kad je on postao opet glavni stoper.

I da me se ne shvati krivo. Mislim da je super imat takvog stopera u rotaciji. Ali bilo bi mi draze da je po hijerarhiji peti. I to neovisno o danasnjoj utakmici u kojoj je svakako bio jedina opcija pored Jakira, tak da tu nemam zamjerke treneru.

I takoder nemam nis protiv ni da u derbijima i europi bude visi u hijerarhiji. Ali u ovim slabim HNL tekmama kao sto rekoh peti za mene.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.6k

Ne bih rekao da je ovo nepopularno
  • Crni86
    16k
    mislim da ktc nije za bacit jos. Kad igras povucenije kao sa macabijem puno mu je lakse.

Jbga ima vec godina i nemre bas visoko stajat i konstantno pravovremeno iskakat. To nas je i ubilo danas ali to ide na dusu trenera a ne ktca
  • Goncalo Santos
    1.5k
    Staviti Znuderla na gol do zime. Nece biti gori od neve jer ne moze gore od ovoga. Nadam se da je ostalo u njemu jos nesto iz bragine skole koja nam je dala Eduarda i da ga mrcela nije vec upropastio. Momake jako visok za svoje godine, dugorocno se moze isplatiti.
  • Keyser Soze
    16.4k
    Ja mislim da Dinamu fali jedan high class ofanzivac koji može stvoriti šansu iz ničega ili zabiti. Ono što je Rijeci bio Fruk prošle sezone, što je Livaja Hajduku i što je nama bio Petković.

Tu ne mislim na krilo koje će bljesnuti poput Hoxhe ili Lisice nego na nekog tko to radi u kontinuitetu gdje možeš reći da je najbolji igrač lige.
  • MarK
    1.1k
    mislim da se to očekuje od Stojketa i Vidovića, međutim vrlo je upitno imaju li toliki potencijal.
  • Efes Pilsen
    13.1k
    Ja mislim da mi moramo izmislit 10ku, nekoga tko ce okupirat taj prostor i gurat lopte ili izborit poneki faul u zoni za udarac. Ljubicic ne mora pocinjat svaku, Misic ne mora pocinjat svaku. Jel to Vidovic, Stojkovic, pa cak bi i Bakrara probao jer tehniku i udarac ima.
  • Keyser Soze
    16.4k
    Ma njih dvojica nisu ni blizu potrebne klase, to je bio Olmo na primjer.
  • Paggini
    72.6k
    Ja mislim da Dinamu fali jedan high class ofanzivac koji može stvoriti šansu iz ničega ili zabiti.Keyser Soze

pui0Icf.jpeg

Je, stvarno nema tko zabiti
  • Keyser Soze
    16.4k
    Nisi me razumio, a možda ni ja nisam bio dovoljno jasan. Beljo i Kulenović su napadači kojima moraš stvoriti priliku kako bi je zabili, ja pričam o igraču koji će sebi stvarati šanse, a ostatak ekipe činiti boljom. Najbolji primjer su ovi koje sam gore naveo, a Beljo i Kulenović bi upravo od takvog igrača najviše profitirali.
  • Benito
    1.3k
    slažem se s tobom i kužim kaj si htio reć. Mislim da imamo puno dobrih igrača ali koji funkcioniraju najbolje kad je cijela ekipa na nivou. Nemamo nekog ekstra individualca koji sam riješi utakmicu i da drugi igrači još više profitiraju od njega
  • Juznjak
    4.5k
    Najveće razočaranje današnje utakmice su mi djeca koja dodaju lopte. Ja kao netko tko je iz grada koji je stotinama kilometara udaljen od Zagreba ne mogu shvatit da djeci iz Zagreba ta sportska ljubav prema Dinamu nije veća od svega.
    Ostalo mi se ne da komentirat, nema smisla.
  • bbb medimurje
    4.6k
    da i ja sam to primjetio...
  • Paggini
    72.6k

Shvaćam ja što si ti htio reći i u krivu si jer i Beljo i Kulenović itekako znaju sebi stvoriti prilike ni iz čega.

Kulenović koji je eto radio pritisak prošlo kolo i izborio penal ni iz čega, Beljo koji je iskobeljao loptu i zabio gol protiv Fenera, ni iz čega, pa i danas zabio iz glupe situacije. Ima još takvih primjera dosta, ali ovo mi je sad dok sam pisalo palo na pamet.

Idealiziramo Petkovića da je znao iskopati lopte ovakve i onakve, ali zaboravljas desetke i desetke utakmica gdje se to nije događalo i gdje je bio igrač manje na terenu. Kao i sa Frukom, uostalom. Možemo reći na kraju krajeva i da su tovare svojom individualnom kvalitetom riješili Hoxha i Bakrar, Fener Beljo, Maccabi Lisica i Ljubicic. Sve su to trenuci indicidualne inspiracije, i toga imamo napretek, samo sto se to ne registrira kao takvo kad pobjeđujemo, ali se spocitava kad izgubimo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet