• austrijanac
    8k

Izdržao je tri minute na sportnetu nakon što je izvrijeđao 90% Bobanovih igrača i nakrcavanjem Gode i sličnih preko ljeta.

Bilo bi lijepo prestat spominjat takve trovače foruma kojima je cilj uvijek biti u pravu.
  • strumfich
    499
    Izdržao je tri minute na sportnetu nakon što je izvrijeđao 90% Bobanovih igrača i nakrcavanjem Gode i sličnih preko ljeta.austrijanac

Ne pratim sportnet jbg. Ako je tako, mea culpa. Znači samo je kontraš.

edit: vidio sam to @Paggini :razz:
  • Pacho
    7.1k

Na stranu sam Daliban, ali to da netko nije dugo trajao na tom gulagu od foruma ne vidim kao nesto negativno. Mislim da se moderatorima pale alarmi cim netko odgovori na neciji upis.
  • Paggini
    72.3k
    Daliban je htio dovesti Jurisica umjesto Gode i MPVa, makar platili to duplo.

Evo, ako vam treba samo jedno misljenje o kakvom se klaunu radi, eto vam ga. Patološka negativnost i bias prema onim stvarima koje se vama sviđaju, a zaboravlja se da je lik zagovarao prijelazni rok gdje bi 15 milijuna skucali na rendom ruskog napadača.

Zabavan je znao biti, ali radite od njega ne znam kakvu ikonu. Doduse, volio bih slusati njegova izvlacenja iz guzice sada kada su se sva njegova misljenja o ovom ljetnom roku pokazala potpuno pogrešnima.
  • Ludovic IX
    10k
    zasto ga spominjemo. trol obični
  • vjeko1701
    19.5k
    Da budem đavolji odvjetnik, i Daliban je onomad hvalio Kovačevića i zalagao se za njegov dolazak.

Istina, znao nam je vadit mast, ali je u dosta toga ispao u pravu i neupitno se razumije u materiju. Moram priznati da mi čak malo fale njegovi upisi, a i iskreno me zanima što bi imao reći o trenutnoj situaciji.
    strumfich

Evo ti pa čitaj, Daliban na snetu.

Oliveras 2.0, dobrodošao u Dinamo.
    ...
    Baš se popunjavaju. Popunjavaju se za ligu za bedaka. Jedino što se u ovom prijelaznom roku dogodilo je da smo se riješili svih ekstrakvalitetnih igrača koji su nam ostali. Eventualno nam sada još ostaju Stojković i RPG, ajde za sada i Mišić, ali i to je sve već nategnuto u usporedbi s Petkovićem i Baturinom + Sučićem kojeg smo se tehnički riješili još prošle zime iako u praksi također ljetos.

Ako slučajno ode i RPG, pošto se na Zoni spominje nekakav treći bek kojeg navodno dovodimo, onda ćemo stvarno biti u rangu Osijeka. Naravno, treba pričekati da vidimo što će Hajduk i Rijeka napraviti ovo ljeto da bi se mogle dati ikakve predikcije, ali ovaj Dinamo za sada izgleda kao najslabiji u mom sjećanju. Pored ovih igrača koje smo do sada doveli, teško mi je uopće zamisliti da ćemo dovesti neku klasu do kraja prijelaznog roka.
    ...
    Ja sam prije godinu i nekoliko mjeseci rekao da će Marić sahraniti Dinamo. Izgleda da je Boban došao zabiti posljednji čavao nastavljanjem u maltene identičnom tonu, ali kupujmo hrvatsko™.
    ...
    Nije Pavičić nego je Pavić i ne trebaš mi govoriti ništa o Paviću, zagovaram ga već preko godinu dana. Kontam da će negdje na posudbu kad se oporavi od ozljede. Sumnjam da će se računati na njega ove sezone, pogotovo kada se u obzir uzme pristup prema Mikiću kojeg se sad na kraju nakon toliko natezanja i skroz otpisalo..

Mi ćemo sljedeće sezone, kako je krenulo, više kvalitetnih igrača imati po posudbama i otpisanih nego u rosteru.
    ...
    Uopće ne znam na što ciljaš. Imao sam neki žnj profil na kojem sam prije godinu dana složio fantasy ekipu, nisam nikada ostavio nijedan upis. Pisao sam samo na Zoni pod nickom Ban i banskim izvedenicama. Natjeralo me da danas nešto napišem jer ne mogu vjerovati da posvuda svjedočim ovakvom optimizmu na totalno uništavanje Dinama. Nakon otpisa Petkovića, prodaje Baturine, otpisa Mikića i potvrde ovih nekoliko žnj igrača morao sam reagirati, jednostavno mi nije dalo mira.
    ...
    Roster se mijenja, ali PR bojna je postojana.
    ...
    Od tolike brige oko Petkovićevog zdravstvenog stanja smo doveli Godu s istom ozljedom. Square that circle.
    ...
    Vjerojatno. Ne razumijem zašto se barem nije uzelo Jurišića kada smo već toliko zapeli za Hrvate i očigledno nije bilo boljih opcija na spisku. Bolji je od obojice dovedenih i barem bismo riješili tu poziciju.
    ...
    Bmk, ako možemo bacati novac na njih, Soldu, Mudražiju, Radeljića i slične onda bi nam pametnije bilo da smo jednostavno doveli Jurišića i kao zamjenu ostavili u kadru onog malog Suška. Ovko nismo ništa riješili, ali smo zato potrošili novac.
    ...
    Što god netko mislio o njemu, iz kakvih god razloga, bolji je igrač od ovih koje smo mi danas doveli. To je suština svega.
    ...
    Preoptimistični ste. Ovo je najslabiji Dinamo u posljednjih 20 godina. Slabiji smo praktički u svim linijama, a ni prošle sezone se nismo proslavili.
    ...
    Hajpate ovog Domingueza iz Barce kao da dovodimo Cubarsija, a ne malog od 20 godina koji nije bio starter ni u njihovoj drugoj ekipi koja je prošle sezone ispala iz trećeg razreda španjolskog nogometa. Doveli smo lošiju veziju Bernauera za istu lovu, a plaćamo porez na Barcinu akademiju. Jedina prednost u odnosu na Maxa je što je ovaj mali ipak brži, ali po svemu drugom je lošiji.

Podsjetit ću vas da je Oliveras također proizvod Barcine škole, iz koje je prešao u Romu i onda k nama, a vidjeli smo kako je to završilo. Igrom slučaja, imali su i identičan broj nastupa za španjolsku u19 reprezentaciju. Za one koji se vole hvatati za takve stvari kao proxy za kvalitetu.

To nije kapitalac niti vjerojatno posjeduje neku ozbiljnu razvojnu pespektivu. Neusporedivno boljeg razvojnog stopera imamo u malom Jakiru. Bolje bi nam bilo i da smo Cvetka ostavili za rezervu ove sezone nego potrošili preko milijun eura na Barcin škart.
    ...
    Mali je slučajno uhvatio koji nastup zbog ozljeda i bio je kriminalan. Nema nastupe za seniore jer je zaslužio kvalitetom. Da ima, bio bi novi Cubarsi. Zato i govorim da hajpate kao da se radi o Cubarsiju, a ne otpatku Barcine akademije. Vjerojatno su jedva dočekali da nam ga uvale.
    ...
    Pogledao sam highlightse, škart. Pogledao sam i komentare navijača. slažu se da je škart i drago im je da su ugrabili milju eura za njega. Razumni ljudi.
    ...
  • Tvrdica McTvrdi
    2.5k
    teško mi je uopće zamisliti da ćemo dovesti neku klasu do kraja prijelaznog roka.vjeko1701

This aged like milk :sweat:
  • vjeko1701
    19.5k
    Ko sve ostalo napisano. Nadam se da se staje sa mitom "Daliban, neshvaćeni genije". Čovjek ne zna normalno komunicirati, ne zna ne vrijeđati sve koji se ne slažu s njim i klasični je jamravac koji si nešto zamisli i sve kaj nije tako je užas, loše, katastrofa. Svi ostali su glupi neznalice.
  • Jurki
    19.9k
    isto tak je promasena teza da je Oliveras Barcina skola.
    Lik je otisel iz Barce sa 14-15-16 godina tak svejedno.
    U Italiju, zemlju koja bi od Harrya Kanea napravila lučkog radnika, a ne postenog nogometasa.
    Toliko toga kao zna, a ne zna da se upravo u tim godinama najvise oblikuju igraci kad je on bil daleko od Barce.
    Ne tvrdim da Barca proizvodi samo wunderkinde, ali je cinjenica da svaki igrac Barcelone koji prođe kompletni njihov juniorski pogon je skolovan igrac i od njega se ne odbija lopta ko od drveta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet