• GeneralNapoleon
    2.1k

To isto. Ali mi se cini da lik voli imat kontra misljenja, pa al se ostvari da ispadne vizionar. Jer realno puno vise je pogadao kad je bio kontra Marica. Sad kad je Boban je on opet kontra u svojim stajalistima ali naravno u svemu je ispao u krivu.

Mislim da je paralela sa Losom, kako kolega kaze, dost dobra.
  • CastAway1986
    4.2k
    ok ali onda ti je kriva cijena jer je MPV plaćen 2M !
    Ja sam samo htio istaknuti da bi velik dio foruma potpisao prije Jurisica umjesto Gode na početku sezone...
  • vjeko1701
    19.5k
    Ja sam samo htio istaknuti da bi velik dio foruma potpisao prije Jurisica umjesto Gode na početku sezone...CastAway1986

I bili bi u krivu. Al isto tako treba reći da je bilo onih koji nisu htjeli vidjeti Jurišića ni nacrtanog.
  • Zagi
    12.1k
    Dobro ali Goda nam nije bio niti pod razno.
  • vjeko1701
    19.5k
    Bilo je onih koji su za Godu pisali da je dobar kao jeftin backup. Nitko nije očekivao da će postati starter i prvotimac ali nije da su apsolutno svi pljuvali po tome kaj je doveden. Lako se odvrte teme unatrag.
  • Paggini
    72.3k
    ali onda ti je kriva cijena jer je MPV plaćen 2MCastAway1986

Nije, reklo ti je vise insidera da se radi o 1.2m, kao i Vidovic

Goda nam nije bio niti pod razno.Zagi

Pa nije puno ljudi ovdje ocajavalo kad je Goda dosao
  • CastAway1986
    4.2k
    slažem se za Jurisica da je bilo i onih koji su protiv njega , evo ja prvi nakon ovakvog ponašanja i proslava sam bio protiv njega..Ali budimo realni da se bira između njega i rezervnog beka Rijeke puno manji broj bio bi za Godu !Sreća da imamo kvalitetnu struku za razliku od prošlogodišnje pa smo pogodili..
  • Zagi
    12.1k
    Bile bi drugačije inicijalne reakcije da je Godu dofurao Marić.
    Boban kredit , nemojmo se lagati.
  • vjeko1701
    19.5k
    Sreća, al nije poanta ovog sad dokazati da je cijeli forum u pravu ili ne već da se prestane stvarat legenda oko Dalibana kao da je neshvaćeni genije. Nije, neke stvari je pogodio, neke je promašio.

Na kraju dana, baniran je radi ponašanja a ne mišljenja a ovi postovi sa sneta su stavljeni samo da se pokaže u kojem smjeru bi to išlo da je ostalo. Sve mu je ove sezone promašeno, svi su mu škart, neće se dovest nikakva klasa.
  • CastAway1986
    4.2k
    nekako se vise vodim stranim portalima i insajderima (njemački Sky Sport je pisao o 2M kao i Plettenburg , Kicker 1.8-2 ) ali ako je ta cijena onda je jos bolje za nas ..MPV ima ogroman prostor za napredak i moze se na njemu višestruko zaraditi..
  • Zagi
    12.1k
    Čudi me da mu Vinlof nije bio po volji. To je bio njegov preferirani stil igrača.
    Kaj mu tu nije odgovaralo?
  • CastAway1986
    4.2k
    sve 5 nisam mu odvjetnik a i slazem se da je većinom trovao forum i tražio dlaku u jajetu, samo sam htio dati neku usporedbu Jurisica i Gode..
    Uostalom igramo odlično i uopće nema razloga za bilo kakvu negativu..
    nakon Dahla vise mu nijedan lijevi bek nije dovoljno dobar :rofl:
  • Paggini
    72.3k
    Kaj mu tu nije odgovaralo?Zagi

Sto smo ga zapravo doveli
  • GeneralNapoleon
    2.1k
    Nitko nije očekivao da će postati starter i prvotimacvjeko1701

Goda ce bit prvi bek sljedece sezone jer ce ispast bolji od Vinlöfa.GeneralNapoleon

I beg to differ :lol:
    Da i ja nes pogodim.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal