• Sibirski plavac
    6.7k

Nisam baš to ispratio, pa moram pitat, u čemu je problem s klincima koji dodaju lopte? Dodaju je prekasno/prelagano ili?
  • Keyser Soze
    16.4k
    Al Beljo i Kulenović neće stvoriti šansu Lisici tako da zadrže loptu i pošalju im loptu s očima u prostor. Taj igrač ne mora biti špica, može bit i desetka neka.
  • Paggini
    72.6k
    Nisam baš to ispratio, pa moram pitat, u čemu je problem s klincima koji dodaju lopte? Dodaju je prekasno/prelagano ili?Sibirski plavac

Imali smo danas situaciju kad je Posavec izasao do aut linije s loptom i mali koji dodaje loptu ju namjernu baci u panel da se Posavec stigne vratiti. Jako ciganski i ljigavo
  • Keyser Soze
    16.4k
    Nisu uopće bacali nego su naši igrači morali ići doslovno do njih po te lopte. 90+ minuta, imamo korner i klinac ni ne gleda utakmicu nego bulji u mobitel, pitanje dal uopće navijaju za Dinamo.
  • Dadox
    1k
    to su Loksini klinci pa ima logike
  • Paggini
    72.6k
    Beljo i Kulenović neće stvoriti šansu Lisici tako da zadrže loptu i pošalju im loptu s očima u prostorKeyser Soze

Pa sta je Beljo napravio protiv Maccabija? Ili sta je naoravio protiv tovara kad je navukao dvojicu na sebe dok je Hoxha prolazio? Opet kažem, ideš u pretjerano idealiziranje Petkovića (kojeg ja štujem), ali on se itekako znao zajebavati i biti neodgovoran gdje mu 10 dodavanja bude potpuna propast, a jedno eto prođe, a trkački da ne pričam.
  • MarK
    1.1k
    Loksa je bila domaćin, možda su skupljači bili podmladak Lokse?
  • Keyser Soze
    16.4k
    ideš u pretjerano idealiziranje PetkovićaPaggini

Ne, al idem u idealiziranje igrača takvog tipa, to ne mora biti Petković. Nekakav fantazista koji će sve oko sebe činiti boljima, na takvog igrača ciljam.
  • Sibirski plavac
    6.7k
    Nisu uopće bacali nego su naši igrači morali ići doslovno do njih po te lopte. 90+ minuta, imamo korner i klinac ni ne gleda utakmicu nego bulji u mobitel, pitanje dal uopće navijaju za Dinamo.Keyser Soze

Sad kad ovo čitam i mene je to iznerviralo :roll:

Jebiga, ti klinci su odrasli vjerojatno gledajući strane klubove, diveći se stranim igračima, a od domačeg nogometa su vjerojatno jedino pratili repku. To je vjerojatno generacija koja "navija" za Reale, Bayerne, Barce i slične. A to sve zato jer je oko Dinama dugo vladala toksična atmosfera di se više pričalo o presicama i ekscesima jednog čovjeka, a tek onda o terenu.
    Trebat će nam dugo vremena da se Dinamu vrati status kakvu je nekoć imao među Zagrepčanima (iako ide to nabolje zadnjih godinu dvije).
  • Paggini
    72.6k
    Nekakav fantazista koji će sve oko sebe činiti boljima, na takvog igrača ciljam.Keyser Soze

A pa to je po meni najbliže Stojković koji je to itekako dokazao prošle sezone, a dijelom i ove. Magija, udarci, neocekivanja dodavanja.

Imamo mi takvog igrača, ali ne valja nam on jer je divlji.

Takav fantazista, koji to moze isporucivati iz utakmice u utakmicu vrijedi 150 milijuna eura. Opet se vracamo na desetke i desetke utakmica koje Petković je bio igrač manje, ali je jednu odlučio - jel bi ti bio spreman istrpiti Stojkovicevih 10 gdje ne napravi nista za jednu koju izvuce svojom genijalnoscu?
  • Keyser Soze
    16.4k
    jel bi ti bio spreman istrpiti Stojkovicevih 10 gdje ne napravi nista za jednu koju izvuce svojom genijalnoscu?Paggini

Vjerojatno ne bi, zato mi je žao što nemamo igrača koji bi to mogao raditi stalno, primjer su Livaja i Fruk, obojica su u lošijoj formi sad, ali igraju s lošijim igračima. Mislim, štajaznam, možda je i bolje da ne ovisimo o jednom igraču, al onda očekujem da neki drugi povuku kad ne možeš probit blok.
  • The Undertaker
    8.8k
    Naš gol je vrhunska reakcija pravog napadača. Ne znam što bi ljudi još htjeli.
    Još nismo dovoljno uigrani da igramo presing a mislim i da današnji roster nije bio baš pogođen za tu igru. Nije toliko bitno, dogodi se, nije ni trener savršen. Više me smeta taktički nered u drugom poluvremenu, bezvezna nabacivanja bez pripreme akcije, pa ako se nešto ugura, ugura. Ne može nama KTC voditi igru, čovjek se stvarno bori ali se muči sa svakom loptom.
    Čitavu stanku uigravati prekide, kretanja i pozicioniranje kod centaršuta te igru sa dva napadača. Inače ćemo se mučiti sa svakim HNL prvoligašom.
  • Juznjak
    4.5k

Ne dodaju uopće. Bilo je trenutaka kad su igrači Dinama sami morali ić 10ak metara po loptu ili ih od njih uzimat preko reklama. Igračima Lokomotive to nije bio problem s obzirom na to da su bili u vodstvu.
  • NVKOD
    8.3k
    Najveće razočaranje današnje utakmice su mi djeca koja dodaju lopte.Juznjak

mali koji dodaje loptu ju namjernu baci u panel da se Posavec stigne vratiti. Jako ciganski i ljigavoPaggini

Kao što sam spomenuo prije, uvedi kapice s loptama na svakih 15ak metara pa se ovakve stvari ne budu događale. Svaki put kad lopta ne bi bila na kapici radi oduglačenja i krađe vremena, odmah bih klub novčano kaznio.

To je jedini fer način, a ne da mi klinci, neovisno naši ili tuđi, rade sranja s loptama. Pa mu malo lopta ispadne, pa ubaci loptu u teren pa ide sporo po nju, nema toga s kapicama. Takvo jednostavno rješenje, a puno znači. HNS bi za tako nešto trebalo 30 sastanaka i 10 različitih analiza, tako da ne vjerujem da će išta napraviti po tom pitanju.
  • Crni86
    16k
    @Keyser Soze vjerojatno mislis ono sta nam je ivanusec bio u svojoj zadnjoj sezoni kod nas.

Igrac koji je na temelju individualne kvalitet radio razliku, radio visak pa time kreirao i zabijao golove.

Meni je najblize tome vidovic ali na poziciji desetke. I mislim da vi kada bi uhvatio kontinuitet tamo ubijao.

Danas mi je recimo to pokazivao pak bakrar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet