• Droljo
    21.6k

Ti nisi vidio ruku Majstorovića u 16 metara (što kolega spominje)? Tu smo x odigrali ako se ne varam.
    To što smo mi bili katastrofa ne daje pravo sucima da nas zakidaju. I takvi loši smo skupili isto bodova kao i prvak...
  • Zagi
    12k
    Ja sam mislio da smo lani bili loši i da je to bio razlog, barem se ovdje tako pisaloThe Undertaker

Da smo na ovaj ili onaj način uzeli jedan bod više prošle sezone osvojili bi naslov, a to nebi promijenilo činjenicu da smo bili loši.

Sobzirom da tvrdnja
    a)
    Ja sam mislio da smo lani bili loši i da je to bio razlogThe Undertaker
    i tvrdnja
    b)
    Rijeka osvaja na bolji međusobni omjer sa nama a nebi bio da nam onaj peder nije isključio kangu na rujevici.Droljo
    ... ne isključuju jedna drugu, argument ti je ništavan.
  • The Undertaker
    8.8k
    Možete li se sjetiti neke lanjske sudačke greške koja je oštetila Rijeku?
  • Nema zaleđa Mikića
    2.7k
    Mogu se sjetiti da su Slaven Belupu ponistili ciste golove za bod/bodove protiv Rijeke i Hajduka.

Ne treba se izvlaciti na suce, nazalost na terenu nismo zasluzili nista vise. Ali ne treba se praviti mutav.
  • Blueshadow86
    4.2k
    Ja sam mislio da smo lani bili loši i da je to bio razlog, barem se ovdje tako pisalo. Sad znam da je do sudaca.The Undertaker

Gluposti pišeš.

S obzirom da pratim i jednu i drugu stranu puno dulje od većine vas, mogu slobodno konstatirati da je ponašanje navijača Dinama i navijača Hajduka na međumrežju vrlo slično. Isti smoThe Undertaker

Gluposti pišeš.
  • The Undertaker
    8.8k
    Sve je sadržano u tom odgovoru.
  • Jurki
    19.8k
    Moze i u nepopularna misljenja, ali sad se izvlaciti na sudacke greske za onak losu sezonu mi je too much.
    Da bumo realni i posteni, nismo zasluzili biti prvi. Isto tak pitanje je kaj bi u tom slucaju bilo sa momcadi za ovu sezonu. Nuzni remont oko kojega je bilo i ovak puno polemika, ali je bil potreban, bi bilo puno "kompliciranije" za izvesti.
    Proslu sezonu gledam kao na nuzno zlo i prizemljenje, da je mogel krenuti novi uzlet.
  • FazeN
    2.5k
    Update: Dobio sam yt strike radi videa o Livaji hahaha

Video ima samo 3k pregleda, nije otišao ni viral a mašinerije rade sve da se to ne dogodi :smirk:
  • serbus
    5.4k

Mislim da malo krivo gledaš kriva odluka ne znači da mi dobijamo tri boda a tovari gube. I da procjena bila točna tko zna da već idući napad ne bi bio penal za nekog.
    Greške treba smanjiti ali mislim da na kraju ne utječe na prvaka. Puno su ozbiljnije pogreške na kup tekmi gdje nema povratka.

Slažem se da je suđenje loše ali loše je svima na kraju je nakon 36kola ipak prvak realan što pokazuje zadnjih 20god..
  • Zagi
    12k
    Suđenje mora biti nepristrano i za to se klub mora boriti.
    Ne mora biti i neće nikada biti savršeno ali mora biti nepristrano.

Imali mi 6 ili 36 pobjeda u sezoni.
  • Droljo
    21.6k
    Dobio sam yt strikeFazeN

Šta to znači?
  • FazeN
    2.5k
    Greške treba smanjiti ali mislim da na kraju ne utječe na prvaka. Puno su ozbiljnije pogreške na kup tekmi gdje nema povratka.serbus

Što pričaš?
    Prošle sezone SU 15ak BODOVA Tovari dobili radi SAMO VELIKIH grešaka i direktnog utjecaja sudaca.
    A gdje su male greškice i konstantna navlacenja tek..
    Vjeruj mi znam što pričam.
  • Mihael2305
    488
    copyright.

Da koristi tuđe videe ili se u videu nalazi netko ko ga je prijavio.

Moguće čak i maxsport jer oni u zadnje vrijeme svima daje

3 strike = ban kanala
  • FazeN
    2.5k
    opomena u prevodu. Kršenja prava itditd.
    To je prvi, imaš pravo na 2 i na 3. strikeu ti gase stalno kanal.
    Funny
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.