Ja sam mislio da smo lani bili loši i da je to bio razlog, barem se ovdje tako pisalo — The Undertaker
i tvrdnjaJa sam mislio da smo lani bili loši i da je to bio razlog — The Undertaker
... ne isključuju jedna drugu, argument ti je ništavan.Rijeka osvaja na bolji međusobni omjer sa nama a nebi bio da nam onaj peder nije isključio kangu na rujevici. — Droljo
Ja sam mislio da smo lani bili loši i da je to bio razlog, barem se ovdje tako pisalo. Sad znam da je do sudaca. — The Undertaker
S obzirom da pratim i jednu i drugu stranu puno dulje od većine vas, mogu slobodno konstatirati da je ponašanje navijača Dinama i navijača Hajduka na međumrežju vrlo slično. Isti smo — The Undertaker
Greške treba smanjiti ali mislim da na kraju ne utječe na prvaka. Puno su ozbiljnije pogreške na kup tekmi gdje nema povratka. — serbus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.