• serbus
    5.4k

Pa nisu tovari bili prvaci koliko ja znam. Uz sve pogurance nisu mogli preskočiti kvalitetnije timove lani.
  • Paggini
    71.9k
    sad se izvlaciti na sudacke greske za onak losu sezonu mi je too much.Jurki

Pa ali nitko se ne izvlači na sudačke greške, nismo zaslužili biti prvaci, ali su dečki dali par primjera gdje sudačke greške mogu izravno utjecati na prvenstvo, a ne da smo zbog njih izgubili prvenstvo.
  • FazeN
    2.5k

Pa nisu, ali skoro su bili.
    Da su imalo sposobniji s ovakvim pogurancem bili bi prvaci.
    Nabijaju ih frizeri I mehaničari u Europi pa mi dođu u HNL i imaju isti broj bodova kao Dinamo skoro, daj molim te
  • Zagi
    12k
    Kanal ti je dobio strike , a video još stoji?
    Nisam znao da je to moguće.
  • Paggini
    71.9k
    loše je svimaserbus

Svima kažeš? Pa ja znam jedan klub koji je dobio 10ak bodova prošle sezone samo od grešaka.

Da su bili iole sposobniji, preskočili bi nas na tablici i mi bi sad igrali protiv ekipa s Gibraltara, Farskih otoka i san marina u ECL.
  • Mihael2305
    488
    moguće je, daju ti jedno vrijeme da uklonis taj dio videa gdje se ta prijava nalazi, ako ne maknes, micu video
  • Crni86
    15.8k
    Oni su prosle sezone jako skoro uzeli titulu. 15 bodova…. Hej… i neko kaze kad su suci uzeli titulu…. Evo prosle sezone da nisu bas za tolki k su trebali uzet titulu.
  • FazeN
    2.5k
    Kanal ti je dobio strike , a video još stoji?
    Nisam znao da je to moguće
    Zagi

Zato jer je strike na kanal a ne na videozapis, što mi govori da nema šanse da je maxsport prijavio jer bi strike išao na izvjesni videozapis, no oke.
    Uglavnom trpam Tovariju dok god ga ne ugase, ako tko ima kakvu ideju još za videozapis slobodno mi kažete.
  • Jurki
    19.8k
    naravno da greske mogu utjecati na prvenstvo. Na kraju krajeva i utjecu.
    Al je spominjan nedosuđen penal za nas protiv Belupa, crveni Kangi.

Naravno, nema spora u tome da suđenje treba biti nepristrano.
    Suci su nam losi, imaju prepristran odnos prema nekim igracima. Previse su pod utjecajem pritiska s tribina, proglasima, utjecaju drustvenih mreza itd.
    Znamo svi tko se treba time pozabaviti. Al tu osobu/osobe nije briga.
  • Zagi
    12k
    Ne znam, meni to zvuči kao automatski strike zbog velikog broja prijava, dakle tovarsko akcijanje.
    A možda je ovo kaj @Mihael2305 kaže. Vrijeme će pokazati. Miha koji je obično vremenski period za mijenjanje videa?
  • vjeko1701
    19.3k
    Dal piše na temelju čega?
  • Paggini
    71.9k
    znam, meni to zvući kao automatski strike zbog velikog broja prijava, dakle tovarsko akcijanje.Zagi

Ako je strike na kanal, onda je sigurno tovarsko reportanje jer da nije, Maxsport bi se javio izravno sa strikeom na videe ili bi YT algoritam to sam unutar videa otkrio i javio korisniku
  • Zagi
    12k
    Tak si i ja mislim no nisam u tome pa nisam ziher.
  • Mihael2305
    488
    Ne bih ti znao, prije je bilo 3 dana nakon dobitka obavijesti o strikeu. Tako da su pretpostavljam tovarlije prijavile video ali ne bih se čudio da u roku 12 sati ne dođe obavijest da je video maknut radi copyrighta (maxsporta).

Počeli su biti oštriji povodom toga da miču sve videe koji se temelje na hnl
  • serbus
    5.4k

Jebiga ja se uvijek nadam da ako nikako drugačije pošteno.
    Ja uopće ne sporim da imaju pogurance zadnjih 5god pogotovo na penalima. Ali isto tako ih negdje i uzme.
    A jedna i druga strana vide samo kad se uzme.
    Što su suci više u fokusu a već su sami po sebi loši suđenje će biti samo gore.
    Mislim da smo svi najsretniji bili kad su bili strani da nijedna strana nije prigovarala.
    To je pravo pitanje zašto su tovari nakon tri poraza sa stranima naglo odlučili da opet treba šansu pružiti domaćima?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.