• Tvrdica McTvrdi
    2.4k

Da nije nogomet, nego da se na ovaj način bavi nekim drugim poslom, ovaj frajer bi bio odležao koju i smatram društvenim dnom.
  • Goncalo Santos
    1.3k
    zar takva jedna muskarcina toliko flopa i cvili daj penal daj penal? Koja je to shizofrenija od drustva kad njega stavljaju rame uz rame s Bogom. Obicni mediokritet, a zasticeniji od polarnog medvjeda.

Ali eto, ocito se puno toga u nasem nogometu moze postici pritiskom, prijetnjama....
  • Paggini
    71.8k
    @FazeN

Svaka čast na videima, radiš sveti posao!
  • Ludovic IX
    9.9k
    Pa ima tu novinara i na zoni. Pa daj da se objave ovakve stvari di sw vidi da su iscrtali krivu liniju.
  • dumitrumitu
    1.7k
    Objavio je index već, tamo sam i vidio.
  • fakin
    1.3k
    ovo o livaji se mora objaviti na nekom jačem mediju. vrijeme je da navijači krenu braniti svoj klub kad klub šuti.

ako se ne sudi svima s jednakim kriterijem to nije za šutnju jer je to teška nepravda koja može odlučiti prvenstvo.
  • FazeN
    2.4k
    Hvala svima, ali najmanji problem je meni napravit videozapis i lupiti im kontru, potraje al jebes vrijeme i sve kad se radi o temi Dinamo..
    samo je problem gledati njihove tekme, sabirat informacije o njima po cijeli dan jer me boli nepravda koju rade a vidjet ćete ubrzo i sami.
    Idući tjedan "Prljava familija"
  • Efes Pilsen
    13k
    Kakav meltdown u komentarima ispod clanka o VARChecku :rofl:

Vjerujete nekom amatercini koji sjedi doma i povlaci linije, a ne vjerujete sucima kojima je to posao?
    Zasto ovo radite i sijete razdor medu klubovima HNLa? Zasto sirite razdor izmedu Sjevera i Juga?? :rofl:
  • Crni86
    15.8k
    ovo je bas vec too much….

@FazeN, svaka cast za vide!!!
  • DiddyGuela
    4.5k
    Jel moguce ovu snimku/situaciju prikazati kroz 3D analizu bez ovih linija i sranja?
  • Paggini
    71.8k
    a ne vjerujete sucima kojima je to posao?Efes Pilsen

XcLEzlO.jpeg
  • Sava Krpa
    659
    ova bljuvotina od novinara i persone je ogledalo svakog primitivnog kozojeba samo sa dva razreda osnovne vise koje mu omogućuju da pise dovoljno smisleno i pristrano da zadovolji mase zadojene lazima, mrznjom i pogledima na realnost kao konj u traci za trku. Dok sam imao face blokirao me je radi komentara.
  • Pacho
    6.6k
    Treba drzati pritisak radi ovog offsidea. Orjuna i HNS to ocajnicki zele prikazati kao rijeseno/dokazano, ali im ne ide pa sve vise pizde :lol:
  • ElDorado
    6.2k
    sori ciji je ovo glas koji prica o smeću?
  • Pacho
    6.6k

Dovoljan je jedan pogled na tu grotesknu facu. Cak i na toj slici za koju valjda misli da je dobra izgleda kao Gargamelov retardirani polubrat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.